Válaszoltam korábban, hogy ez az előtét ellenállás lesz, ami innen hiányzik.
Kb 9 fokozata van a digit klímásnak, ha jól emlékszem. Tehát fokozatos, csak jóval kisebb (kevesebb, mint a fele) a különbség az egyes fokozatok között a manuál klímáshoz hasonlítva. Ezért más az előtét ellenállás. És a digitesé jóval érzékenyebb :)
Amúgy köszi a képet, így már látszik, hogy mit akar ábrázolni. Csinálnál amúgy képet a fűtésbox másik oldaláról is, meg a fűtőventilátor oldaláról is? :) Érdekel, hogy néz ki :)
A fűtésbox csere nem egyszerű dolog, ki kell bontani a komplett műszerfalat, és a kormányoszlopot rögzítő kereszttartót is. Leszakított fejű csavart kivenni, meg ehhez hasonló finomságok :)
Ha csinálsz még képet, nagyjából meg tudom mondani, hogy egyezik-e a manuál klímással a fűtésbox. Esetleg mailben tudok képeket is küldeni róla, hogy el tudd dönteni, fűtésbox csere, vagy át lehet a szervomotorokat szerelni.
az lenne a kérdésem,hogy az autómon kicseréltettem a hengerfejpakolást,síkoltatva lett,és meglett nézve a motor,az nem repedt,hengerfej nyomásprobáztatva lett,és mégis forralja a vizet!lehetséges-e hogy a vízpumpa valami okbol kifolyólag nem forgatja a vizet?előre is köszönöm a válaszokat!
Sziasztok Borsányi Dani a becsületes nevem, én egy 1998-as 2.0 16v Vecik hajtok itt pest megyében, most regisztráltam nem rég némi "tapasztalat" szerzés céljából.
Nos kis kiegészítés. A kábelkorbácsot visszafejtettem, és megfejtettem melyik kábel kicsoda. Nem egy nagy ördöngősség így bekötni, mert így már tudom ki kivel van és hol lakik. Kimértem mindent, hiba nem lehet. Max ott hogy az enyémben másmilyen színűek a kábelek vagy másképp mennek. De még azt nem fejtettem meg.
De haladok az a lényeg.
Nos digitesektől kérdés. A digitklíma entillátora foozatmentesen gyorsítja a ventillátort vagy fokozatonként?
Valakinek nincs véeletlenül elfekvőben egy motorháztető belső oldalára való zajszigetelő kárpit ? Az enyémet valami elég jól megrágta és baszot rondán néz ki! Köszönöm előre is!
Tesom C corsa-jában van ez amit belinkeltem onnan jött ez az ötlet hogy lehet én is szerelek a kocsimban valami ilyet! Ez tényleg többet tud amit amit belinkeltél söt még az ára is jobb!Ez tetszik hogy elég ha ott van nálad a kódkulcs és nem kell lehuzni mindig!
Hát ebben az esetben az kapcsolási rajzra kell, hagyatkoznom:) Holnap megyek a cuccért, majd ha a kezemben lesz minden, akkormegírom mi a helyzet. Köszönöm ezúton is mindenkinek a segítséget.
- megérted a kapcsolási rajz alapján, hogy mit hova kell kötni, és megvalósítod.
- kicseréled a szükséges kábelkötegeket, összedugdosod a szükséges csatikat, és imádkozol hogy minden klappoljon, nem hagytál ki semmit, és kicseréltél minden olyan kábelköteget és csatlakozót, ami különbözött.
Ez engem is érdekelne! Ha elkészülsz vele akkor írd be ide, hogy miket kellett cserélni/alakítani rajta! És sok sikert hozzá! Én még nem mertem ilyesmibe belevágni pedig már sokmindent alakítottam :)
De ami digitklimás fűtés boxán megtalálható összes érzékelő, kábel, szabályozó motorok, digitklimás kábelköteg, ami a műszerfal alatt megy, a motor térben lévő kábel köteg se árt de én azt nem cseréltem, ECO gomb, napsütés érzékelő és persze a vezérlő egység.