Ez azt mondta faterom hogy ki veszi meg a trakikat vagy munkagépet ha emelik az árátpl 2.8m kombi 400000+álfa kék 455000+álfa piros tárcsák 600000+álfa de vannak 1millás+álfa egy 820.3 meg 5milla+álfa ez rengeteg,higy sok embernek van régi 20-40éves bevált traki mig,a ujak széthullanak csak kinek árulnak ha igy van megcsinálva inkább a gazda vesz egy 10-20éves trakit ami még egyben van és nincs álfa szervizelés!
Tavaly az Agrokerek a Belarus traktoros beszállításból 3,6+áfaért árulták a 320-ast. Annyiért én se vettem volna meg, legalábbis akkor, mert most már szerintem közel annyi lenne másutt is.
Ha megtudod de vannak olyanok a határban pl aratás tengeri gabonák-ugy kiválya a traki 1-2pótkocsit tele rakva rakománnyal tengelyig huzza a pótkocsit és csinálnak sok nyomot és tudom hisz t-25ösöm volt igaz még nem burultam fel akadtam már el a gépnyomba, hiába közöltem meg belecsusztam ennek jó mert benne van az eleje azis tud segiteni! de jó gép csak ára is van mennyi 3millio?
Atyus! Ez nagyjából az, amit már régebben is írtam. A görgős emelőtőkék magassága valószinűleg nem egyforma, valamelyik henger kevesebbet kap, ezért a dadogás.
Nekem egy nem tetszik mtz-320.4 ben hogy olyan egyforma a kereke és kicsi az aja kimész a határba egy nagyobb gépnyomban elakad fent akad Biztos nincs 0.85m gázlómélysége!
Hogy pontosítsunk: 320.4- 26,5 kW (36Le), 1649 cm3 és 97 Nm......... Nem mondom, hogy rosszak a T-25-ösök, de nekem a kis bélák közelebb állnak a szivemhez... Na de ugyebár kinek a pap kinek a papné :)
akár melyik szátszakad ha nem jól van megcsinálva,de ha törö megcsinált kb 10db ide és még 5év alatt nem szakadt szét és az anyag benne van jól megcsinálják a gyárban akkor semmi baja nem lesz ,akár hogy használod!!
Ez a videon az enyém van és látni kb 1 perc 10 mp-nél, hogy kuplungozáskor megáll a maró. Kb egyidőben vettük Conttal a gépet, de ő szlovákiában használja. Fel vagyok hozzá is íratkozva a jótyúkon.