Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Enyémek is nehezen csukódnak össze, kigyűjtöttem az összeset ami ott kapható :-) + sikerült nekem szerezniük pár "VIP" setis. Az eladó szerint ezekkel döfni is szoktak a kiképzett emberek, akkor lenne baj, ha döfés vagy ütés közben összemennének.
Hali! Én is rendeltem egy 21"-ost a problémám a következő , elég nehézkes az összecsukása, mivel lehet esetleg lekezelni, vagy milyen módszerrel , hogy ne úttörő kalapácsként kelljen használni ??
A sajátomról már sajnos nem tudok, mert azt befeketítettem, hogy ne csillogjon. Két képet találtam, amelyen az enyémmel megegyező kupak látható. A markolat mintázatában is van különbség, az enyém olyan, mint ami a néger kezében van (fekvő téglalap mintázat, a másik négyzetes).
Közben megnéztem az öcsém ESP viperáját. Az övé 21-es. A markolatának anyaga kicsit keményebb volt, és zsírosabb tapintású, kissé olyan mintha szilikonozták volna. A szerelővég menete abból is éppolyan könnyen kitekeredett, mint az enyémből. Ő csak a kocsijában hordja, még rendesen kicsapva sem volt. Szerinte semmi baja a menetnek, csak én fújom fel a dolgot. Addig még rendben van, hogy a szerelővég ki tud lazulni, abból még nincs komoly baj. De mi van akkor, ha valami balta- vagy kalapácsfejet tennék rá?
Sziasztok! Eladó mini teleszkópos bot, 12"-os fekete. :-) A mini teleskópos botot a hölgyek is hordhatják a táskájukban. Hasznos segitség lehet szükseghelyzetben. Becsukva mindössze 13cm hosszú. Nyitott hossza 30cm. A sulya 240gramm. Az egesz femböl van, csúszásmentesitett nyéllel. A Nemet KH-Sekurity cég terméke. Adok hozzá egy övre fűzhető gyöngyvászontokot ajándékba. E-mailt küldj, ha érdekel, nem sokat vagyok itt. Budapesten átvehető a 4. kerületben. Elsősorban személyes átvétel. Postázom is utánvéttel, melynek költsége a vevőt terheli.
A szerelővég menetét időközben betekertem vízvezetékhez használatos teflonszalaggal, így elég jól tart. Az enyémen az acél kupak van gumírozás nélkül, az ESP zöld alapon aranyszínű címerével.
Újonan vettem egy szlovák biztonsági termékeket forgalmazó cég webáruházában. Sorszámozott, a kupakján az ESP logó körül a "hardened police baton" felirat szerepel. Szerintem eredeti, akként is hidették.
A közelmúltban sikerült beszereznem egy ilyen játékszert (ESP, edzett 26"-os, normál markolattal).
Két dologban szeretném a tapasztaltabbak véleményét kérni:
1. A markolatot lezáró kupak két-három kicsapás-összecsukás után kilazul, kirázódik. Amikor becsavarom, a végén a menet nem fokozatosan szorul rá (mint más, normális csavaroknál), hanem egyszer csak "itt a vége...". Nincs az a kb. fél fordulat, amely alatt fokozatosan lehetne rászorítani. Van-e erre valami trükk?
2. A markolatot borító gumi mivel van átitatva? Nagyon jó a fogása, enyhén ragadósnek is érzem, egyáltalán nem csúszik. Viszont elég erős szaga van, és már rövid gyakorlás után is olyan fekete tőle a tenyerem, mintha szenet lapátoltam volna. Ha szappannal megmosom, fekete lé jön le róla. Megszüntethető-e valamivel ez a jelenség?
Mindezektől eltekintve nagyon masszív kis szerkezet, iszonyat stabil. Ha jól kicsapom, a földre támasztva az egész testsúlyom alatt sem csukódik össze.
1 napos, vadonatúj, 18 cm-es, edzett (hardened) E.S.P vipera eladó, gyári állapotban. Egyszer volt kicsapva, hogy lássam, működik-e. A gyári, övre akasztható tartó természetesen vele együtt jár. Tudom, hogy sokat bukok rajta, de most kell a pénz nagyon.