hello én a 190 ben elkezdtem rendbetenni a lengőkarok szilentjeit szépen,felsőkkel kezdtem, de nem semmi,hogy be vannak gyógyulva ( csavarok, a szilenteket kipréselni se semmi,meg vissza) de nem reménytelen,de a legjobb sztem komplett venni lengőkarokat igaz nem olcsó.a kislengőkarok szilentjei meg 2000-2500Ft/db-ok
Kérdésem az lenne, hogy telioldalashoz van e valakinek patent katalógusa?Az oldalakhoz kellenének, meg esetleg az ajtókhoz is. Valaki esetleg tudja,hogy honnan lehet rendelni?Köszi előre is!
helló, visszakapcsolódom az ABS-fordulatszámmérő témába. a túlfesz relét még nem néztem meg, de ha ott nincs baj hol lehet esetleg érintkezési hiba?
Azért gyanakszom ilyen piti kis hibára, mert pl. a múltkor se szó se beszéd, beindult az ABS meg a fordulatot is mutatta. Előtte vagy 8 hónapog semmi.
Érthetetlen. Ha leállítom, majd újra indítom, megint nem megy. Teljesen kiszámíthatatlan.
Ami még érdekes, hogy a kézikönyvben nincs szó a túlfesz reléről. Persze csabias ért hozzá, (én meg egyáltalánnem :) ) szóval mindenképp megnézem én is ezt a lehetőséget is.
Szóval van esély érintkezési hibára? (műszerfalat azóta szétszedtem 2x is, sztem az nem lehet rossz)
Elkészült az üléshuzatom!!!!! BESZARÁS ANNYIRA JÓ LETT!!!!!
AJÁNLOM MINDENKINEK! Hihetetlen patent!
Szűcs Piroska autóüléshuzat készítés : 1131 Budapest Csuka utca 4. (garázs) Tel.: 06-1-329-6910 Nyitvatartás: H-P 8-18 és Sz 8-13
1988-ban alapított cégünk haszonjárműre és autó-üléshuzat készítésére specializálódott. A védőhuzatok laminátoros szövetből (három rétegű steppelt anyag) készülnek, ugyanabból az anyagból, amiből az autógyártók dolgoznak.
Gyakorlatban 5-20 évig jól védenek. Munkánkra jótállást vállalunk. Átlag ár autó-üléshuzatnál 15 000 - 25 000 Ft (áfával), ami az üléshuzat felszerelését is tartalmazza.
Pontos árat személyesen vagy telefonon tudunk adni! Kamiontól a buszon és autókon keresztül a motorkerékpárig minden típusra tudunk méretpontos huzatot készíteni választott anyagból (50-60 anyagból lehet választani).
Ha automata váltós, úgy emlékszem egy biztosítékon van a kickdown rendszerrel a fordulatszámmérő. A műszeregységnél érintkezéshiba is előfordult már, az egész óracsoportot próbáld nyomogatni, ütögetni, van, hogy erre kezd működni!
ez megtörtént:) , de nem jött szét. nem mertem nagyon feszegetni . nagybátyám ampervadász majd vele megnézetem, azt mondta ki tudja mérni... nagyon köszi a segítséget!!
na igen akkor én rosszat néztem megint:D, de igen láttem egy olyat is aminek egy 10amperes bizti volt a tetején. ki lehet azt a relét mérni, hogy jó-e vagy nem ?:D amúg nagyon köszi a segítséget!!
nos azt hiszem megtaláltam:) igaz piros fedél nincs rajta, de az akksi mögött az elektronika mellett közvetlenül. két baszom nagy relé... jó helyen járok?
az ABS mellett nem találtam piros fedelű dobozt a körnékén csak az izzításnak van a dobozkája. magán az ABS-en van eg fedél, azt levettem. ott alatta van 2 relé az egik műanyag házas a másik fémházas... lehet hogy azok közül lesz valamelik?