Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Sport és hobby célú légpukkancs topik. Ilyen fegyverekkel élő állatra a -magyar törvények szerint- tilos lőni. Aki ilyesmit propagál, a MM szerinti törlést-tiltást kapja.
uhhh... köszi, de tényleg elbizonytalanítottál. Visszanéztem az adás-vétel topicot és volt benne pár PCA-s LGM-2 ami most eléggé felpiszkálta az érdeklődésemet.
Jobb ha inkabb kiprobalod oket aztan veszed amelyik tetszik, mert objektiven nehez a PCA-k kozott donteni. Fegyverzeti mernokkent magamnak sem tudom eldonteni, pedig van harom PCA-m.:)
A sutese mindnek kelloen jo, csak be kell allitani (aztan megszokod).
Inkabb azt nezd meg, hogy melyikre hogyan tudsz tavcsovet rakni es melyikhez hogyan kapsz majd alkatreszt.
Ja azt kihagytam hogy ha az ezüst távcsövet rakom föl a ralyta lévő szerelékkel akkor +/- 1 dottal megtudom lőni a 7-40 métert. A magas szereléknél ez már nem játszik!
Az alsónál, ami a puskán van 8 cm a cső tengelye és a távcső optikai tengelye közötti távolság! Viszont a lejtős sín úgy van kialakítva, hogy alacsony szerelékkel jó (elegendő) a lejtés! Viszont a magas szerelékhez nagyobb lejtés kellene, mert a röppálya fölött vagyok!
Alacsony szereléknél 65mm a csőtengely és a távcső optikai tengelye közötti távolság ez jó, mert HFT nél kevés milldottal kell alá fölé tartanom! Közepes szereléknél már csak a Hawke szerelék jó, amiben van egy pici lejtés így 70 mm a távolság a két központi tengely között!
Az ezüst színű tcs lessz a HFT-s távcső és a nagy pedig a precíziós a kicsit 8x nagyítáon hazsnálom a nagyot pedig 24 en és 40 méterre lessz nullázva! Ezért kellene a nagy alá egy alacsony kétrészes szerelék! Mert a jelenlegi magassal nem igazán jó! Viszont ha sikerül szereléket szerezni akkor csak szerelékkel együtt kell cserélnem a távcsövet és esetleg korrigálni egy pár klikkel! Tehát elvileg mindkettőt fix beállításokkal fogom használni!
Konkrétan ezekkel nincs tapasztalatom, de az utódaikkal (P70 ill. LGM-2 és 210) igen, és az elsütőszerkezetek nem nagyon változtak az elmúlt 20 évben. Mindkettőnek nagyon jó a sütése, bármelyikkel elégedett leszel, de valóban a Feinwerkbau sütése a legjobb, igen gyors és nagyon jól megjósolható.
Nem hülyeség ez! Az alsó távcsővel pontlövő rövid távokon, a felsővel meg 35-50 m között. Csak azt kell eldöntenie, közel vagy messze van-e a cél :-))))))
Szvsz úgy tudnál dönteni, ha elmennél egy versenyre, és kipróbálnád Neked melyik fekszik jobban. Nagyon személyfüggő, hogy kinek mi a jobb/kényelmesebb/szimpatikusabb.
Sziasztok, kezdőként FT-hez keresgélek a PCA puskák között. Az elérhető FWB 601 és Walther LG-90 árban közel hasonló, de képességeiket tekintve nem tudom mi a helyzet. Van valakinek tapasztalata mindkét típussal, hogy hitelesen össze tudja hasonlítani őket? Külföldi fórumok szerint az FWB sütése jobb. Egyéb vélemény?
Teljesen szimmetrikus!Most néztem meg egy perce!Sajnos az enyémnek az ágyazat eleje ferdén fel van csapva,ami szerintem baromi ronda!A régebbi modelleken gömbölyített volt,úgy nagyon jól nézett ki!
3:07-nél úgy látom, mikor a fickó rátámasztja az arcát, úgy törik meg a fény, mintha a pofadék jobb oldala laposabb, a bal oldala pedig a fickó arca felé domborodna. Egész délután ezt a videót tanulmányoztam, de nem tudtam dönteni.