Szió!Boldog Karácsonyt!A tisztító folyadék neve Premium Cleaner 101és azöblitője 105 szetben kapható pesten a west unionnál,de csak cégeknek adnak.Szinte teljesen fehér a belseje tőlle.Bár lehet én vagyok a tulok,és nem értek a kocsihoz.A neten láttam hogy van lehetőség resetelésre.Csak én nem tudtam még kicsalogatni azt a progit.Szép napot.
Nekem a hátsó szélvédő fűtés ami nem megy,illetve nem nyitja csak a hátsó ablakot,ez a kisebbik gond..Azért ha rászánod magad a javításra írd meg légyszi mi a menete.
Addigis Kellemes Ünnepeket,Neked és minden Kedves Fórumozónak!
Békés, Boldog karácsonyt mindenkinek! Hcharlie! Melyik folyadékkal tisztítottad ki a r.szűrőt? Mi az hogy nem regenerálja magát az agya? Én is most akarnám tisztítani. Köszi!
Békés Boldog Karácsonyt minden Bmw őrültnek! Már korábban érdeklődtem részecskeszűrővel kapcsolatosan.Sikerült kitisztítanom. Mostmár hallom a turbó hangját,de nem regenerálja magát az agya.A nyomatékot nem adja.Csak szervizben tudják kiütni vagy tudom én is resetelni? Előre is köszi a hozzászólásokat.
Szia! 2007.01 hó üzembehelyezés, 2006 végi gyártás, 530xd. Magyarországi, Wallis Dunánál vette az ex tulaj, végig ott volt szervizelve, szervizkönyv, összes szervizszámla. 189.550km, soha semmi törés, még apróbb javítása sem volt.
Prof navi, emelt hifi, napfénytető, fekete + shadow line, típusjel nélkül, antracit kárpit, antracit bőr, fűthető és szellőztethető ülések elől, hátul csak fűtés. Adaptív bi-xenon. Szolid ablakszín, engedélyes. M kormány, bluetooth, telefon, aux csatlakozó, cd tár, nyári gumi + téli gumi.
A lényeg, hogy BMW premium selection volt, én is a Wallis Dunától vettem, az autó még garanciális 2012 augusztusig. A motorháztető eleje, a tükrök és a lámpák kavicsvédelem okán le vannak fóliázva. Most voltam olajszervizen Wallisnál, következő szervíz 21.000Km múlva, asszem első fék lesz. J
a, és van benne egy 3 csatornás távirányító is. Semmi sürgető hibája nincs, volt egy laza kis javítás párszáz km-el ezelőtt, lendkerék csere, garancia állta. Na, akkor mindent átnézettem, ha már szét volt szedve a fél kocsi. Van egy kis olajosodás a szívósornál és az intercoolernél. Wallis szerint nyár előtt nem kell piszkálni. Amúgy már megvettem az orig szívósort is meg a hűtőt is.Nem hiszem, hogy mindent leírtam, de most más nem jut eszembe.
Én is sokat keresgéltem, mire ősszel megvettem az 530i-met. És ez most pont olyan, mint ami a cél is volt. LCI, szervizkönyv, kevés km, összes szükséges extra, talán még több is. Nem bánod meg.:-)
Most Prof navi van az e90ben ,nem szívesen lépek visszább. Egyedül bt telefon nincs benne azt is bele lehetne varázsolni 100-150ért csak a fél kocsit szét kell kapni. Nem rohanok sehová de ha megoldható csak gyári szerelésű érdekel. Türelem e60at terem ;-)
wallis szerint - de lecsekkoltam máshol is, független bmw szakemberek szerint is ez a kopogás semmiféle funkcionális problémát nem jelent, csak baromira bosszantó és soha nem lehet tudni honnan jön. wallis nem javítja, állítólag típusbaj, pár 10e km-nél megjelenik minden autóban. mindez arra a kopogásra igaz, ami olyan, mintha közvetlenül a kormánykerék agyánál szólna és teljesen kiengedett, leengedett kormánynál erősebb a hang. ilyen nekem is van, de hiába mondják minden szervízben, hogy ne törödjek vele, engem eléggé bosszant. szóval ha valaki tud valamit erről, szóljon nekem is:)
amúgy szerintem kipucolták a kormányművedet és a kosz távozásával előjöttek ezek a hézagolási dolgok. ja, és a kopogás állítólag azért nem lokalizálható, mert a sok kis holtjáték az áttételekben összeadódik a kormányoszlop végére egy nagyobbá... na, pfff... ettől legyünk boldogok :)
Üdv márka és sorstársak :) Remélem jutok itt pár hasznos infóhoz. Van egy nagyon jóvágású E60-om, amit meghirdettem. Ha esetleg valakinek ismerőse keresgél, ajánlom figyelmébe :) Nincsen vele semmi trükk, nagyon jó.