Keresés

Részletes keresés

Mrs Tremond Creative Commons License 2012.01.03 0 0 529

Jaj, csak még egy különösen idegesítő dolog, aztán tényleg kipanaszkodtam magam. Az Őrült Gyilkos rágyújtja Dexterre a csónakot meg az egész tengert. Dexter különösebb magyarázat nélkül megmenekül. Az Őrült Gyilkos ráveszi Dextert, hogy az adja be magának a méreginjekciót. Be is adja, de Dexternek különösebb magyarázat nélkül semmi baja nem lesz.

Túlzás a Tom és Jerry szintjénél kicsit valószerűbb történetvezetést elvárni?

Értem én, hogy még két évadig ő lesz a főszereplő és nem halhat meg, de akkor minek rakják folyton életveszélybe az írók? Egyáltalán nem lesz izgalmasabb a sorozat attól, hogy egy olyan szereplő folyton életveszélybe kerül, akiről úgyis tudjuk, hogy úgyse lesz semmi baja. Idegesítőbb viszont lesz. Argh.

Előzmény: Mrs Tremond (528)
Mrs Tremond Creative Commons License 2012.01.03 0 0 528

Az ünnepek miatt tegnap volt csak alkalmam az utolsó rész megtekintésére, sajnos döbbenetesen, idegesítően szar volt. Azzal egyetértek, hogy kellett a cliffhanger a végére, mert ha az nincs ott, akkor ezután a 12 órányi dögunalom után garantáltan senkinek eszébe nem jut elkezdeni a következő évadot. Mondjuk nekem így sincs nagyon kedvem, milyen olcsó és alpári húzás volt ez már a készítőktől, akik saját kudarcukat ismerték be ezzel, hogy az eddigi szuper évadlezárások helyett most kénytelenek nyitva hagyni a sztorit, hogy úgy tűnjön, mintha pislákolna még valami minimális élet ebben az egészben.

Minél jobban belegondolok, annál felháborítóbb, hogy mennyire elszúrták ezt a Dextert és milyen gyorsan.

Gondoltam, hogy az ötödik évad után elkerülhetetlen lesz, hogy esni fog a színvonal, na de ennyire?!

Azt is gondoltam, hogy ezt az iszonyú unalomtengert, ami ez az évad volt, valami ütős fináléval fogják megmenteni, hát ez viszont nem jött be. Dexter nagymonológja a templombanöléskor annyira gáz volt, hogy felszisszentem. Szégyen. Gyalázat. Trinity és Rita forognak a sírjukban, de közben örülnek, hogy akkor szálltak ki, amikor még jó volt.

Semminek semmi értelme nem volt az egészben, minden egyébként is uncsi/kiszámítható mellékszál a semmibe vezetett (LaGuerta ármánykodásai, az internek ármánykodásai, Quinn lecsúszása, a bébiszitter szerelme az interncsávóval, a gyerek katolikus oviba adása, az egész Brother Sam mizéria) és a főszál is egyetlen nem túl eredeti meglepetést tartogatott (azért én még emlékszem sajnos a Harcosok klubjára), és miután azt ellőtték, még volt 3 rész, amiben semmi nem volt, csak amire számítani lehetett, hogy Dexter szép lassan elkapja, aztán kinyírja. Egyedül Deb kinevezése volt az, ami valamennyire érdekesre rendezte át a felállást, meg egy zseni a Deb-Dexter szerelmi szálból is ki tudna hozni valami lenyűgözőt, de sajnos ilyen zseni (már) nem dolgozik a Dexteren.

Gambrinus Creative Commons License 2011.12.30 0 0 527

Tényleg? Na, akkor a színész visszatér gondolom, és biztos ő is kísérteni fog, mint a papa, vagy a báty. Amúgy kedveltem a Doakes karaktert, szerintem a 2 évad volt a legjobb.

Előzmény: HonestyisEverything (526)
HonestyisEverything Creative Commons License 2011.12.28 0 0 526

úúúú szépeket mindenkinek:) Tudjátok mi lesz a 7. évad 1. részének a címe ? DOAKES VISSZATÉR! alig várom :P

Gambrinus Creative Commons License 2011.12.20 0 0 525

Jövő évadra hagyták, gondolom. Amúgy az izgi dolognak tűnik.

Előzmény: Fafara (524)
Fafara Creative Commons License 2011.12.20 0 0 524

hát ez az. arról a fickóról sem derült ki, hogy voltaképpen mit akar.

Előzmény: shine_adonis (523)
shine_adonis Creative Commons License 2011.12.20 0 0 523

A Masuka segédje mi a fenét akart azzal a műanyag kézzel a raktárból?

Gambrinus Creative Commons License 2011.12.20 0 0 522

Na ma megnézem, de nem várok sok jót. Tényleg ez lecsúszott nekem a 3.ik évad mögé. Vagy még nem tudom. Majd később nyilatkozom.

Előzmény: Fafara (521)
Fafara Creative Commons License 2011.12.20 0 0 521

az évad nem tetszett annyira

de az utolsó pár pillanat kimondottan szemét húzás volt :)

Flatus Creative Commons License 2011.12.20 0 0 520

Hat, ez eleg szar volt.

A finale es az egesz 6. evad.

Lesz 7. es 8. is, de mar egyertelmuen elmentek a gyors iparosmunka iranyaba. Az elso 2 evad hihetetlenul ki volt dolgozva a mostani fercmuhoz kepest. Rengeteg elvarratlan szal, lenyegtelen mellekvonal, valodi feszultseg helyett idetlen poenok, felszines karakterek, stb.

Gambrinus Creative Commons License 2011.12.16 0 0 519

Szerencsére valóban javul, bár való igaz, az a Nebraszkás rész egy fura kis kitérő volt. Töltelék epizód.

Előzmény: Mrs Tremond (518)
Mrs Tremond Creative Commons License 2011.12.13 0 0 518

tegnap néztük az utolsóelőtti részt. kezdik kicsit összekapni magukat, de az ezelőtti 10 részért tényleg marha nagy kár.

Előzmény: blogerilla (517)
blogerilla Creative Commons License 2011.12.10 0 0 517

szerintem kábeles fronton még mindig az egyik legjobb. van jobb, rosszabb évadok, de erre a sorozatra 20 év múlva is emlékezni fogunk.

Mrs Tremond Creative Commons License 2011.12.10 0 0 516

Igen, bár engem soha nem a humorával fogott meg különösebben a sorozat, szóval az kevésbé hiányzik. Viszont nem emlékszem, hogy volt-e már olyan klasszikus killroomos-bloodslide-os ölés ebben az évadban, én nem emlékszem, hogy lett volna. Ez is milyen már.

Előzmény: Gambrinus (515)
Gambrinus Creative Commons License 2011.12.09 0 0 515

Nagyjából egyet értek. Valahogy mintha a humorából is veszített volna picit, nem?

Előzmény: Mrs Tremond (514)
Mrs Tremond Creative Commons License 2011.12.09 0 0 514

Hát az ötödik évad is csak pár rész után indult be rendesen, és amikor beindult, akkor sem ért fel a negyedik csúcspontjaihoz, de ahogy nézem, a hatodik még lassabban indul be, mint az ötödik, és nem ér fel az ötödik csúcspontjaihoz sem. Most, hogy a nyolcadik részt láttam, azt kell, hogy mondjam, hogy egyrészt most lett először mérsékelten izgi a sztori, két hónap után basszus, másrészt meg azt, hogy eddig egyetlen jelenet volt, amiért igazán megérte nézni, az éjjel tengerbefojtós, hogy ne szpojlerezzek.

A Nebraska című rész magasan (=mélyen) minden idők legszarabb Dexter-része volt, engem már az is kezdettől fogva irritál, hogy az apját folyton előszedik, de ahogy most az apját egy tök értelmetlen rész kedvéért helyettesítették, az meg végképp gáz volt. De ez a rész nem is csak ezért volt szar, hanem ezer sebből vérzett, semmihez semmi köze nem volt, mintha az évad befejezése után vették volna észre, hogy eggyel kevesebb részt csináltak, mint kellett volna, és akkor gyorsan gyártottak volna még egyet, és azt berakták a közepére, mert ugye a finálé utánra már nem csinálhattak még egy részt.

Szóval a Dexter egyértelműen romlik a két évvel ezelőtti csúcshoz képest, és főleg most ezzel az évaddal esett nagyon durván vissza.

Persze lehet, hogy a nekem még hátralevő utolsó 4 részben zseniálisba fog átfordulni az egész, de őszintén szólva nagyon kétlem. Annál nagyobb meglepetés lesz, ha mégis. 

Degesz78 Creative Commons License 2011.11.14 0 0 513
Gambrinus Creative Commons License 2011.09.28 0 0 512

Na de az hogyan? Hogy működik ez?

Előzmény: vénólánzsahleF (511)
vénólánzsahleF Creative Commons License 2011.09.27 0 0 511

szokás szerint kiszivárgott.

szerencsére:)

Előzmény: Mrs Tremond (510)
Mrs Tremond Creative Commons License 2011.09.27 0 0 510

nahát, nem csak vasárnap lesz a premierje?

Előzmény: Szgeza78 (509)
Szgeza78 Creative Commons License 2011.09.26 0 0 509
Gambrinus Creative Commons License 2011.09.05 0 0 508

Na, láttam már előzetest, lehet nézni, akit érdekel. De most nem linkelek be.

Gambrinus Creative Commons License 2011.08.24 0 0 507

Érdemes megnézni a linken az ajánló utáni hozzászólásokat azért... Állítólag iszonyat szar a film, és én hajlamos is vagyok elhinni, valahogy - fene tudja, miért - én is azt hiszem. Csupán csak azért linketlem be, mert Debra szerepel benne.

A Dexter természetesen nem horror.

Előzmény: Pandus (506)
Pandus Creative Commons License 2011.08.24 0 0 506

a horrorért nem vagyok oda, sőt. a Dexter sztem nem az. a kedvencem a Kemény zsaruk, sztem annál jobb forgatókönyvet senki se írt, a Maffiózókat is messze megelőzi.

Debra karaktere egyébként jó, igazad van, de nekem a nő nagyon ellenszenves.

Előzmény: Gambrinus (505)
Gambrinus Creative Commons License 2011.08.23 0 0 505

Ez viszont fasza kis film lehet: http://www.port.hu/karanten_quarantine/pls/fi/films.film_page?i_film_id=96805&i_city_id=-1&i_county_id=-1&i_where=2&i_topic_id=2

Amúgy a Dexterben a Carpenter szerintem nagyon jól játszik, kedvelem a karakterét.

Előzmény: Pandus (504)
Pandus Creative Commons License 2011.08.23 0 0 504

ez jó hír, kösz! nekem nagyon ellenszenves Jennifer Carpenter, állandóan beszívja a száját, bandzsa, és semmiképp se egy jó nő.

Előzmény: Mrs Tremond (503)
Mrs Tremond Creative Commons License 2011.08.23 0 0 503

Már egy ideje elváltak, M. C. H. már egy 15 évvel fiatalabb csajjal kavar állítólag

http://ohnotheydidnt.livejournal.com/62164377.html

Előzmény: Pandus (502)
Pandus Creative Commons License 2011.08.17 0 0 502

fúj de ronda! és ő Michael C Hall felesége az életben!

Előzmény: emilysliver (473)
lujzalujza Creative Commons License 2011.08.13 0 0 501

Cooper ügynök Creative Commons License 2011.07.24 0 0 500

Ez a sorozat volt a norvég mészáros (egyik) kedvenc sorozata. Ez azért nem olyan meglepő.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!