A hozzászólások törlésekor a fórumszoftver szabványlevelet küld(het), amiben egyedül "a moderátor személyes megjegyzése" rovatra van befolyásunk, a többit kár is olvasni.
A levélben említett emilcím nem működik, ne írjatok rá.
Mindezeken nem tudunk változtatni, ne minket szidjatok! Illetve minket is lehet, de akkor sem tudunk.
Én nem feltétlenül takarítanék, én figyelném csak a reakciókat (mert abban lehet, hogy akad majd takarítandó). Szerintem ez egy nyilvános médiamegjelenés, ami kötődik a fórum témájához - persze nyilván vihart tud kavarni a témából kifolyólag. Magának a linknek szerintem helye van ott.
T. hadtjuk olvtárs! Itt válaszolok, mert a szaktopikokon moderációval foglalkozni a fórum szabályainak megsértését jelenti. Ahhoz, hogy "ne kerülj ilyen helyzetbe", legelőször is itt, vagy másik moderációs fórumokon kérdezz, ha hasonló problémád vagy kérdésed van!
A konkrét esetben egy hozzászólásban hivatkozott linken található oldal IRL információt tartalmazott, ezért töröltem a rá adott válaszokkal együtt.
Nem szoktam onnan törölni. Írd be válaszként a saját hozzászólásodra, hogy elkelt. Annak is van információértéke mások számára, hogy volt ilyen hirdetés, az áraknak is, meg annak is, hogy ki, mit és mikor hirdetett.
Kérem a Túrafelszerelés adok-veszek topicból a 334 sz. hozzászólásom törlését, mert okafogyottá vált.
Azért kérem a hozzászólásom törlését, mert egy hónapja adott nick hirdetett egy terméket, átutaltam az összeget, a termék nem érkezett. Időközben jelentkezett valaki, aki hasonlóan járt, pénz ott, áru sehol. Eltelt egy hónap, lépni kellett, jeleztem, hogy eljárást indítunk, de feltételeztük, hogy más is hasonló cipőben jár. Ma értesültem, hogy nick egy hónap után nekem visszautalta az összeget, így korrekt, ha kérem, hogy ne legyen tovább a szégyenfalon.