Soha nem vennék Xenont. Maximum csak akkor, ha gyárilag azt teszik az autóba. Én is utálom, ha valaki szemből kiégeti a szemem. Olvastam a hozzászólásaid. Valószínüleg kipróbálom a White Hammert.
Már nincs Civicem. Amíg volt, H1 White Hammer is volt benne. Meg Osram, meg Philips, meg normál GE.
De volt régebben is Civicem, normál H4-gyel, mert akkor még nem voltak húzott izzók. Nem volt FF lámpa sem. Oszt túléltem... És nem közlekedtem lassan.
Nem is értem, hogy 20-30 éve, a trabantos, zsigulis korszakban, hogy a francban közlekedtünk egyáltalán azokkal az autókkal, amiknek a lámpái köszönő viszonyban nem voltak a mai lámpákkal. Oszt mégis eljutottunk mindenhova. Vidékre, külfölre, esőben, hóban.
Ha a NB nem jött be, akkor a többi halogén sem fog, dobj bele egy xenont. 8eFt-ban megáll egy szett, ha nem tetszik 10eFt-ért simán elviszik. Arra figyelj, hogy 5K fölé ne menj, mert nagyon kékes lesz, szerintem a legjobb a 4300k.
látom nem figyelsz..."Amelyik halogén "fehér" vagy inkább kékes árnyalatú, azzal meg nem látsz semmit. " ezt te írtad azaz szerinted és ha jól értelmezi az ember a sárgás halogénnél fehérebb fénnyel nem xenonról beszélünk fényforrásról,nem látni olyan jól....a Harley-t azért raktam be mert bár motor de a videón jól látni a különbséget halogénes és ledes tompított lámpa közt. márpedig a ledes szó szerint fehér fény ad.
hát úgy h.kedves joyzt fórumtársunk belinkelt 1 szabály-előírás rendszert az autók tuningával módosításával és a felszerelhető utólagos kiegészítőkkel kapcsolatban,ami szép és jó de az előzmény az utólagos drl volt ami nem tartozik a tuning kategóriába. a képekkel azt mutattam be h.olyan eset is van mikor 1 márka adott típusa is nézhet ki másként és másként és a kiegészítők 1mással való kombinálása házilagosan nem tuning,mégha változtatjuk is a jármű küllemét. a szabályzás szerint ugye "tuning" az ha bármilyen módon változtatunk a jármű gyári kinézetén. a hangsúly a gyári kinézeten van ez esetben. mostani időszámítás szerint nincs az az ember eki megmondja 1 gyári alaktrészről h.az valóban az adott jármű gyárija vagy sem,ezért voltak berakva a képek. és mint írtam az sem utólagos tuning ha a gyári kis kereket gyári nagyobbra cserélem,már típuson bellűl maradva. de aki nem tudja utólagos tuningnak veheti miközben nem.
ez tévedés,fehér és fehér fény közt óriási különbségek vannak. ha a konkrét fehér színt adó tompítottal nem látnál nem találták volna fel a ledes autólámpákat PL:R8 kivitelnél vagy Cadilac Escalade,Lexus. sőt a az új fejlesztés a Harley-Davidson-nál. amúgy van 3000-3200K gyári xenon is amiről nem mondod meg h.xenon.
bocs de nem kicsit kevés az infód az E jelzés önmagában kevés,nagy E külön RL jelzés működési feszültség érték/ek teljesítmény érték, típusszám, gyártó, gyártási szám. ezek nélkül nem szabályos a drl. valahogy így. EGB 87 szabályrendelet ami az utólagos drl-re vonatkozik nem gyári beépítésűre. az 1beépítet gyáriakra némileg más szabályzás van de az RL és a jóváhagyási számsort fel kell tüntetni,legalábbis a honi előírások szerint