a renault 5 öt nem találtam meg de közben rájöttem hogy abból 2őt vettem a sima az fehér, sárga-fekete csíkkal, a turbó az fekete és piros sárga valami fut végig az oldalán, dobozban vannak, a képeket a netről szedtem le
Na most az a helyzet hogy sokból csak 1 van, először azokat próbálom megvenni, utána a többit is persze de lassan megy mert sajna nem állok túl jól épp, azért ma is vettem, képeket sztem csak holnap teszek fel de a nevüket leírom: renault 5- fehér, saab 900 turbo, fiat ritmo- sárga a tegnapi piros volt, renault 11, saab 900 turbo- csónakkal, és egy megfejthetetlen nevü szép hosszú busz..ennyit vettem ma, a sima saab biztos eladó lesz mert az ott van a csónakkalis, bár lehet azis, majd idővel kiderül :)
Én pedig vevő lennék majd egy Ritmo-ra és egy csónakos Citroenre az 100%. Aztán meglátjuk mit tudsz még felvásárolni! :) Jöhet busz is meg ilyesmi hozzám! :) De igazság szerint bármelyiket átveszem ennyiért! Viccen kívül.
1 meg 2 euró... Hajlandó vagyok egy újkori teszkós Matchbox árát kifizetni a "szóló" példányért, ennek kétszeresét az utánfutósért. Az 500, illetve 1000 forint. Kispénzű egyetemista vagyok sajnos, nem krőzus.
Bécsben van az üzlet sajna, meg igazából fejből az utca nevetse tudom, de szándékomban áll felvásárolni apránként az összeset, szóval lehet megfog jelenni pár az adok-veszekben :) egyébként vannak kamionok meg buszokis így bontatlanul 2 euroért :) safrane nincs mert az 90 utánni :)