Hali ! Van egy ugyan ilyen solo permetezőm szedtem már szét hasonló képpen könnyen lejőtt volt egyszer ,hogy nem is akart lejőnni a ventillátor ,nézd meg azt a csavart ami felfogja azt a ventillátor az anyát kikell csavarni belekell fujni egy kis csavarlazitót vagy előmelegiteni az anyát meglehet forditani ugy leszedni vagy csináljál képet róla az anyákról ..:-))
Tél közelettével gondoltam hogy fel kéne újítani a solo 410-es hátimotoros permetezőt, de jött egy kis gond hogy a ventilátor nem jön le a főtengelyről és így szét se lehet rendesen szedni, ha valaki tudna valami okosságot mondani hogy hogyan tudnám leszedni annak örülnék.
Sőt, ha lefekszel a fűre, téged is szépen megfésül . :-)))))
Van nekem is egy ilyen. Megvettem, mert jó ötletnek látszott. Vadi új, de mint utóbb kiderült, némileg hiányos. A csőkeretből hiányzik vagy 2 db. Már egy darabja megvan, de mindig elmaradt az összerakás, talán majd most tavasszal . :-))))
Hasznos holmi.Szépen átfésüli a füvet,még a tobozt és a tűlevelet is összeszedi.
Akkor veszem igazán hasznát,mikot egy fasza viharos északi szél telenyomja az udvarokat(3*3000m2) levéllel a Balcsipartról.....A platánnak meg azért ugye van 2-3 levele....:-)))))))))