Mint ahogy a cím is jelzi: kereskedelmi topic, de licitálós portálok linkelése nem megengedett és tiltást von maga után.
.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Tisztában vagyok vele, hogy a sigma leamortizálta a tele-makro fogalmat a gagyi 70-300 és társaival, de ez más. Nem hinném, hogy újabb fajta lenne a maga cirka 30évével, kiron mivoltával. Itt van néhány link:
Jól olvastam vissza, hogy ez nem a "klaszikus" fix 55mm/2.8 macro (M42 vagy OM, vagy?), hanem valami újabb macro-zoom féle??? MFT lehetne nálam a vége, de zoomnak nem...
Peches mondat volt...az ilyen kitételre mindenki ugrik. Viseld férfiasan, ha már vol arcod egy nyitott beszélgetős, finoman beszólogatós fórumra ezt beírni :)
Ugy tunik, hogy sok unatkozo emberke tolti az idejet feleslegesen a forumon es fejti ki velemenyet, annak ellenere, hogy magyarul irtam le, hogy "CSAK azok irjanak, akik rendelkeznek ilyen elado objektivvel!", de legalabb van min csamcsogni... :)
Ugyanez volt, amikor a 20mm-es Panarol irtam ugyanilyen felkerest es a sok "velemeny" es rosszindulat ellenere kb. 2-3 ora mulva kaptam is a mailt az elado obirol, masnap az obi az enyem volt.
Ha most nem jon ossze, akkor januarban majd csatolok egy kepet a 72e Ft-os szamlarol.
"Azert nem erdekel 72e Ft felett, mert ennyiert megvasarolhato ujonnan 3 ev garanciaval, csak nagy a valoszinusege, hogy belecsuszna januar elejebe amig megerkezik, es nekem max. dec. kozepeig szuksegem lenne ra."
Keresek Olympus M.Zuiko 45mm 1.8-as objektivet. Csak azok az ajanlatok erdekelnek, amely 72.000 Ft-ot nem haladjak meg es garanciaban van az obi.
Azert nem erdekel 72e Ft felett, mert ennyiert megvasarolhato ujonnan 3 ev garanciaval, csak nagy a valoszinusege, hogy belecsuszna januar elejebe amig megerkezik, es nekem max. dec. kozepeig szuksegem lenne ra.
Az lenne a keresem, hogy CSAK azok irjanak, akik rendelkeznek ilyen elado objektivvel!
Lenne érdeklődő egy m4/3-as, M.Zuiko Digital 14-42mm 1:3.5-5.6 II Ezüst MSC, alig egy hónapos, garanciális objektívre?
1. Súlyra sokkal könnyebb és 2. az AF gyorsaságot is számottevően gyorsítja az E-P1, E-P2, E-PL1 típusokhoz adott I-es kitobihozképest (3. sőt, optikai minősége is jobb). Cserébe műanyag bajonettes.
Eladó újszerű fekete Lumix 14 mm f/2.5, első-hátsó kupakkal. Szinte csak próbálva volt, összesen készült vele talán 2-3 tucat kép. Zuglóban megtekinthető, próbálható.