Keresés

Részletes keresés

nagya2 Creative Commons License 2011.11.02 0 0 758

Hali!!

Letekered a csövet a gépről, és ott szokott lenni egy finom szitaszürő, az szokott elszennyeződni, és akkor nem tud vizet venni, vagy keveset az adott idő alatt.

Üdv Nagya

Előzmény: szófogadatlan prókátor (757)
szófogadatlan prókátor Creative Commons License 2011.11.02 0 0 757

Szia!

Na azt hol keressem? Az aqua stopnál nem láttam ilyesmit.

Előzmény: nagya2 (756)
nagya2 Creative Commons License 2011.11.02 0 0 756

Hali!!

Bemenő vizszürő tiszta????

Üdv Nagya

Előzmény: szófogadatlan prókátor (755)
szófogadatlan prókátor Creative Commons License 2011.11.02 0 0 755

Sziasztok!

Kérlek segítsetek! Elpre is bocs, hogy kicsit hosszú lesz.

Van egy 2 éves AEG Comfort gépem, kb. 2 naponként használjuk, havonta tisztítófolyadékkal átmosva, csap alatt mindig előmosogatva az edények. Nem is volt eddig semmi baj, az edények szépek lettek. Aztán nemrég egy mosogatásnál szivattyúzott, és 20-as hibakódra váltott, amiről megtudtam, hogy nem tudja kinyomni a vizet. Mielőtt szerelőt hívtam volna, tettem bele vizet, azt gyönyörűen ki is szivattyúzta, kipróbáltam többször is, de a hibakódig jut, vizet nem enged be. Felhívtam egy szerelőt, aki azt mondta, jó lenne, ha kiszerelném a pult alól, hogy ne ezzel menjen majd az idő. Az egyik hétvégén megtettem, kicsit nézegettem, hátha valami egyértelműen látszó baja van, ilyet nem láttam, de kiváncsiságból beindítottam, engedett be vizet. Örültünk, egy mosást végig csinált, a következőnél ugyanaz. Nagyon úgy tűnik, hogy a bejövő vízzel van baj. Gondoltam majd ma hívok szerelőt, de tegnap este a kisördög beindíttatta velem a gépet, ami elindult. Ha most szerelőt hívok, vagy működik, vagy nem, vagy lesz mit javítani, vagy nem.

Nem vagyok műszaki érzék ellen beoltva, ha adnátok valami tippet, kipróbálnám. Előre is nagyon köszönöm!

bohókása Creative Commons License 2011.11.01 0 0 754

Köszi. A konnektor dolog rendben, azzal kezdtem. Holnap reggel végig nézem mi lehet a bibi. Remélem semmi komoly baja nincs a kicsikének. Nem akarok kézzel mosogatni:)))  

Este beszámolok mire jutottam. 

Bkása

Előzmény: ms1964 (753)
ms1964 Creative Commons License 2011.11.01 0 0 753

Anélkül, hogy ismerném a típust, ilyenekre gondolok:

1. feszültség van a konnektorban?

2. Ha megbontod, a zsinórt kell követned, előbb-utóbb meglesz a biztosíték.

3. nagyobbbaj, hogy a bizti nem megy ki magától, mögötte komolyabb hiba lehetséges.

4. Ha a bizti jó, akkor a vezérlés a gyanusított, rángasd meg a kábeleket, nehogy egy kontakthiba miatt hívj szerelőt.

5. Ezekben nem szokott lenni tápegység, de a vezérlésnek mégis előállítanak egy kisebb feszejt, azt kellene lokalizálnod. 

Előzmény: bohókása (752)
bohókása Creative Commons License 2011.11.01 0 0 752

Sziasztok! 

Egy kis utmutatás kellene. Adott egy BOSCH SGS33A12EU/13 tipusu bádog böske. Minden fénye kihunyt . Szó szerint se kép, se hang. Eddig tette a dolgát, legutoljára is szépen elmosogatott, és most mikor munkára akartuk fogni őt semmi életjelet nem tapasztaltunk nála. Kérdés hogy van valamiféle biztositék nála ami okozhat ilyesmit? ha van akkor merre keressem. A dolog elég sürgős mert ha nem müxik a gép akkor nekem kell elmosogatnom:)) 

Köszike a segítő ötleteket. 

Bkása

ms1964 Creative Commons License 2011.10.31 0 0 751

Ehhez szerelő kell, nekik megvan a friss szoftver, és a szerkezet, amivel rátöltik a gépre.

Előzmény: teide75 (739)
ms1964 Creative Commons License 2011.10.31 0 0 750

Üdv!

Tudja valaki, hogy a Fagor LF mosogatógépeknél mit jelent, ha az OP és a FIN ledek egyszerre villognak? Elindul a mosogatás, kicsit fut a program, vizet is felvesz, de pár perc múlva megáll ezel a hibaüzenettel.

ó-vodás5407070 Creative Commons License 2011.10.31 0 0 749

Whirlpool,Candy mosógépek,mosogatógépek javitását vállalom Dél-Buda-Érd-Adony környékén

70 540 70 70

nagya2 Creative Commons License 2011.10.29 0 0 748

Hali!!

Az a gombelem szerü, az a vizvédelem, ha csöpögne a gép akkor letilt.

Akkor szerintem a hőfokszabályozód ment tönkre, azt meg valahol a dob oldalán keresd.

Üdv Nagya

UI:keresd Sanyooo-t a mosógépesbe, ő többet tud segíteni(én csak ugatom, ő meg szereli)

Üdv Nagya

Előzmény: hamika77 (746)
hamika77 Creative Commons License 2011.10.29 0 0 747

Most összedugtam a csatit, szintén az "eredeti" 98 Celsius fokot mutatja. :((

Már fáradok, inkább abbahagyom mára.

üdv

hamika77 Creative Commons License 2011.10.29 0 0 746

Hello!

Rámértem a fűtőegységre nincs szakadás, a 230V is rajtavan működés közben. A dob alatt

találtam egy érzékelőt, hasonló,mint egy gombelem. Ez a hőkorlátozó lehet?Nem tudtam kiszedni,de a csatit levadásztam róla. Bekapcsoltam a gépet, a kijelzőn egyből kijelezte az E6 hibakódot. Ez mi

lehet?

Ha kicserélném azt a vackot, akkor szerinted van esély, hogy megjavul?

Köszi a segítséget!

Előzmény: nagya2 (744)
Cajgás Creative Commons License 2011.10.27 0 0 745

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni! Egy Gorenje GV53220 tipusú mosogatógép E1-es hibával elakad (A tálca alul tele van vizzel). Megtaláltam a szivárgás helyét, valahol motor és a szivattyú közötti részen ereszti a vizet. Az lenne a kérdésem, hogy ez komoly probléma, vagy csak egy tömítőgyűrűt kell benne cserélni? Minden képpen szerelőt kell hozzá hívni? Előre is köszi.

nagya2 Creative Commons License 2011.10.26 0 0 744

Hali!!

Igen, rá tudsz mérni, hogy nem szakadt-e.

A fütöszál körében van a hömérséklet figyelő.

Üdv Nagya

Előzmény: hamika77 (743)
hamika77 Creative Commons License 2011.10.26 0 0 743

Hello!

A hőmérsékletérzékelőt merre találom és mit keressek? Rá lehet mérni erre is,mint a fűtőszálra?

nagya2 Creative Commons License 2011.10.26 0 0 742

HAli!!

Ha megcsinál mindent, csak nem fűt, az lehet olcsó is:fütőszál, vagy hőmérséklet érzékelő.

Lehet drága is: a vezérlő panelon nyekkent meg vmi.

Üdv Nagya

Előzmény: hamika77 (740)
hamika77 Creative Commons License 2011.10.26 0 0 741

..... vagy esetleg komolyabb?????    kérdezni akartam nem kijelenteni.  :))

hamika77 Creative Commons License 2011.10.25 0 0 740

Sziasztok!

Egy Candy CDI 4545 típusú mosogatógépem van. Egyik mosogatás közben elkezdett csipogni,mintha lejárt volna a program, de nem 8-at, hanem tízenpárat. De ment tovább a mosogatás egy idő múlva már kinyitottam az ajtót,mert nem csinált semmit. Szépen elmosogatott. Kb. egy hétre rá mosogattam megint, végigment szépen, de az ajtónyitás után hideg volt belül. A digitális hőmérsékletjelzője viszont 98 Celsius fokot írt ki. Ezután áramtalanítottam pár napra, majd ma kipróbáltam, de már alapból 98 fokot mutat a kijelző mosás előtt. végignyomattam egy programot, kijelzőn az érték nem változott és szintén

hidegvízzel mosott el, a tabletta el sem olvadt.

Bocsi a hosszú leírásért,próbáltam minden jelenséget leírni.

A fűtőszál lehet a bibi, vagy a hőmérséklet érzékelő, vagy szabályzó, vagy esetleg komolyabb. Szakszervízt hívtam ,de sajna kb. 12e , hogy belép az ajtón és pislog egyet.

teide75 Creative Commons License 2011.10.17 0 0 739

Köszönöm válaszát. Ez házilag kivitelezhető vagy szakember szükséges hozzá?

Előzmény: ms1964 (738)
ms1964 Creative Commons License 2011.10.15 0 0 738

Talán egy szoftverfrissítéssel kellene kezdeni, lehet hogy megsérült a vezérlő program.

Előzmény: teide75 (737)
teide75 Creative Commons License 2011.10.15 0 0 737

Sziasztok,

Egy olyan problémával fordulnék hozzátok, hogy van nekem Candy CSF 4575 EX mosogatógépem és vmi miatt nem fut végig a program. Ha elindítom elkezd előmosni, majd kiengedi a vizet és újra kezdi az előmosás és közte elalaszik minden lámpa még a power is, majd magától bekapcsol újra és ismétli a folyamatot. Van ötletetek, hogy mi okozza? Mit kellene tenni?

Köszönöm a választ előre is!!

Robz Creative Commons License 2011.09.29 0 0 736

Már jó régen kérdezted, de hátha:

- áramtalanított állapotban (dugvilla kihúzva!) megkeresed a fűtőszál csatlakozóját és a csatlakozót lehúzva rámérsz ellenállás mérővel. Olyan 30Ohm körül kell lennie nagyságrendileg. Amennyiben még a 2k méréshatárral is szakadást mutat, úgy halott a fűtőszál.

- amennyiben kvázi jó az ellenállás, úgy jöhet a veszélyesebb móka: feszültség alatti mérés. Szakember javasolt, ne kókányoljon senki otthon, nem ér annyit, hogy baj legyen! Szóval a program futása közben méregetni a fűtőszál csatlakozójánál, megjelenik-e a feszültség? (230V!!!) Amennyiben nem, úgy az elektronika felé kell keresni az okokat.

Ez lehet egyszerű relé beégéstől a kapcsoló félvezető elszállásáig minden. Innen soktényezős.

Előzmény: Hedo (727)
ms1964 Creative Commons License 2011.09.26 0 0 735

Üdv!

Tudja valaki, hogy az Indesit IDE 44 típ. mosogatógép szintszabályozásán hogyan lehet állítani? Úgy érzem, hogy túltölti magát, és az ajtótömítésnél jön a víz.

Teaway Creative Commons License 2011.09.25 0 0 734

"szintaszabájozás hibálya"

Szerintem pont fordítva: szintaszabályozás hibája

Előzmény: nagya2 (733)
nagya2 Creative Commons License 2011.09.23 0 0 733

HAli!!

A hibakódokat nemtudom, de az hogy néha összepisili magát az vagy a szintaszabájozás hibálya, vagy vagy nemtom...............

Szerelő kéne.

Üdv Nagya

Előzmény: mlinda54 (732)
mlinda54 Creative Commons License 2011.09.20 0 0 732

Kedves Fórumozók!

kb. 6 éves IDE44 mosógatógépem van.A mosógatás végén hibaüzenet jelent meg. A kijelző kristály kicsit hibás igy pontosan nem tudom a hibaüzenetet leolvasni.De szerintem A01 a kód és egyfolytában villog.Nem tudom ezt a kódot kitörölni az elinditógomb folyamatos nyomvatartásával sem.Januárban már cseréltük a bejövó szivattyut. Azóta rendesen működött. A másik gondom,hogy néha a viz kifolyik mosógatás közben. Van amikor a mosógatás végén,vagy elején kb. 20perc után.De volt már olyan is,hogy a mosógatás közepén.Felmosó rongy mindig kéznél .Van úgy,hogy hónapokig nincs ilyen probléma. Már az elejétől kezdve így mosógatot. Várom válaszotokat S.O.S.

Hedo Creative Commons License 2011.09.19 0 0 731

Kösz!

Művelődök, aztán próbálkozom.

Előzmény: honved44 (730)
honved44 Creative Commons License 2011.09.14 0 0 730

Olvass vissza a topikban,biztos találsz infót valamelyik hsz-ben,hogyan lehet rámérni a fűtőszál-kapocsra.Vigyázz 230 volt!Ha nem szereted a váltóáramot,hívj szerelőt!

Előzmény: Hedo (727)
honved44 Creative Commons License 2011.09.14 0 0 729

Öt év rendszeres és szakszerű használat eredménye. Egyébként levettem a panelt és vízkőoldó, zsíroldó,üvegmosókefe segítségével átlátszóan tisztára pucoltam.A panel aljában van egy vízkerék,ide megy a kétszálas csati,most már szabadon,könnyedén pörög.Némi szilikonzsírral bekentem a tömítőgyűrűket és lazán a helyére /három henger/illesztettem a panelt.belülről egy rácsos karika rögzíti a gép oldaláoz.A programok hibátlanul futnak.

Előzmény: Teaway (728)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!