Tudna valaki nekem segítení?
Van egy OleoMac Sparta-26-s fűkaszám. Kellet vennem egy új damilfejet, mert a régi már tönkre ment és csak már az új fajtát lehet kapni hozzá és ez folyamatosan széthúzza a kuplungot, mert nehezebb. Legalábbis szerintem ez a hiba oka. Mit lehet tenni házilag, mert semmi kedvem minden egyes használat után 2000 forintot költeni a javítatására. Újra pedig nincs kb. 100 000 Ft-m!
Majd nézd még meg hogy nem e mozdulhatott el a gújtótekercs. Egyébként ha semmi mással nem lesz gond a végén ő is lehet a hunyó de még ne kapkodjuk el.
eddig 8 órát tettem kb. bele semmi baja. 1:35-el bejárattam, állítottam a karbin mert nem volt rendes elfogadható max fordulata, nem volt pörgös, én azzá tettem egyből, aztán 1:40-es keverékkel nyúztam.
Na nem érdekes, gondolom most kivagy kissé ábrándulva ebből a fajtából.
Szokott lenni tavasszal az ALDI-ban GARDENLINE kínai kasza 30 ezerért.
Sokan dícsérték itt a szezonban. Ez az
Ettől függetlenül halottak napja ide vagy oda, szerintem ne temesd még el a géped.
Jó. Még azért ne temesd el. Nem tett jót neki az 1:25-ös keverék kúra, de azért nem hiszem hogy 10 üzemóra megölte volna. Vagy legalább is bízom benne.
Holnap ha 1:40-el nem indul, és leveszed a kipuffot akkor beáltni a hengertérbe, a dugót látni fogod a gyűrűkkel figyeld hogy nincsennek e függpleges karcolások. A gyertyalukon keresztül is egy kis kulcslukvilágító, vagy valamilyen ledes kis elemlámpával érdemes bevilágítani alsó holtpontra állított dugónál, és nézni a hengerfalat karcolásügyileg. Ha nincsennek mély karakteres karcok akkor még nincs gáz.
Egyébként szokott lenni 30 ezerért tavsszal ALDI-ban gardenline kasza az is jó. De ne menjünk ebbe még bele, bízok benne hogy én Gyúrcsók Rigó a kínai kasza távgyógyító a segítségeddel feltámasztom azt a kaszát. :-))))
Hogy miért nem kérdeztem meg ezeket még a délután azonnal!!
Próbáld meg most 1:40-el. Számtalanszor elhangzott a fórumon a kínaiknál hogy nem szabad betartani az 1:25-ös előírt arányt, a kínaiak azért írják rá mert a fos ócska olajaikat veszik alapul.
Csoda hogy ezidáig bírta.
1:40-et neki.
Lehet hogy a kipuffi eltömődött, ha 1:40-el se indul, vedd le a kipuffogót nézd meg a kipuff torkot a hengeren tiszta e és ellenőrizd a dobot hogy nincs e eltömődve.
Hát, minden esetre próbáld meg friss keverékkel az állottat meg töltsd ki valamibe, a pumpedlivel pumpáld ki a karbiból is, a gyertyát vedd ki, és párszor járasd meg a dugót a berántóval hogy kicsit kiszellőzzőn a henger, majd gyertya vissza, friss keveréket a tankba és szerintem röffenni fog mint a vásári disznó. :-DDD