Remélem, készültök a hosszú hétvégére, plusz a téli időszámításra, ami további egy órát jelent! Ha ilyen jó idő lesz, azt tervezem, hogy kimegyek a bolhapiacra, egyébként kilátogatok a telekre is, hazahozok még egyet s mást (többek között újabb adagot az almából.) Legalább meglátom, mit csinálnak fekete pártfogoltaim. Egyébként tervezem a temetőlátogatás is, ott is tanyázik néhány macska, de ilyenkor, mikor nagy a forgalom, igen okosan nem nagyon jönnek elő. Azért viszek egy kis száraztápot, és néhány stratégiai ponton lerakom.
Aki ismertette ezt a macskafajtát, az is azt mondta, amit állítólag az angol bulldogra szoktak: hogy olyan ronda, hogy az már szép! Viszont a kölyökcica szoros barátságot kötött egy törpemalaccal, együtt esznek (bár nem ugyanazt,) egyött alusznak, együtt játszanak. Azt nem tudom, mi lesz, amikor a gyesznó 80 kilósra hízik. Hobbiból tartják, de akkor is egyenlőtlen súlycsoportban lesznek.
ezen felbuzdulva meggugliztam... egek ura, mint egy tacskó-macska!!! baromi randa! :D maradok a szfinxnél : ] (meg legújabban, úgy egy jó féléve, a csivavákba szerettem bele. megismertem négyet (!) finnországban, és olyan jópofák! nem ilyen hónaljkutyák, nincs kisruhájuk, se gyémántos nyakörvük, teljesen normális kutyának vannak tartva, és nagyon jófejek. jellemre olyan Döncisek, kicsit kevésbé erőszakosak talán. ha sikerül elköltöznünk ebből a pöttöm házból, szerezhetek egyet. igazából néha ránézek hirdetésekre meg menhelyes oldalakra, mert jobb szeretnék örökbe fogadni egyet, mint pénzért venni, és itt nem a pénzen van a hangsúly, hanem a megmentésen. szóval ha valaki lát megmentendő csihut, ne átalljon szólni! :-))
(holnap lesz az utsó államvizsgám, az előző kettőből 1 sikerült. de a holnapit sem sikerült megtanulnom, és gonosz, jogszabálymániás a tanár, tegnap nagyon sok embert kirakott, aki nálam okosabb, szóval úgy néz ki, januárban újrázhatok :-( jó nagy szopás, még így a célegyenesben, végülis nem lenne igazi a befutó, ha nem térdelnék közben...)
(és valahogy mindig eszembe jut a "kedvenc" mondásom, miszerint i don't need sex 'cause vet school fucks me everyday.)
Az egyik természetfilm csatornán olyan macskát láttam, ami biztos felkeltette volna Pipacs érdeklődését, az ún. bambino macskát. Ez a szfynx és a munchkin macska keresztezése, szőrtelen, mint az egyik, és rövidlábú, mint a másik őse. Ettől függetlenül életvidám, örökmozgó, folyton ugrál-pattog-játszik, mint rendes kölyökhöz illik.
Ezzel együtt változatlanul nem szeretnék ilyet, de ez nem jelenti azt, hogy más se szeresse.
El is dúdoltad neki a szignált? Azt hiszem, igazad van, legalább nem ér rá rosszalkodni...
Bár azt hiszem, amúgy sem szokott.
Ma délelőtt kint jártam a telken, hazahoztam néhány igen guszta starkingalmát. Megjelentek kis védenceim, ezúttal megint csak hárman, úgyhogy azt hiszem, a legkisebb már nem él. Jobbik lehetőség, hogy megtetszett valakinek kis nyikeri, és örökbefogadta. Ott volt a vélelmezett apjuk is, ő bezzeg majd' kicsattant az egészségtől. Sajna, fehér látogatóm nem volt ma. Viszont találtam 1, azaz egy darab, kb. 15 centis cukkinit, ami jól elrejtőzött a levelek alatt, talán ezért el sem fagyott. Úgyhogy holnp rántott cukkini lesz!
Vasárnap kimentem a telekre, kivittem a mosott-vaslat holmit, és egyet-mást meg hazahoztam. Ezúttal csak három kis nyikeri jelent meg, no meg az anyjuk. Kaptak egy kis élelmet, no meg friss ivóvizet is. Mikor indulóban voltam, nagy meglepetésemre egy szép hófehér macska is feltűnt, de őt enm sikerült közelebbről szemügyre venni. Igaz, nem is nagyon törekedtem rá, sietnem kellett a buszhoz. Remélem, máskor is látom még.