Ez a topic azért született, hogy a feleslegessé vált gyermekholmik új gazdát találhassanak. Az áttekinthetőség érdekében kérlek tatsd be a következő szabályokat:
1. Hozzászólás elején szerepeljen a KERES / KÍNÁL / CSERÉL stb.
2. Egy dologról csak 1 kép kerüljön fel - privátban bárki kérhet többet, ha érdekli a dolog vagy egy lista szerepeljen a kínált dolgok főbb paramétereivel, és egy link pl. Picasa Web-re / TeszVesz-re stb.
3. Ugyanaz az összeállítás max. 2 naponta egyszer szerepelhet
4. Aki komoly eladási / vásárlási szándékkal érkezik, legyen szíves az E-mail-jét publikussá tenni az adásvétel idejére
5. Ha valaki szeretne törölni egy hozzászólást, a 'Megkérdeztük az életmódit' c topicban kérheti (ugyanitt kérhető szankció a topic szabályainak megsértői ellen)
(6. A csevejeket inkább privátban / más topicocban kéretik bonyolítani)
a barnát, és a 2db-os szettet (1500) mégsem kérném, szóval marad 4db. 3000-ért?csak hogy örüljek:-) szerinted ha kis dobozba beleteszed újságpapírral kibélelve nem fognak szétesni??-nem tudom mennyire szétesősek...
Mindhárom sapi kb. ugyanakkora olyan 48cm-50cm-es buksira jó. Thomasos tovább is jó, mert az kötött, nagyon jól nyúlik, jól takarja a fülecskéket. A s.kék a legkevésbé rugalmas, ezt inkább csak 48-as fejre ajánlom. (Az én fiacskám 50cm-es fejére rámegy még, de már annyira nem kényelmes.)
A polárrugi t.hossza 70cm, belső szárhossz 26cm, váll-ülep45cm, ujjhossz nyaktól 36cm.
szia, gondolom a riszáló százlábúra gondolsz:-) 3000Ft-ot gondoltam érte, sajnos a doboza nincs meg, és egyetlen golyó hiányzik belőle-de még az is elképzelhető h megtaláljuk.-monjduk sztem nincs jelentősége, mert 4*7 lába van, és 4*9golyó.
112-128-as 7-8 éves méretű télikabátot a kislányomnak.
Elsősorban hosszított fazon érdekel (csípő alá érjen) kapucnis, vastag, meleg. Barna, sötétzöld, szürke, khaki szinekben, illetve olyan szín jöhet, ami a rózsaszín-barna sapka-sálhoz illik :)
Nem feltétlenül dzsekis fazonra gondoltam, de megnézem azt is. Dupla cipzáros ne legyen és ha lehet akkor ne arany áron :)
Mutatok néhány képet milyen lenne az elképzelésem: