Az, hogy kiestek a liberálisok Berlinben az itten OFF – a német testvérpárt, a Zöldek viszont mostanában általában egész jól szerepel(nek) a választásokon...
Akkor is hiba volt, lefújni Ovi kényszerű távolléte miatt a Butapestises trendezvényt. A kritika jogos. Persze ha igaz a szám ez a 18, és a Lompos párt 3%-on áll, akkor statisztikai alapon is, ha csak 1800 kilátogat a fityiszére, már máris 3000%. :-DDDDDDDDD
azért volt ilyen szerény az LMP-é, mert nem akartak így járni: D
Kiosztotta egy néni a jobbikosokat
József Attila utca: Már gyülekeznek az emberek a Jobbik nagygyűlésére, teherautók zárt platójáról szállnak le gárdistának tűnő emberek, és ebben a percben érkezett meg kilenc nemzeti érzelmű motoros. A hangosítást a Desert Rain című számmal tesztelték. A próba némi konfliktust is okozott, a József Attila utca 10. alól egy néni kiabált ki az ablakon: "Hát ezek nem normálisak, komolyan mondom! Itt fekszik az ember betegen, és így jár az ablak! Ide figyeljen, jobbikos, hát nem lehet ezt csendesebben csinálni?" Feltűnt egy transzparens, amelyen egy pórul járt korkedvezményes nyugdíjas azt mondja: "Elhagy benneteket az Isten, Viktor".
Már tudom mi lesz a válasz, a néni nagy komcsi. :D
Közleményben tiltakozott az a japán turista csoport, amely véletlenül keveredett az LMP megemlékezésére, majd lelkesen fényképezgették a szigetországban nem honos, fura figurákat a szónoki emelvényen.
Megdöbbenve tapasztalták, hogy őket is beleszámolták az LMP támogatói közé.
A közleményben követelik, hogy mind a 18 japán turistát vonják le a tömeg létszámából.
az a legjobb, h mi is itt a meleg szobában vagyunk, aztán azokat csesztetjük, akik elmentek erre.
én utáltam az ilyesmit, középiskoláskoromban sikerült örökre, amikor kihajtottak az ünnepségekre. nincs az a pénz, amiért odsmenjek. pontosabban van, mert a főnökeim is csak addig jártak ilyen helyekre, amíg kötelező volt, de nekik ez a fizetésükben benne is van, meg is kell nekik szolgálni :D
Hát persze... Ha Szent-Iványi István nem tart kampánybeszédet, akkor ez már nem is kampány csak valami jó kis délutáni összeröffenés. Csak néhány százan lézengtek, de a többség vagy nem tudta, hogy hol van, vagy csak a zene, vagy a kaja miatt vetődött oda. Egyszóval nem sok[...] Bővebben!Tovább »