Keresés

Részletes keresés

Alváskultúra Creative Commons License 2011.10.19 0 0 4640

Szia Borimirow,

sajna ez nem ilyen egyszerű: a 4 említett  elem egy-egy termékcsaládot takar, ami családonként 3-4 különböző teméket jelent, tehát 12-14 matracról van szó, ami egyben sajna sehol sincs kiállítva, így az összes termék csak külön-külön próbálható ki.

Üdvözlettel:

Pálinkás László

Előzmény: Borimirow04 (4639)
Borimirow04 Creative Commons License 2011.10.19 0 0 4639

Köszönöm!

Hol lehet esetleg mind a négyet kipróbálni?

Borimirow04

Előzmény: Alváskultúra (4637)
Alváskultúra Creative Commons License 2011.10.19 0 0 4638

Szia Ildika,

személyemben sajna sokszor oktondi falakba ütközöl, de igyekszem mindig meg is magyarázni: ez egy jó ár/érték arányú termék lenne, ha a huzatban nem lenne poliészter. 65% poliészter/35% pamut. A huzatban (alsó felső textíliában) ne legyen poliészter, elősegíti az izzadást. Legyen 100% pamut. Ez azonos méretnél ca. +1000Forintot jelent, szerintem megéri.

Üdvözlettel:

Pálinkás László

Előzmény: ildika (4636)
Alváskultúra Creative Commons License 2011.10.19 0 0 4637

Kedves Borimirow04,

a duplasoros ágyrács elképzelhető, hogy egy kicsit majd lágyít a rendszeren, talán ki kellene próbálni a meglévő ágyrácson a kiválasztott matracot és utána befektetni egy új ágyrácsba. Ami ez ellen szól, hogy a Dunlopillo szett akcióiban a matrachoz tartozó (típustól függően Euroflex-Kontiflex ágyrácsok) jelentős kedvezménnyel vagy sok esetben ingyen kaphatók.

A két különböző komfortigény a Dunlopillo Aerial és továbbfejlesztett termékei progresszív -testsúlyhoz igazodó- alátámasztást biztosítanak, tehát teljesen eltérő testsúly és testalkat mellett is megfelelő ergonómiát, alátámasztást és formakövetést nyújthat. Ez a tulajdonság a következő termékcsaládokra érvényes:

Aerial

Aerial Pur

Aerial Air

Anima Aerial

Üdvözlettel:

Pálinkás László

Előzmény: Borimirow04 (4634)
ildika Creative Commons License 2011.10.19 0 0 4636

Megtaláltam a neten is:

http://jysk.hu/4/20/525/3401923/a/catalog

Előzmény: ildika (4635)
ildika Creative Commons License 2011.10.19 0 0 4635

Lenne még kérdésem , kérésem. Milyen higiéniai matracvédőt ajánlana? Jysk-ben néztünk most egyet, az akciós újságban:

DREAMZONE PLUS T20 fekvőbetét: Megakadályozza a matrac elszennyződését, valamint kényelmesebbé teszi az ágyat. 450g/m2 szilikonizált üreges szál és pamut töltettel, poliészter/pamut huzattal, a sarkokon gumicsikkal. Mosás: 90 fok. 80X200 méret, ára: 4000 ft.

Ez jó lehet, vagy tudna esetleg ajánlani valami jót? 

Előre is köszönöm

Ildika

Előzmény: ildika (4633)
Borimirow04 Creative Commons License 2011.10.19 0 0 4634

Kedves László!

Köszönöm a választ, elgondolkodtató és így még inkább örülök, hogy a hétvégi akció ellenére nem kapkodtuk el a megrendelést. Folytatjuk a próbálgatást. Az Ön által említett Dunlopillo Aeriar Air ezek szerint minőségi termék. Egyértelművé vált, hogy más-más keménységű matracot részesítünk előnyben a feleségemmel - a Dunlopillo esetében ez hogyan oldható meg, létezik ugyanabból a fajtából többféle keménységű kivitel?

Az Ön által készített honlap tanulmányozása során az is felmerült bennem, hogy nem lesz jó a jelenlegi Demko-Feder ágyrácsunk egy új, hideghabos matrachoz. Jól gondolom? Nekünk az ágykeret megtartása lenne fontos, ha kell, a többit tudjuk cserélni.

Köszönöm:

Borimirow04

Előzmény: Alváskultúra (4619)
ildika Creative Commons License 2011.10.19 0 0 4633

Nagyon köszönöm válaszát.

Üdv

Ildika

Előzmény: Alváskultúra (4631)
Alváskultúra Creative Commons License 2011.10.19 0 0 4632

Szia Uhu20,

Kicsit összefoglaltan a fafajtákat, a minőségeket és a különböző illesztési módokat itt> vágatlanul megtalálod...

Zanzásítva...

Laminált ágyak többnyire nyikorogni fognak:

a legtöbb hulladékot az olcsó laminált termékek között találod majd. Ami majd egy kicsit jobb kezd lenni, annak az ára is igazodik. Ami érdekes, hogy gyakorlatilag tömörfa árban van, sőt sokszor sokkal drágább is, mint egy tömör bükk ágykeret. Bükk ágykeretek kezdődnek 40 000-nél, amit már érdemes is, az majd olyan 50-nél indul. Ez az ágykeret faforgácslapból  laminálva a "nagy" Jysk-ben: 39900.-

Illesztésükre jellemző, hogy ha egyszer megnyekken, akkor ca. annyi neki. Ezek az alsó kategóriában nem a "nemnyikorgásról híresek".

Fenyő ágyak általában nem nyikorognak:
ca. laminált árban vagy egy kicsit olcsóbban. Puha, felületi sérülésre érzékeny, viszont jobban értékálló, hosszabb élettartamú, 30e-től már érdemes megvenni, alatta csak fogpiszkálók (ágyaknak látszó tárgyak) vannak. Az illesztések jellemzően 3 módon lehetnek:

-fésűs fém akasztó (nem rossz, nem látszik, viszont van jobb is)

-excenter (jobb, mint az előző, szintén nem látszik, de van még jobb)

-tönkanya+metrikus csavar (szerintem a legstabilabb, utánhúzható, viszont az imbuszos csavar feje elől látszik

30e körül ca. ilyet kapsz:

Bükk ágyak, szinte sohasem nyikorognak:

a megfizethető árkategóriában szerintem mindent visz. Keményfa és elérhető áron, ahogyan feljebb is írtam, olyan 50e körül pl. antólia ágykeret

Amennyiben az anyagi keret engedi, úgy értemes olyan bükk ágyat választani, ami önzáró fa csapolással készül. Itt a nyikorgás szinte kizárt (soha nem volt még ilyen panasz). Ez a rögzítés csak a 25mm vagy ennél vastagabb anyagoknál kivitelezhető, így az árat behatárolja, olyan 90e környékén már lehet ilyesmit kapni.

Kicsit összefoglaltan a fafajtákat, a minőségeket és a különböző illesztési módokat itt> megtalálod...

Üdvözlettel:

Pálinkás László

Előzmény: uhu20 (4625)
Alváskultúra Creative Commons License 2011.10.19 0 0 4631

Kedves Ildika,

ez az elmélet:

"A vízhatlan matracvédő alsó oldalán vékony PVC filmréteg található, amely felülről nem engedi át a nedvességet. Az úgynevezett ezertű technológiának köszönhetően a vízzáró matracvédő alulról átereszti a levegőt és csak a fenti -folyásirány- irányból zár 100% mértékben. Így a Vízzáró matracvédő használata még huzamosabb alkalmazás esetén sem okoz fülledt, kellemetlen érzést."

és ez a tapasztalat:

az egészségügyi  -vízhatlan- matracvédő a kifejlett technológiák ellenére sem nyújtják azt a felszabadult komfortot, amit egy matrac kínál PVC/Poliurethan hátoldalú matracvédő nélkül. Javasolnám, hogy amennyiben Önnek nincs okvetlenül szüksége a 100% vízzáróságra a matracán, úgy érdemesebb inkább a higiéniai matracvédők közül választani, hiszen nedvesséfelvétele nagyobb, tapintásban kellemesebb, légáteresztőbb, lágyabb és komfortosabb termékeket kapunk.

Amennyiben Önnek mosható levehető lesz a matrachuzata, úgy különösen értelmetlenné válik a dolog.

Amennyiben mégis a vízzáró matracvédőhöz ragaszkodik, alkalmazása praktikusabb és komfortosabb, amennyiben a matracvédő közvetlenül a matracmagra kerül és azt a matrachuzat a felületen "betakarja". Ezzel a megoldással elkerülhető a befülledés, hiszen a mosható matrachuzat légáteresztő, szellőző képessége lényegesen jobb, nagyobb.

Összegezve: vízzáró matracvédő szerintem csak a következő esetekben javasolt:

-pelenkáról leszoktatásnál

-testvér születésénél átmeneti jelleggel ca. 6-8 éves korig

-súlyos inkontinencia esetén

-otthonápolás speciális eseteiben

Üdvözlettel:

Pálinkás László

Előzmény: ildika (4626)
Alváskultúra Creative Commons License 2011.10.19 0 0 4630

Szia 320ce,

elfogulatlanul: ha már, akkor 100x inkább a BestDream. Idézem Materasso a oldalt:

• Huzat: REVA nagy kopásállóságú, levehető, antiallergén huzat REVA. Ilyen sehol máshol nincsen
  • Mag: 3-zónás, nagy sűrűségű rolocell-hab A képen ez egyáltalán nem látszik, szerintem nem is igaz
  • A matrac huzata 60 C°-ig mosható
  • Kellemes konfortú
  • Klinikailag tesztelt ortopédikus matrac Erre azért kíváncsi lennék...
  • Jó légáteresztő, így a matrac megfelelő alátámasztást biztosít Ez komplett hülyeség, értelmetlen
  • A Materasso PRIMATOR Eco Plus vákuum matrac használata 130 kg testsúlyig ajánlott

A Best Dream legalább nem vetíét és nem tupíroz szakbarbár módon.

Amúgy lehet, hogy nem rossz maga a matrac, nagy reményeket talán nem fűznék.

Kategóriájában (árban és felépítésben) hasonló termék még a Protecta Ballance Velence matraca.

Üdvözlettel:

Pálinkás László

Előzmény: 320ce (4629)
320ce Creative Commons License 2011.10.18 0 0 4629

Szia,

Még egy utolsó kérdés és megköszönöm a türelmedet és a segítséget: Best Dream Siglo vagy Materasso Primator Eco Plus http://www.matracrendeles.hu/termekek/vakuum-matracok/materasso-primator-eco-plus-vakuum-matrac ?

Mégegyszer köszi!

Előzmény: Alváskultúra (4612)
ildika Creative Commons License 2011.10.18 0 0 4628

Ha kicsit lejebb görgeted  ott a többi méret (200X200ig van) és ár... Az anyaga miatt érdekelne használ e valaki ilyent?

Előzmény: Axióma (4627)
Axióma Creative Commons License 2011.10.18 0 0 4627

A merete nem volt gyanus? Racsos kisagyakban van ekkora matrac...

Előzmény: ildika (4626)
ildika Creative Commons License 2011.10.18 0 0 4626

Sziasztok!

Mivel most veszünk új ágyat, elgondolkodtunk vízhatlan matracvédő megvételén (férjem nagyon izzadós). Mik a tapasztalatok, milyent lenne érdemes venni? Ezt néztük ki:http://matrac-webaruhaz.co.hu/index.php?oldal=termekek&megnevezes=V%EDzhatlan%20matracv%E9d%F5

Várom a véleményeket.

Előre is köszi

Ildika 

uhu20 Creative Commons License 2011.10.18 0 0 4625

Félek még magától az ágykerettől is. Pontosabban attól félek, hogy nehogy nyikorogjon....és az a baj, hogy erről nemigen lehet tapasztalati úton meggyőződni.

Mire érdemes figyelni? Mármint, melyek azok az ágytípusok, amelyek szerkezetükből adódóan nyikoroghatnak (azaz deformálódhatnak, anyagfáradhatnak). Én vagyok vagy 90 kiló. Fenyő/nem fenyő, igazi fa/mdf, kb itt tartok. Fémet nem akarunk.

Előzmény: Alváskultúra (4622)
Alváskultúra Creative Commons License 2011.10.18 0 0 4624

Szia Panellakó 886,

nézd meg a matrackuckóban. Jó fejek és értenek is a rugós matracokhoz.

Üdvözlettel:

Pálinkás László

Előzmény: panellakó 886 (4623)
panellakó 886 Creative Commons License 2011.10.17 0 0 4623

A jó kereskedő dicséri a leendő vásárlót. Köszönöm! Ezzel viszont nem úszod meg hogy lealkudjam az ár tetemes részét. Taktikusan visszadicsérek. Bár maradtam zsákrugó párti a Signum Dual Medium versenyképes a zsákrugósokkal és ez nálam nagy szó. Ezen kívül nálatok kellett rájönnöm, hogy van olyan hideghab matrac, ami rugalmasságban veri a zsákrugósokat, csak nekem drága (Aerial hab tisztes vastagságban). Ha nem tudom eleve, hogy hab, esküszöm valami szuper zsákrugósnak nézem. Na azért, hogy a Dunlopillo se érezze jól magát a Body Weight csalódás volt.

Utibeszámoló röviden: Megvolt a Matracguru, Matracász, Ágyak Háza és Gigamatrac. Nem értem a végére, mert addig megyek, míg találok egy Konfor Dream-et.

Előzmény: Alváskultúra (4621)
Alváskultúra Creative Commons License 2011.10.17 0 0 4622

Szia Uhu20,

semmi lesúlytás. Gratula. Remélem sokáig jó lesz.

Üdvözlettel:

Pálinkás László

Előzmény: uhu20 (4620)
Alváskultúra Creative Commons License 2011.10.17 0 0 4621

Szia Panellakó 886,

ha létezik olyan, hogy ázsió és amennyiben nekem ebben a szakmában lenne ilyen, akkor egy kicsit elkezdeném félteni. Biztos vagyok benne, hogy ezzel a precízitással és intenzitással meg fogod találni a neked megfelelő ár/érték arányú matracot.

Üdvözlettel:

Pálinkás László

Előzmény: panellakó 886 (4618)
uhu20 Creative Commons License 2011.10.17 0 0 4620

Vállalva a topiklakók lesújtó pillantásait:

vettünk a jysk-ben egy wellpur gold f85 fantázianevű matracot, ezt: http://www.jysk.hu/4/5/16/538/3215178/a/catalog

90ezret fizettem....egyelőre még becsomagolva áll a sarokban, így eléggé grandiózus (kb 25 kiló).

Alváskultúra Creative Commons License 2011.10.17 0 0 4619

Kedves Borimirow04,

az Optimo egy Ausztriában jól ismert helyi matracgyártó, s tekintettel, hogy a Kika osztrák tulajdon, így az Optimo értelem szerűen az egyik legfőbb beszállítójuk. Az Optimo minősége kifogástalan, természetesen ők is igyekeznek minden habkategóriában ott lenni.

Konkrétan az Ön által említett termékeket nem ismerem, annyi azonban általánosan elmondható, hogy a Kika árképzési politikája (a szokottnál intenzívebb szorzószámok:-)sok esetben  nem tesznek túl jót az ár/érték aránynak.

A Velora terméket nem találtam meg magyar oldalak között, az osztrák oldalon ( http://www.kika.com/at/katalog/m/schlafen/betten/matratzen-einsaetze/17398795/velora-matratzen-set-90-x-200-cm/ ) talált 599Euro/90*200cm ár nekem egy kicsit kiüti a biztosítékot, ennyi pénzért már Dunlopillo Aerial Air 1800 és hasonló igen nagy tudású matracokat is lehet kapni.

Az esetleges magasságkülönbséget a rácsok alatt ki lehet két hosszú és megfelelő vastagságú léccel bájlágolni, hogy a két matrac egy szintbe kerüljön.

Üdvözlettel:

Pálinkás László

Előzmény: Borimirow04 (4617)
panellakó 886 Creative Commons License 2011.10.16 0 0 4618

Mentem pár kört. Lefeküdtem minden utamba eső matraccal. Tapasztalat:

- Jysk: Ahogy várható volt az 50 %-os áraik 10-20 %-kal a piac azonos kategóriásai felett vannak és kategórián belül übergagyi. Még az 503 db/m2-es rugósűrűségű 75 ezres Gold S60 és a 100 ezres latexxel és mindenféle szivacsokkal telepakolt Gold S70 sem volt valami nagy csoda.

- Kika: Furcsa, de épp most listázzák ki a Rottexet. Árengedmény. Nncs bajon a Rottex TR-el, csak szerinntem van jobb ár/érték arány is. Viszont TR nem volt. Ott kezdődik, hogy jóember megpróbálta belém dumálni: lelkem mélyén hideghab hívő vagyok. Ezt azután, hogy látta, végigfekszem a választékot és viszatérek a zsákrugóshoz. Kérdeztem kettőt a zsákrugósról. Válasz nincs, viszont marketing duma megy tovább. Jóembert hanyagoltam. Amit találtam, az egy 5 zónás táskarugós leárazva 48 ezerért. Érzésre jó volt. Elmés módon TR-5-nek hívták. Info persze nuku, csak annyi, hogy van benne hideghab szivacs is. Tényleg? Biztos, hogy nagyobb sűrűségű hideghab, nem valami gagyi szivacs, mert az mindegyikben van? Szétcipzár. Megvizslat. Felejtős. Hiába jó most, mert a gyenge 2-2,5 centis szivacs kényelmi réteg tönkre fog menni záros határidőn belül és érezni lehet majd egyenként a rugókat.

- Materasso márkaképviselet: Lássuk a Primator bio-ex royalt (meg ha már ott voltam az egész Materasso és BestDream választékot)! Vízágy érzés? Nem! Nem jobb, mint a Rottex bonellrógosok. Lenni kömény és pont nem pontrugalmas. Oszt még a zónákat sem érzem. Pedig még a hideghab is zónázott (kac-kac) Eladó kiderít 3 cm hideghab a tetején 50 kg/m3 biztos attól van. Távozás.

Azt azért hozzá tenném, hogy mindenhol becsülettel végigfeküdtem a teljes választékot. Habokat és rugósokat egyaránt. Kitartok a táskarugónál.

A végére az érdekesség:

Möbelix: Van 20 rugó alatt is zsákrugó, de az kézrátétellel is kiérezhető. Viszont találtam 45 ezer pénzért Primatex „Combi Plus” matracot. Érzésre elég jó. 7 zónás. Érezni is a zónákat. Rugósűrűségét csak hozzávetőleg mérni tudtam, úgy a kicsivel 200 db/m2 feletti tartomány. Saccra 13 cm magasak a rugók. Viszont van mindkét oldalon 4-4 cm hideghab. Megnéztem. Tényleg az. Vastag duplarétegű Tencel huzat. Körbe zipzáras, kettévehető. Kérdem eladót honnan a rugók, milyen vastag a rugóacél és milyen sűrűségű a hab? Ööö…. Na jó, ezek nehéz kérdések voltak, hiszen nem volt kiírva a részletes ismertetőben sem. De legalább beismerte, hogy annyit tud a termékről, amennyi a vásárló is el tud olvasni. A hab sűrűségét 30-50 kg/m3-re becsülte (ezzel sokkal beljebb vagyok). Sebaj! Volt szétvágott szerkezet bemutató darab, és pofátlanul szétzipzároztam a huzatot is némi boncolás céljából. A rugóacél tippem szerint 1,8-1,9 mm-es és hordó kialakításúak a rugók. A hideghab formázott (sajnos), de szerencsére elég kevés anyagot szedtek ki belőle, úgyhogy a 4 cm-ből átlag 3,8 megmaradt. Tudom, hogy ez lehetetlen, de érzésre tényleg sikerült elérniük, hogy a zsákrugósok és a hideghabok tulajdonságait vegyítsék. Egy alapból félkemény és enyhén kemény közti átmenetű rugózást (a kistestvérkéjén tesztelve) félkemény és enyhén lágy közti átmenetre változtattak a kényelmi réteggel és a vastag huzattal. Pedig megnéztem és nem gagyi a hab benne.

Mit ti szóltok? Érdemes megvenni? Neten nem találtam semmit róla.

Azért még megnézem a Gigamatracot, meg az Ágyak házát is, hátha a Konfor Dream meggyőz, vagy a szakáruházi szakik meg a szuper választék alapján megtérek tévelygésemből. Meg valahogy eljutok IKEA-ba is.

Előzmény: panellakó 886 (4616)
Borimirow04 Creative Commons License 2011.10.15 0 0 4617

Tisztelt Pálinkás Úr!

9 éves Demko-Feder matracunkat cserélnénk le és érzésre (pár perc fekvés hason-háton-oldalt az üzletben) úgy néz ki, hogy megtaláltuk az újat: saját (90 kg): Optimo Velora H3 (20-21cm), páromé (60 kg): Optimo Avenira (18-19cm) H2/H3 - mindkettő hideghabos (az első EMC, a második 7 zónás), de ezt gondolom pontosan tudja

Lenne pár kérdésem, hogy biztosan dönteni tudjunk, ebben kérném a segítségét:

- nem ismerem az Optimo matracokat, általánosságban (minőség pl.) jók-e, tud-e róluk bármi hasznos információt?

- a két matrac között úgy tudom 1-2 cm vastagságbeli különbség van, jól gondolom, hogy ez még nem gond?

- a jelenlegi ágykeretet és -rácsot megtartjuk, viszont a rács teteje és a keret oldalának teteje között mindössze 7cm hely van, így kb. 12-14 cm-re kiállnának a matracok - ez mekkora probléma?

Köszönöm a segítséget!

panellakó 886 Creative Commons License 2011.10.15 0 0 4616

Tiszteletem!

Tanácsot kérnék a hozzáértőktől, hogy az alábbi táskarugós matracok közül melyiket ajánlanák. Tudom, hogy nem a kategória csúcsai, de 50 ezernél nem szeretnék érdemben többet költeni. Paramétereim: 175 cm 95 kg oldalt fekvő és forgolódó típus. A mostani 14 cm-es sima hideghab matracom túl kemény a kifekvés ellenére. Meglévő kifeküdt ágbetétet megtartanám alá (úgyis igen alacsonynak ítélem a jelenlegi fekvőmagasságot).  Méret 90x200-as lenne. Az adatokat úgy tarháltam össze, ahol lehet több oldalt is megnézve, illetve ahol becslés van ott méregetve.

- Jysk Basic S40 Dreamzone + T30 topper keménység: félkemény; magasság: 16 cm + 4,5 cm topper = 22,5 cm; rugó magasság: kb. 11-12 cm; rugósűrűség: 229 db/m2; kényelmi réteg: 22 kg/m3 purhab 20 mm + megy rá egy 40 kg/m3-es memory toper; zónázottság: nincs; ár: 21,5+12,5 = 34.000 Ft

- SAMOS AV keménység: valószínűleg félkemény, vagy enyhén lágy; magasság: 19 cm; rugó magasság: kb. 13-14 cm; rugósűrűség: 228 db/m2; kényelmi réteg: purhab 2,5 cm; zónázottság: 7 zónás; ár: 38.610 Ft

- IKEA SULTAN HAGAVIK keménység: félkemény; magasság: 25 cm; rugó magasság: kb. 14-15 cm; rugósűrűség: 159 db/m2; kényelmi réteg: nagy rugalmasságú purhab 30 kg/m3 és purhab 25 kg/m3; zónázottság: nincs; ár: 39.990 Ft

- PRIMATOR BIO-EX ROYAL keménység: félkemény; magasság: 22 cm; rugó magasság: kb. 13-14 cm; rugósűrűség: kb. 240 db/m2; kényelmi réteg: formázot hideghab; zónázottság: 7 zónás; ár: 45.500 Ft

- KONFOR DREAM keménység: enyhén lágy; magasság: 22 cm; rugó magasság: 15 cm; rugósűrűség: 248 db/m2; kényelmi réteg: purhab 1 cm 26 kg/m3 + 1 cm 28 kg/m3 + 3 cm 30 kg/m3; zónázottság: nincs; ár: 50.310 Ft

Köszönettel!

Törölt nick Creative Commons License 2011.10.15 0 0 4615

Nézz szét a gigamatrac.hu oldalon.

Mi onnan vettük a 12+2cm memory matracot, akciósan.

http://www.gigamatrac.hu/termek/dreamline_basic_m100_matrac-411.html

A fiamnak vettük, de nekünk is bejött.

Előzmény: bazsC20NE (4613)
Alváskultúra Creative Commons License 2011.10.15 0 0 4614

Szia Bazsc2one,

szerintem ugyanolyan matracféle lehet, mint a többi kicsit jobb (50kg/m3) memory 12+4 matrac. Fontos: ez (és az ilyen matracok) soha nem kerültek 109 900Ft-ba, tehát nem szabad az eredeti árból kiindulni.

Üdvözlettel:

Pálinkás László

Előzmény: bazsC20NE (4613)
bazsC20NE Creative Commons License 2011.10.15 0 0 4613

sziasztok,

most tervezünk új ágykeretet és matracot vásárolni

olyan kéne, ami keményebb, de felül van egy rugalmasabb réteg

ez tetszik, de nem találok róla semmi infót: http://bolthely.hu/matrac/id/00192_Ortomed_MEMORY_200_140_cm

ismeri esetleg valaki?

Alváskultúra Creative Commons License 2011.10.15 0 0 4612

Szia 320ce,

szerintem akkor már a Best Dream Siglo matraca:

-20cm magas

-100%pamut huzat

-téli nyári oldal

-15 év garancia

-EP-re elszámolható

-36e körül van

Üdvözlettel:

Pálinkás László

Előzmény: 320ce (4611)
320ce Creative Commons License 2011.10.14 0 0 4611

Szia,

Bocs az értetlenkedésért, a testvérem kérdéseit tolmácsolom. Megfordítom a dolgot, te mit javasolsz 30-38 ezer ft körül (tudom ez alapkategória)? Előre is köszi.

Üdv

Előzmény: Alváskultúra (4610)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!