Sárga fütyülőludak Apáca fütyülőlúd tojók Csörgő réce pár és gácsér Ibolya récék Vörösvállú récék Hottentotta récék Chilei fütyülőréce párak és tojók Európai kerceréce tojó (2011) Esetleg egyéb fajok is.
Eladó díszfácánok:
2008-es himalájai fényfácán kakas 2010-es sárga aranyfácán kakas
Eladó fiatal díszfácánok:
Nepálfácánok Nyerges fácánok Barna fülesfácánok
Eladó, fiatal gerlék:
Guineai gerlék Ausztrál kontyosgerlék Zöldszárnyú gerlék
Szia! Nagy gond lenne,ha csak egy kakas és egy tojó zöldet vennék ? Sajnos át kell alakítanom a következő havi költségvetésemet pár megszorítással,illetve csa pénz átcsoportosításával...mert a kormány viktor segedelmével szeptember végétől nem jár egy bizonyos pótlék a munkahelyemen,ami 16 ezer forint mínusz októberben :)
Eladó 2011. Piros arany fácánok 2011. Sárga arany fácánok 2011. Ezüst fácánok 2011. Király fácánok 2010. Piros arany kakas /Színes/ Monori szállítás megoldható Pest Megye Érd tel:06203293020
Helló gyuri érdekelne 2 vadászfácán kakas én holland bobitás tyúkot tudok érte vagy paraszttyúkot tudok adni és ha érdekel ragdmál légyszives fel a telefonszámodat ide kösz Bálint
felénk elég sok van rendszeresen látom őket vagy hallom őket.egyszer tavasszal egy idegen vad hím bejött egész az udvarra az enyémekhez és csak akkor riadt el mikor apa közelebb ment mert azt hitte hogy az én hímem jött ki a röpdéből.én is vártam hogy esetleg hátha hazajön vagy erre jár a kertben de nem bukkant fel.sztem már rég elkaphatta vmi.
ítt egy kép még tavaszról mikor bekerültek az új helyükre.(itt még 3an voltak de csak kettőt látni)