Sziasztok, kicsit felhoznám a topikot és kérdeznék a profiktól. H1-es foglalatba reflektornak milyen izzót ajánlanátok ? A boltban refinek egy Osram Orignal fantázianevű 55 wattos izzót ajánlottak, de az szerintem nem fog nagyot világítani, jó lenne valami combosabb. Illetve, ha kicsit eltérő is a topiktól: Esetleg LED-es izzóban létezik olyan 21/5 wattos izzó, aminél az 5 watt fehér, és a 21 wattos rész meg sárga ? Köszi!
na most faggatlak..:))) hol ázott be és az elektronikai döglést úgy érted h.1álltalában nem működött vagy kisebb fényerőn?az enyémnél is az elektronika adta meg magát 13.70v helyett 1xcsak 8v adott mondjuk 1 stabival simán kiváltottam...
Én ilyet használtam. Fényereje teljesen jó. Annyi problémám volt vele, hogy az egyik beázott. A fényerőt nem tudta csökkenteni. Édesapámnak is ilyenje van, ő azért többet szívott vele, mert az elektronika sorban megdöglött. Aztán csinált magának egy drivert, azóta hibátlan.
kérdésem lenne..kinek van ilyen menetfénye és mi a tapasztalat vele kapcsolatban,jól világit vagy kevésbé..teljesne lekapcsol tompítottra vagy fényerőt csökkent..köszi
én konkrét szakműhelyről nemtudok aki ilyesmi minősítésben foglalkozik lámpatestekkel,annyira porosnak itéled meg h.rontja az izzó fényszórását is? amúgy nem nagy dolog csak némi barkács kézszég kell hozzá...
Sziasztok!Valaki hallott már a Philips Bluevision W5W helyzetjelzőjéről?Esetleg valaki használ ilyet?
Ma műszakin elvérzett a xenon.hu által árult xenongázzal töltött üvegfejű (kék üveges) helyzetjelző!Az Osram Cool Blue-t elfogadták de annak meg nem tetszik a fénye!
Csak hogy vmi fórumba illőt is írjak, gondolkodom teljesen hagyományos izzó betételén, semmi extra, alap pár száz forintos izzó, hogy vajon az milyen is lenne :D
Trotter, nincs esetleg vmi full alap tungsramod? :)