"Igen, én is meglepődtem, de 1,valamennyi GB az 1080-as anyag, még nem néztem meg (elutaztunk)."
ezmiez a GB?
"Köszi előre is és külön kösz a DVD verziót, hétvégén leszedem."
nincs mit. jól jött ez a meló, kupálódtam egy kicsit flv, mp4 és társai terén. :)
amúgy nem vagyok PF fan, de van jópár számuk, amit szeretek, meg amúgy respektálom őket.
"Külön köszönet a kimoderálásért (ki a f#&@om volt ez)."
nem tudom, de félek, hogy ennyivel nem úsztuk meg. sok az ilyen "Gríma" típusú alattomos ember.
csak azt veszed észre, hogy az egész topik vele vitatkozik és az addigi összes téma ejtve lett és az alapemberekből egyre kevesebben vesznek részt a topik életében.
"Szerintem érdekes lenne felmérni a DM PF közös tábort, nem kevesen vagyunk. Nekem a Floyd a minden, de a DM-et is nagyon értékelem. (DM nem az illatszerbolt. Bocs) Remélem ők nem akarnak az SACD-DVD albumokon túl megizzasztani."
:))) hát az EMI-éra erősen arról szólt.
"Bár az utolsó box-uk már kimaradt."
a SOTU? én megvettem, aztán eladtam a kacatokat és megmaradtak a lemezek. :)
"De az Immersion az nagyon kéne. Hát ez a különbség. Pedig a DSOTM megvan 2x SACD-n (biztos, ami biztos), 2 egyéb CD, Lp, bootleg LP stb, sőt a Quadrofon Vinyl változatát 1980 körül elvesztettem, de meglett, sajnos nem az enyém volt. Erről ennyit. Bocs. Jó éjt."
kvadróvinil? te jó ég... az milyen? azt hiszem, ennek majd utánaolvasok...
Igen, én is meglepődtem, de 1,valamennyi GB az 1080-as anyag, még nem néztem meg (elutaztunk). Az Immersion Box-on gondolkodom, Magyaro.-on 29600-ért találtam, nem tudja valaki esetleg, hogy régiókódosak-e a DVD/BD lemezek? Köszi előre is és külön kösz a DVD verziót, hétvégén leszedem.
Külön köszönet a kimoderálásért (ki a f#&@om volt ez). Szerintem érdekes lenne felmérni a DM PF közös tábort, nem kevesen vagyunk. Nekem a Floyd a minden, de a DM-et is nagyon értékelem. (DM nem az illatszerbolt. Bocs) Remélem ők nem akarnak az SACD-DVD albumokon túl megizzasztani. Bár az utolsó box-uk már kimaradt. De az Immersion az nagyon kéne. Hát ez a különbség. Pedig a DSOTM megvan 2x SACD-n (biztos, ami biztos), 2 egyéb CD, Lp, bootleg LP stb, sőt a Quadrofon Vinyl változatát 1980 körül elvesztettem, de meglett, sajnos nem az enyém volt. Erről ennyit. Bocs. Jó éjt.
figyelj öregem... utoljára szólok, hogy állítsd le magad, mert tényleg rossz vége lesz. azt se tudod, ki vagyok, szóval nem tudom, mit dumálsz nekem, hogy nekem csak a Depeche. olyan előadókat és megjelenéseket is ismerek és hallgatok (CD-n és bakeliten), amiről te lehet, hogy még nem is hallottál, szóval most már vegyél vissza, de nagyon gyorsan. a smiley-kat meg feleslegesen írod ki, az nem veszi el a pocskondiázásaid, provokációid élét és ezt a modik is látni fogják.
részemről lezártam a dolgot, ha nem értesz a szóból, akkor máséból leszel kénytelen.
Hagyd, ő úgyis "nagyobb koponya, mint mi", kár belé a szó. mást se csinál, mint provokál. ha nem moderálja magát, akkor félő, hogy más fogja őt moderálni.
Keep Floyding 2011-10-01 Budapest Bárka Színház Klub helysége
01 Arnold Layne 02 Astronomy Domine 03 Intelstellar Overdrive 04 Set the Controls for the Heart of the Sun 05 A Saucerful of Secrets 06 Cymbaline 07 Careful with That Axe, Eugene 08 Obscured by Clouds / When You're In 09 Fat Old Sun 10 One of These Days 11 Echoes 12 Mademoiselle Nobs
elvileg az flv file-t kettészedtem h.264-es videófile-ra és aac hangfile-ra, de nem tudom őket mpeg4-be összefűzni, pedig az lenne a tuti és nem ez a fosadék flv...
konvertáld. hirtelen nincs ötletem, de sztem a Canopus Procoder tuti megeszi. azzal át tudod tömöríteni MPEG2-be, az pedig Nero Visionnel mehet is DVD-re.
szuperköszönet!!!, meg az előzőért (a hangért) is. Kérdés: ezt az flv-t (dvd-re kiírva) le fogja-e tudni játszani a dvd-lejátszóm, vagy konvertálni kell valamivé?...
jDownloader a tuti megoldás, de a kedvedért feltolom a 300 MB-os 480-as képszélességű H.264 formátumú AAC hangos flv videót a MU-ra. ez a legjobb minőség, ami fenn van a PF youtube oldalán.