A cigányokról csak annyit, hogy ha egyszintre hoznak velük mondjuk külföldön, mert magyarul beszélsz te is, akkor is fasza gyerekek? Mert akkor te is csak egy lusta élősködő leszel a szemükben, és már ez ki is alakult a magyarul beszélőkről külföldön. Így minden védőnek nem kívánom ezt, de mérje föl ésszel hova tartunk. Tapasztalatom szerint minden rasszistázó nagyon gyerek még agyilag és ők a kommunistázók is. Mind ez betudható annak, hogy nincsen összehasonlítási alapjuk mert fiatalok, és a propagandák elvakítják őket. Egyszer talán kinyílik a szemük.
Egyébként valóban nem fér bele nekik a meztelenség, de miért is? mindíg hátulról és sötétben támadnak. Mond ez valamit? És előszeretettel rombolnak és pusztítanak mindent ahol mások jól érzik magukat. Lehet velük közösséget vállalni, de én kihagyom. Ismerek olyat akinek előre köszönök, de ő kikéri magának, ő nem cigány. Felnézek rá és nem ezért, hanem mert akart valamit tanult érte, a gyerekeit iskolába járatta stb. Ez 1% tisztelet nekik.
1 A cigányok életfelfogásába nem fér bele a naturizmus. A fürdőruha se nagyon, de a pucérság végképp.
2 Hotel akármi Hévízen(? rég volt), szauna részleg full pucér. Az összes szaunaóra ellopva (csak az üveg), az infraszaunából az egyik infrasugázó szintén. csapok díszgombjai, stb. Sok sötétebb bőrű ott sem fordult meg szerintem.
Aki lop, az mindegy milyen náció, (beleértve az "okosított" szoftvereket is) az toljavaj. Továbbá ismerek olyan cigánytot, aki 4 héttel a szívinfarktusa után már dolgozott, és nem irodában...
Sok fajta gyümölcsfa van a kertben, de akciózni kevés volt az idén. A családot ellátja, bár szilva egy árva szem nem termett a hat fán. Naspolya az rengeteg van a három nagy bokron és alma is sok volt, de ki tudja mit hoz a jövő. Van őszibarack, sárgabarack, szilva, cseresznye, alma, körte. Nem vagyok egy nagy mezőgazdász, tanulgatom a szakmát. Inkább pihenni karbantartani járok ki, mivel foglalkozok meditációval agykontrollal, stb.-vel és energetikailag jó a hely. Van két öreg cseresznyefa ezek eggyikéről nézte apósom gyerekként a város bombázását. Ez a telek rajtam maradt mint szamáron a fül. Apósomék már nem járnak ki mert idősek, és teljesen elment a kedvük az egésztől, mikor az alsó szomszéd kiadta a házikót egy hat fős családnak. Ők persze nem fizettek, de mindent elloptak a környéken ami mozdítható volt. Szerencsére megszabadultak tőlük a hatóságok közreműködésével, így most teljes a nyugi.
Köszi a meghívást, nagyon kedves tőled, de én (bár nem vagyok cigány) olyan helyre inkább nem megyek, ahol vastag betűkkel kiírják, hogy nincs szükség cigányokra. Hadd ne magyarázzam. A többieknek kellemes pihenést!
Az idei szabadtéri nudizásnak vége az már biztosnak látszik, de lessz jövőre is. (Reméljük még marad ember addig az országban.) Az ajánlat jövőre is áll. Aki szeretne szabadban meztelenül lazítani, szivesen látom. Mivel ez zárt magánteület, az előzetes eggyeztetés, elkerülhetetlen. Ezek az alkalmak nagyrészt a hétvégékre maradnak. A terület meglehetősen puritán. Áram van de vizet hozni kell. Van lehetőség főzőcskézni, napozni, olvasgatni, a fák alatt nagyokat aludni, piknikelni, relaxálni, meditálni, tanulni, és beszélgetni, stb.stb. ahogy ezt egy kultúrált közösségben szoktak, csak éppen itt ruhátlanul a természet lágy ölén. Nincs szükség hangoskodó emberekre, részegekre, kukkolókra és cigányokra. Nem kell a feltünés. Ez egy déli fekvésű telek sok gyümolcsfával, szép kilátással a városra, főleg éjszaka. Én sokszor ott is alszom, mert nagyon jól érzem ott magam. Ezt az érzést szeretném megosztani, csendkedvelő, pihennivágyó emberekkel.
Békés megyében senki nem tud télire Naturista helyet? Szívesen ismerkednénk Békésben naturizmust kedvelő emberekkel, párral, párokkal, csoportal. Hogy összefogva Békésben is össze hozhatnánk együtt gondolkodva egy jó helyet a naturizmus szerelmeseinek!
Én heves megyében lakom,és a környékünkün lévő hobbitelkek között van a miénk is. Elég nagy és be van kerítve. Mér évek óta nudiban vagyok ha kimegyek, mert a környéken nagyon ritkán vannak. Egy éve csendes lanygyos esőben kaszáltam, és valami hihetetlen egységélményem volt. Aki járatos a meditációkban megérti miről írok. A héten még jó időt mondanak, és kedden du. megyek ki. Ha valakit érdekel, részletekért a yeti65@freemail.hu címre írjon.
Békés megyei pár vagyunk és keresünk Békés megyében naturista helyeket. Mert a mi tudtunkal nem nagyon van sajnos, mi is messzebb járunk el nudizni.
Ha valaki tud ilyen helyet Békésben vagy környékén (strand, szauna, fürdő,stb...) akkor kérem jelezze. Illetve szeretnénk naturista felfogású békési baráti kőrt összehozni.
Nudizni-szaunázni szerető baráti társaság keresi új tagját egy húszas éveiben vagy harmincas évei elején járó lány személyében Esztergomból vagy környékéről, akár Szlovákiából is. Legyél egyedülálló, legyél minden szempontból természetes (semmi szilikon, semmi vagy szolíd hajfesték), legyen szókincsed, ne dohányozz. Kattints a nickemre az e-mail-címemért
Peti vagyok 26éves naturista srác. Miskolc és környékéről szeretnék nudista emberekkel megismerkedni, barátság és közös nudista programok reményében. Nem vagyok perverz, nem így akarok szexpartnert keresni. Tudom, hogy mit jelent és miről szól a nudizmus. Nagyon szeretem a meztelen kikapcsolódást és ehhez keresek társaságot. Ha valakinek így a soraim alapján szimpatikussá váltam örömmel fogadom a levelét: smidthpeter@indamail.hu
sziasztok, képzeljétek, budapesten 30 évután megnyilt a legrégebbi törökfürdő, a Veli Bej (Császár) fürdő. A fürdő koedukált, de a szaunában és a gőzkamrában lehet lepedőbe csavarva, illetve a TÖBBIEK BELEEGYEZÉSÉVEL MEZTELENÜL lenni! Ez nincs kiírva, csak az úszómesterekkel így beszéltem meg, hogy ezt ott lehet. Eddig nem sokan éltek vele, de szerintem próbáljátok meg, hátha bejáratottá válik a dolog. Ez ott van a Lukács és a Komjádi közt, egyenlőre próbaüzem alatt áll, a Frankel Leó útról lehet bemenni, 2000 ft a beugró.
Nem hiszem, vagy ha mégis, akkor nagyon gyengén hirdetik, mert még sosem találkoztam ilyen lehetőséggel.
Bár egyszer beszéltem valakivel, aki az ottani szaunába is meztelenül ült be. Volt belőle felháborodás, de az illetőnek szerencséje volt, mert volt ottani ismeretsége, és végül a személyzet neki adott igazat. Bár azt már nem tudom, hogy a tusolást/merülést hogyan oldotta meg.
Elvileg elképzelhető, hogy nincs megtiltva, de nekem nem jutna eszembe, hogy ott próbálkozzam.
100%-ban egyet értek a Dulifulival.Sot a nudista strandon nem is olyan eggy szeru ismerkedni,foleg ha singli az ember.Olykor tolakodásnak vélhetik az emberek.Sokkal egyszerub ezt megbeszélni neutrál foldon,és esetleg ugy megbarátkozni,esetleg megbeszélni eggy kozos strandolást,nem sexelést ! Ténleg ,nincsenek valakik Komárom vagy korrnyékérol kozos strandolásra,ha jobbra fordul a idojárás?
Én is csak annyit tennék hozzá, hogy azért lehetnek olyanok is, akik nem csak a benzinköltség miatt keresnek útitársakat, hanem a társaság miatt, illetve szívesen ismerkednek olyanokkal, akik a közelükben laknak, és hasonló a gondolkodásuk. Egyszóval szeretnek barátkozni, és nem feltétlenül csak arra az időtartamra, amíg a strandon vannak. Szerintem ebben nincs semmi kivetnivaló.
Elnézést, ha kéretlenül beleszólok, nem akarok megbántani senkit, nem ez a célom. Nem értem, hogy miért kerestek itt párokat, meg társakat. Voltam már naturista kempingben, strandon a párommal itt is és külföldön is. Egyrészt nekünk ha napozni és fürödni akarunk a strandon, nem kell egy vadidegen páros, aki ki tudja kiféle, miféle, alkalmazkodni kell hozzá, stb.; a másik pedig, hogy ahol mi jártunk eddig, ott az emberek nagy része barátságos, és nagyon hamar beszélgetésbe lehet elegyedni másokkal (mondjuk én pont nem vagyok nagy társasági ember). Nem egyszer beszélgettünk mi is egyedüli férfiakkal is, akik egy részéről kiderült, hogy van feleségük, barátnőjük, de az vagy nem szeret járni, vagy csak ritkán hajlandó. Ők gyakran érdekes, értelmes emberek. Őszintén szólva én még nem láttam perverzet a strandon, de lehet csak szerencsém volt, vagy nem járok elég nyitott szemmel. Legtöbb baj a "betévedt" gatyától, fürdőruhától megválni nem akaró kíváncsiskodókkal(?) van, akiket a jobb helyekről hamar kitessékelnek. Szerintem egyáltalán nem gond, ha valaki egyedül érkezik. Ha társasági ember hamar talál beszélgetésre alkalmas társakat, de szerintem napozni, fürdeni egyedül is jó.
A gazdaságossági szempont, hogy az egy főre jutó benzinköltség alacsonyabb legyen, az oké, elfogadható,
Ha másra kerestek társat, párokat, akkor nem itt kellene keresgélni. Ezt akinek nem inge ne vegye magára, nem akarok vitát szítnai.
Szombaton reggel (július 9) 8-9órás indulással mennénk autóval (7személyes) Délegyházára Egy öt éves kislánnyal. Az autóba volna 4-5 hely, ha valaki csatlakozna. Vagy esetleg külön olyan személyek akik hasonló korú gyermekkel gyerekekkel rendelkeznek és jönnének. Igya gyerekeknek is lenne gyermek társaság írjon vagy hívjon és akár ott is talizhatunk de együtt is mehetünk. mckown@freestart.hu, 06-30-352-3035 Tervezett útvonal Gvadányi út Apeh Őrsvezértér, Stadionok, fradi pálya, nagykőrösi út . 0 ás, 51 út.