Néhány topictárshoz hasonlóan én is voltam a börgöndi repülőnapon vasárnap. Nagyon jó kis repnap volt, ha minden évben Budaörsön is lehetne ilyen szintű repülőnapot szervezni az nagyon jó lenne. Besenyei Pétert, Veres Zoltánt, Tóth Ferencet ritkán látni együtt egy repülőnapon, most szerencsére összejött. Rajtuk kívül még a Mi 2-es helikopter repülése is nagyon bejött. Katonai gépek sajnos nem voltak, csütörtökön mondták le a részvételt. Fél füllel két dolgot hallotam ott ezzel kapcsolatban: az egyik ok az volt, hogy sokba kerül egy felszállás a gripennel, a másik ok pedig a szeptember 11-i évforduló volt. Hogy ebből mi az igazság azt nem tudom.
2001-ig úgy volt, hogy, ha szeptember, akkor irány Szentkirályszabadja, az MH 87. Bakony Harcihelikopter Ezred bázisa. Az ezred katonái kitűnő, családias hangulatú, minden felhajtástól mentes nyílt napokat rendeztek itt éveken át. A program természetesen a helikopterek köré[...] Bővebben!Tovább »
Nagy busz lesz (~45 ülőhely), jelenleg 25 utas van, a leírás szerint autópályán megyünk, előző este 22:00-kor indulunk. Most minden adott ahhoz hogy kényelmesen utazzunk és időben odaérjünk. Már csak jó idő kell.
Én még nem láttam ilyesmit. Én is a hollandok kötelékei, képességbemutatói, Apache + főleg a nagyvasak miatt megyek, mert az eddigi repülőnapokon, ahol idén voltam (meg ahova megyek még), elég hiány volt ilyenekből. Olasz typhoon meg finn Hornet... szerintem ez kettő az európai top 3 szólódemóból.
Csehek is felkerültek több géppel, plusz talán még a nyitókép gépeit is beírták...
Bár mondjuk Gripen géppár bemutatót elnézegetnék, lehet lesz bázis támadás is Alcákkal, és a Mi-24-es trió pedig valami támogatást mutathatna be a Mi-171-esekkel karöltve... bár a nyitókép valószínűbb. :/
nagyon filózok leeuwardenen... úgy számolok hogy antwerpenből kb 11:30ra tudok odaérni, addigra lemegy a műsor érdekesebbik része... a franc se tudja....
ami miatt mennék, az a kis airpower bemutatójuk, a csinók, meg ilyesmik...
raktak már ki valahova bármilyen preliminary schedule-t hogy mi milyen sorrendben lesz?