Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2011.09.08 0 0 38689

Bocs,igazad van. Nem szabad a népek között különbséget tenni.  Az összes senkiházi rajtunk kivül!  Így jó?   Ria,Ria,Hungária!   Ja,láttad mit írtak ki a koszos oláh moldáv fattyak?

Előzmény: Zoli049 (38686)
Zoli049 Creative Commons License 2011.09.06 0 0 38687

Beregeltem, ha megnyerem a labdát, akkor Neked adom... Máshol is érdemes tippelgetni, mert lesznek jó pénzes meccsek. Reklám? bwin.com

Előzmény: jgyula (38683)
Zoli049 Creative Commons License 2011.09.06 0 0 38686

...és melyik az a senkiházibb nép, ott a tabellán? Kinél vagyunk mi felsőbbrendűek? Ez sport téma, most már minden ekörül forog? :-)

OFF:

Jártál mostanság a "hűséges városban"? Tudod, ott az Osztrák határ mellett. Mesélhetek "magyarságból", azaz a kettős állampolgárságról.

ON:

Előzmény: Törölt nick (38684)
jgyula Creative Commons License 2011.09.05 0 0 38685

Majd egyszer nekünk is összejön...

Előzmény: Törölt nick (38684)
Törölt nick Creative Commons License 2011.09.05 0 0 38684

tippeltem.  Hala Madrid!  Kár,hogy nincs Magyar csapat.  Nálunk senkiházibb népeknek van csapatuk a bl-ben.

Előzmény: jgyula (38683)
jgyula Creative Commons License 2011.09.05 0 0 38683

Focirajongóknak!

Nyergesről elszármazott család egyik tagja jegyzi az alábbi tippelgetős oldalt. Akit érdekel az ilyesmi klikkeljen, regisztráljon, tippeljen, ....

http://bltippek.hu

Törölt nick Creative Commons License 2011.09.04 0 0 38681

nem akar bántani a tót?  Mikor kinn voltunk Pozsonyban foci meccsen nem így vettem észte.

Előzmény: Törölt nick (38680)
Törölt nick Creative Commons License 2011.09.04 0 0 38679

Mai is megvertük a svédeket 2-1-re:)  Ria Ria Hungária!

Törölt nick Creative Commons License 2011.09.04 0 0 38678

József Attila: Nem, nem, soha!

Szép kincses Kolozsvár, Mátyás büszkesége,
Nem lehet, nem, soha! Oláhország éke!
Nem teremhet Bánát a rácnak kenyeret!
Magyar szél fog fúni a Kárpátok felett!

Ha eljő az idő - a sírok nyílnak fel,
Ha eljő az idő - a magyar talpra kel,
Ha eljő az idő - erős lesz a karunk,
Várjatok, Testvérek, ott leszünk, nem adunk!

Majd nemes haraggal rohanunk előre,
Vérkeresztet festünk majd a határkőre
És mindent letiprunk! - Az lesz a viadal!! -
Szembeszállunk mi a poklok kapuival!

Bömbölve rohanunk majd, mint a tengerár,
Egy csepp vérig küzdünk s áll a magyar határ
Teljes egészében, mint nem is oly régen
És csillagunk ismét tündöklik az égen.

A lobogónk lobog, villámlik a kardunk,
Fut a gaz előlünk - hisz magyarok vagyunk!
Felhatol az égig haragos szózatunk:
Hazánkat akarjuk! vagy érte meghalunk.

Nem lész kisebb Hazánk, nem, egy arasszal sem,
Úgy fogsz tündökölni, mint régen, fényesen!
Magyar rónán, hegyen egy kiáltás zúg át:
Nem engedjük soha! soha Árpád honát!

(1922 első fele)

Törölt nick Creative Commons License 2011.09.04 0 0 38677

Reményik Sándor: Nem nyugszunk bele!

Téli szél a tar gallyakat fújja
Mint az Isten égre tartott ujja
Mint megcsúfolt, kikacagott álom
Állunk egyedül a nagy világon.

Elvették s most véle nagyra vannak
Törött véres kardját a magyarnak.
De még minden nép a sírját ássa
Van szava, hogy világgá kiáltsa

Csak mi, csak mi ne verjük kebelünk
Csak mi, csak mi ne emeljük fel fejünk.
Tiporhatják szûz tiszta igazunk
Csak mi, csak mi ne hagyjuk el magunk.

De hirdessük gúzsba kötött kézzel
Sebes ajkkal, lázadó vérrel
Idézve menny, pokol hatalmait
Hogy béke nincs, hogy béke nincsen itt.

Kezünk bár nem pihen a kardvason
A szíveinkben nem lesz nyugalom.
Jöhetnek jövõ századok s megint
Csak felszakadnak régi sebeink.

E sebek és e fájdalom örök.
Ettõl vonaglik minden magyar rög
Ettõl vérez ki majd nyomunkba hág
Ettõl nem gyógyulnak az unokák.

Tátra erdõk ettõl zúgnak-búgnak
Ettõl reszket lelke minden zugnak
Puha szívek kõvé ettõl vállnak
Kemény kövek élõ szívként fájnak.

Amíg élünk ettõl fájunk, égünk
Sírban ettõl nem lesz pihenésünk
Ettõl szorul a kezünk ökölbe
Ettõl sír a gyermek anyaölben.

Fenyõmadár behavazott fákon
Száraz haraszt téli pusztaságon
A folyók, a fák, a füvek szelleme
Minden süvít, mi nem nyugszunk bele.

Most Lomnic ormán rakjunk nagy tüzet
Versailles-ig lobogjon az üzenet
Hogy megroppant bár karunk ereje
Nem nyugszunk bele, nem nyugszunk bele!

Törölt nick Creative Commons License 2011.09.04 0 0 38676

Az optimisták angolul tanulnak,a pesszimisták héberül, a reálisták meg lőni...

Törölt nick Creative Commons License 2011.09.04 0 0 38675

Ha ne adja Isten,betámadja a családodat egy cigány horda ,akkor mit fogsz csinálni? Tartasz nekik egy kis töri órát?  Olyan nincs hogy világbéke!  Nem volt,nem is lesz!

Előzmény: Törölt nick (38671)
Törölt nick Creative Commons License 2011.09.04 0 0 38674

nem dicsekvésként,csakúgy: a 3müszak mellett én is voltam egy délelőtt az eterniti iskolába segíteni.  Szükség van az önkéntes munkára,ebben nincs vita.  Amire nincs szükség az az otthoni heverészést  segéllyel jutalmazó jelenlegi szociális politika.

Előzmény: polgnyerges (38667)
Törölt nick Creative Commons License 2011.09.04 0 0 38673

„Zárjátok börtönbe az 50 leggazdagabb zsidót és nem lesznek többé háborúk!“ Henry Ford

Előzmény: Törölt nick (38672)
Törölt nick Creative Commons License 2011.09.04 0 0 38672

Tanulnék én szívesen az idősektől. Mondjuk Képíró Sándort is szívesen meghallgattam volna,csak a zsidók kicsinálták. Az a baj,hogy a komcsi rendszer na meg a zsidók az összes értékes idős embert elhallgatatták.  Szerencsére elődeink nem úgy gondolkodtak,mint te. Mert ,akkor most beszélhetnél tatárul,törökül,esetleg németül vagy a legrosszabb esetben tótul,románul.  Egyébként meg minél fanatikusabb egy Nemzet,annál sikeresebb a harcmezőn.  Nem tudom Kossuth mit vállalt,mit nem. De Petőfi meg sok tízezer Magyar Ember vállalta a halált a Hazáért. Legalábbis így tanultam. Szerinted melyik az a vallási csoport amelyik a feszültséget szítja és ezáltal állandó háborúkat robbant ki a világban.-igen eltaláltad a zsidó.   

Előzmény: Törölt nick (38668)
jgyula Creative Commons License 2011.09.04 0 0 38670

Primitív sarkítás!

Civilizált emberek nem háborúban utaznak, nem akarnak meghalni elvekért, hanem jólétben szeretnének élni és legfőképpen nem akarják gyermekeiket hatalom/pénzéhes seggfejek érdekeiért megöletni!

Értelmes ember már régen nem dől be a hazafias szólamoknak, mert az eddigiek szerint nem volt nyerő duma. Nem rágódik a közelmúlt számára negatív fejleményein, mert pontosan tudja, hogy korábban meg másoknak volt hátrányos a helyzet alakulása, még korábban megint másoknak nem volt szerencséjük és ezt a végtelenségig lehet ragozni, egészen az emberiség kialakulásáig. Persze az aktuális megmondóemberek, a saját érdekükben mindig szapultak valakit, mert az egyszerű embereknek az egója fényesebb ha szidhatnak valakit.

Előzmény: Törölt nick (38669)
Törölt nick Creative Commons License 2011.09.03 0 0 38669

Tehát ha ránk támad valamelyik ország, akkor lobogtassuk az orruk előtt a történelem tankönyveinket?

Előzmény: Törölt nick (38668)
polgnyerges Creative Commons License 2011.09.03 0 0 38667

Igen, a főnökük küldte, mivel hétvégén a közmunkások nem nyírnak, csak a vállalkozó. Jelzem felé, hogy, ha kevésbé van meleg reggel, akkor is várják meg a 8 órát. Délelőtt nem tiltja a rendelet a fűnyírást, de a fél hét nem emberbarát.. A rendelet betartatása egyébként közterület-felügyelő nélkül nem lehetséges, sajnos.

Az, hogy mi mennyire méltó vagy nem a nagyobb fű, pénzkérdés. Vagy adott esetben szervezés kérdése, a teljes terület nyírása a helyi fűnyíróbrigádokkal nem megy ukmukfukk. Viszont helyieknek van munkájuk ezáltal. A kommunális adó csekélyke mértékben fedezi a parkfenntartást, a jelentősebb adónemekben a vártnál is kevesebb folyik be, arra is van feladat. Az nem méltó, ha nincs fűtés télen a közintézményekben. Arról sem az ön/kormányzat tehet. 

Bármennyire szomorú a helyzet, egyre többen szeretnék kivenni részüket önkéntesen a feladatokból. Függönyt varratnának az új iskolába (a héten végül hivatali megrendelésre varrják, az eszközkeret kimerítésénél erre nem futotta); az eterniti iskolában gyönyörűen lefestették a szülők a folyosókat, egészen más képet mutat; az idősek otthonában gimnazisták dolgoznak, szintén szalézis diákok zeneiskolába festést ígértek, stb. Gondolom, a saját munkára jobban vigyáz környezete. A hivatali dolgozóktól is kérek önkéntes munkát, pl. a korlátok rendbehozatala, festése, ha van jó ötlet, köszönöm.

Segélyosztás nem volt, fizetés viszont igen.

Előzmény: Törölt nick (38660)
Törölt nick Creative Commons License 2011.09.03 0 0 38666

is.

Előzmény: Törölt nick (38663)
Törölt nick Creative Commons License 2011.09.03 0 0 38665

"Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet. De elfáradni soha!"

Előzmény: Törölt nick (38662)
Törölt nick Creative Commons License 2011.09.03 0 0 38664

"A politikusoknak feladatot kell adni, nem pedig hatalmat!"

Előzmény: Törölt nick (38662)
Törölt nick Creative Commons License 2011.09.03 0 0 38663

Idom utca melyik oldalán laksz? a páros vagy a páratlan.  Én a páratlan.

Előzmény: Törölt nick (38659)
Törölt nick Creative Commons License 2011.09.03 0 0 38660

Gondolom a fönökük.  Én éjszakás vagyok,hát sokat nem kellett aludni.  Mondjuk már ideje volt a fűnyírásnak,mert már nagy volt a gaz. Nem méltó egy városhoz ez az igénytelenség.  Most délután meg a segélyezettek bömböltetik az igénytelen zenéjüket,gondolom segílyke osztás lehetett a héten.

Előzmény: Törölt nick (38659)
Törölt nick Creative Commons License 2011.09.03 0 0 38659

Ki volt az a jóindulatú,aki ideküldte korán reggel a fűnyíró brigádot az Idom utcába?!Fél 7 óta búgnak a gépek,végre itt a szabadnap,erre tessék.Mikor,melyik napra,napszakra érvényes a csendrendelet?Vagy csak "bent" működik?Az "Andruskó sound"előtt esténként rendszeresen a járdán,kerékpárúton állnak az autók,az ifjúság,a jövő reménysége az autóknak támaszkodva röhög a gyalogoson,biciklisen,ahogy lavíroz közöttük.Vagy a bennfenteseknek szabad...

Törölt nick Creative Commons License 2011.09.01 0 0 38658

kecskeb@szó tót nézi a fia bizonyítványát. -Matek bukás.Nem gond-mondja-úgy sem az eszünkről vagyunk híresek. Biológia bukás.-Nem gond ,a kecskén kívül úgy sem ismersz más állatot.-mondja a fiának. Szlovák történelem bukás! Lekever egy nagy pofont a fiának és így szól.-Az egész történelmünk belefér egy sms-be és te még ezt sem tudod megtanulni!

Törölt nick Creative Commons License 2011.09.01 0 0 38657

Most őszintén ,ember az ilyen?  Kap munkát,hogy legyen pénze,erre meglopja a kenyéradóját!  Akasztófára az ilyet!

Előzmény: Törölt nick (38656)
Törölt nick Creative Commons License 2011.09.01 0 0 38655

Nem tudok mondani. De igazából híres férfit sem. Nem vagyok otthon a gasztrónomiában.

Előzmény: Törölt nick (38654)
Törölt nick Creative Commons License 2011.08.31 0 0 38654

Fenéket. Mondj egy híres szakácsnőt vagy cukrásznőt.

Előzmény: Törölt nick (38652)
Törölt nick Creative Commons License 2011.08.31 0 0 38653

Akkor jó.

Előzmény: polgnyerges (38632)
Törölt nick Creative Commons License 2011.08.31 0 0 38652

Én nem tudok főzni!  Az női dolog!

Előzmény: Törölt nick (38651)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!