Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Eladó egy 4.4 mm-es Haenel-Suhl 310 oldalkaros légpuska-kuriózum nagyon szép műszaki és esztétikai állapotban. Vállszij van hozzá,2 db tár (8-as és 12-es) plusz egy doboz lőszert adok ajándékba.
Puska HW 97K! Egy éves és négy hónapos vásárlású, kiválló állapotú puska! 7,5J-os MKH kártyás, a rugó derékszögre lett hajlítva és visszacsiszolva, került bele egy első rugóvezető is és egy 0.6-os lembezből egy persely a dugyatyúba így gyönyörűséges hangja lett, továbbá van benne egy levegő leválasztó szóráskép javító ami színtén igényesen lett megoldva így nem lett összefurkálva a csőkompenzátor, ettől még pontosabb lett és megőrizte gyári kinézetét! A felhúzó kar zárrugója gyengébbre lett cserélve és a stift gömbfeje fel lett polírozva így nagyon finoman nyitható, csukható! Továbbá adok hozzá egy tartalék csőfar tömítést. Távcső Hawke 3-9x40 Sport HD IR.
Három hónapos karcmentes nagyon megkímélt darab, nagyon szép tiszta éles képe van. Pvc csőböl lett csinálva rá egy árnyékoló toldat, illetve jár hozzá egy színtén Hawke 1 részes szerelék amire egy légpisztoly forgótárjából let csinálva rá egy lövedék tartó amitől kényelmesebb az újratöltés és csak minden harmadik pályán kell elővenni a lövedékes dobozt!
Továbbá amit tartalmaz még a szett.
5 doboz JSB Exact Expresst azonos sorozatszámúak, Pelet Lube lövedék olaj és egy doboz Walther tisztító filcet
Egyben az ára kerek 100.000-Huf
Külön külön:
Puska: 78000-Huf
Távcső+szerelék: 22000-Huf
Szóráskép javító: Elkelt
EE lövedék: 1700/Doboz
Tisztító filc és pelet lube a puskáhozajándék
Érdeklődni a szekich kukac freemail.hu e-mail címen kérném. Személyes megtekintés átvétel Bp III. Kerületben.
A Varmint 2-höz nem volt szerencsém, így nem tudom milyen hozzá képest az XD.
Az általad linkeltek közül az első kettőhöz szintén nem volt szerencsém. Ízlés és felhasználási terület kérdése a nagyítás, nekem minimum 40-szeres az elfogadott. A 24-es nagyítás nekem olyan semmire sem igazán jó, HFT-re sok, FT-re kevés, inkább olyan kertvégi örömlövészkedésre jó. Az Akah nem rossz, volt hozzá szerencsém. Szerintem ugyanolyan jó mint az XD, viszont kétszer annyiba kerül.
Annyival kiegészíteném, hogy sajnos a ZOS-ból kétféle minőségű létezik, és az egyik jóval gyengébb képminőségű mint a másik. Sajnos előre nem lehet tudni, hogy melyiket kapod, így már nem ajánlott. Az XD-ből eddig csak jó minőségűvel találkoztunk, így inkább azt ajánlom. Nekem jelenleg semmilyen távcsövem nincs, itt a forumon Bosijani-nak van ilyen XD távcsöve.
Eladó a képen látható Weihrauch HW50S légpuska egy Nikko Striling Gold Crown Airking 3-9x42AO milldotos, front paralaxos tcs-vel.
A cucc kb 3 hónapos még garanciális, igaz én németből vettem! De minden papír doboz stb...meg van hozzá!
A Puska pontos megkímélt darab 25m-en lyukat lyukba szakít, e felett még nem nagyon próbáltam, kipróbálni kötelező, ami extra benne az annyi hogy a dugattyú kapot egy zajcsökkentőt így a leghalkabb puska ami létezik szeintem mindenféle hangtompító stb... nélkül!
Ára: 80.000 Ft. Érd: hali.papa@gmail.com
Grátiszba hozzá adom a képen látható Weihrauch kompenzátort, és egy cső tisztító szettet!
Tubura topiktárstól én vettem meg a Suhl 312-es felhúzókart. A képeken látható kisérleti LG puska állítólag az első magyar elősűrítős puska lett volna. Ha valaki tud a történetről kérem ossza meg velünk!
Fényképezd le rendesen ,és akkor nem lesz feleslegesen szét offolva a topik! Erre a fényképre gondoltam ,ebböl mit látni ? Vagy ird oda,hogy Shull 312 felhúzó kar össze csukva!Bocs az off-ért !
Én csak azért kértem volna a fényképet mert az én Shull 312-men nincs az alsó részén az a két szemölcsnek tűnő akármi .Az enyém elég régi ,ki tudja azóta mennyi módositáson esett át gyárilag ez a tipus.Úgy mond ne,hogy be vásároljak, ennek elkerülése véget lett volna jó a fénykép.Félre értés ne essék nem kekeckedésből irtam, amit irtam. Minden bizonnyal jó cuccot kinálsz eladásra .Sikeres eladást :-))
Nézd, ha ez a puska egy Benjamin 1500 S, (mint kínai) és egy Hatsan 125-155-ig,
akkor miért ne? Az utóbbinál csak a műanyag TRU-Glo-kat kell normális fémalkatrészekre lecserélni! Egyébként jó játék egy gyári légfegyvert sufnituninggal helyrehozni!