Jövő héten megyek, majd megcsörgetlek előtte. Olyan melókat kapok, hogy csak aludni van időm. Vágtattam, hogy lerakjak Dublinban, aztán vágtattam, hogy hazaérjek. Azt hiszem nem kis teljesítmény egy hét alatt megfordulni... Hazaestem, kialudtam magam, vasárnap éjjel indultam spanyolba. Csütörtök hajnalban rakok le Madridban, de már tegnap reggel megkaptam a felrakót, amivel hétfő reggel Hannoverben kell lennem. Kicsit túlhajszolt vagyok mostanában, alig várom a vasárnapot. :))))))) De legalább félangol fizetést kapok. :D
Elvileg megszakíthatod. Az már más kérdés, hogy azt mondjuk egy bag-os hogyan értékelni. OUT üzemódban hazsnálhatod az autót max 20km/h val és nem közterületen ( telepen bellül, illetve bányában a buricskások stb).
- Hajóra/vonatra állásnál nem OUT-ra kell állítani a tachográfot, hanem KOMP/VONAT állásra. Az OUT-ot a "nem tachográf köteles tevékenység" esetén alkalmazzuk.
- Szervízkártya csak a digitális tachográf illesztésére és/vagy javítására szakosodott műhely részére adható ki, amennyiben egy vagy több dolgozójuk letette a megfelelő vizsgát.
Hogy is van ott a belépés? ha a hapsi kamionosnak öltözik be akkor ingyen/olcsóbban mehet be ha meg a csaj kurvának akkor ő is, vagy rosszul emlékszem? :D