Keresés

Részletes keresés

Pandapanka Creative Commons License 2011.10.04 0 0 577

Az a nő nem BMW-vel járt? Nekem úgy rémlik,na mindegy. Amúgy arra én is kíváncsi lennék hogy kicsoda volt mert igazából sosem derült ki róla semmi egyszerűen csak eltűnt.

SPOILER-es-ek

/Részlet az 5. rész tartalmából/ ...Tony és Tim megpróbálja megtalálni a tökéletes nőt Gibbs számára.

WTF??? Igaz még vicces is lehet ahogy az is az volt amikor Ziva helyére kerestek ezek ketten valakit,de az csak max 5 percet vett el a részből.+Borin különleges ügynök is visszatér a részben szóval nem kell atomtudósnak lenni hogy ki lehessen következtetni hogy a két önkéntes Kupidó megpróbálja összeboronálni a kettőt.

Jamie Lee Curtis mint Charlotte Ryan novemberben szerepelni fog 2 részben ahol úgy szintén röpködni fognak a szikrák közte és Gibbs között.

seci Creative Commons License 2011.09.29 0 0 576

:)

En a Mercis voroshaju csajt hianyolom, aki felkapta egy jo par epizod vegen Gibbs-et. Na jo, ez nem az S08-ban volt, hanem egy kicsit elobb.

-seci

Előzmény: Pandapanka (575)
Pandapanka Creative Commons License 2011.09.29 0 0 575

Oh mami!!Lol

Spoiler:

Diane azaz ex-Mrs.Gibbs/Fornell (Melinda McGraw) egy novemberi részben fel fog tünni,amikor a jelenlegi férje belekeverdik egy NCIS-FBI (Gibbs-Fornell)közös nyomozásba. :DDD

Maxipocak Creative Commons License 2011.09.27 0 0 574

9x02 is fent van már. Szeretem a kanadaiakat... :o)

Pandapanka Creative Commons License 2011.09.21 0 0 573

SPOILER-es

9/01

Szerintem kimondottan jól indították ezt az évadot és remélem így folytatják is tovább az évad folyamán. Tetszett a rész bár 1-2 apróság bökte a csőrömet:

-A jelvény Tony szobájában csak úgy ott hever -helló bizonyíték!!!- ja csak a számát kellett volna megnézni a hátoldalán és kiderült volna azonnal hogy kié,bár efelett a történet szempontjából szemet lehet hunyni,de az már enyhén szólva is felesleges (baromság) volt hogy Vance irodájába már bezacskózva kerül mikor az nem fogdosta össze aki nem akarta. Na és persze a lőporteszt kihagyása Tony kezein.

-A nézőpontok kavarodása, mikor Tony olyasmit mesélt amit ő nem tudhatott hiszen ott sem volt ergo vagy Gibbs vagy más nézőpontja volt az és nem Tony-é.

-Ziva hozzászólása hogy egyenlőek vagyunk ami még ha sandítok sem igaz hiszen Tony "Senior Field Agent" míg Ziva csak "Junior Field Agent" Tim-el együtt.

- Tony és Gibbs bárlátogatása Mike Franks-nél Mexikóban mikor-hol-hogyan-he?

+

-Remélem Dr. Rachel még többször felbukkan az évad folyamán csípem a karakterét de nagyon.

-Jarvis,élvezet lesz utálni a karakterét az évad folyamán.Illetve hogy ő is sáros-e vagy csak egy balfék akit az orránál vezettek.

-Scott Wolf karaktere kíváncsi leszek mikor bukkannak fel legközelebb a főnökével együtt,érdekes sztoriszál lehet ez kivéve ha úgy elszúrják mint a P2P Gyilkosét.

-EJ kétséges helyzete hogy most élve vagy hullaként kerül-e majd elő...valamikor

-Palmer zagyválása a vér kitisztításáról...szerintem egyre jobban hasonlít Ducky-ra ilyen szempontból.

-MW megint bebizonyította hogy tud játszani ha teret engednek neki, na és ha nem idióta!Tony karaktert írnak neki. Amúgy megint megemlítették az elrabolt gyereket Tony zsarukorszakából szóval akkor tényleg előtérbe kerül majd az évad folyamán valamikor.

Maxipocak Creative Commons License 2011.09.21 0 0 572

Szerintem a testvérsorozatot is egész jól indították. Hajrá! :o)

Előzmény: seci (571)
seci Creative Commons License 2011.09.21 0 0 571

Igen jo es fordulatos epizoddal indult az eved. Hurra!

-seci

Előzmény: Maxipocak (570)
Maxipocak Creative Commons License 2011.09.20 0 0 570

Már van! :o)

Előzmény: seci (568)
Pandapanka Creative Commons License 2011.09.20 0 0 569

Kanadában 1 nappal előbb került adásba a premier. Amúgy én is csak néztem először mikor reggel láttam a linket, bár a direktlinkes site ahova járok ilyen ügyben mindig is megbízható volt szóval kételkedni nem kételkedtem benne hogy most ez kamu-e vagy sem.

seci Creative Commons License 2011.09.20 0 0 568

Mar csak angol felirat kellene hozza...

-seci

Előzmény: Maxipocak (567)
Maxipocak Creative Commons License 2011.09.20 0 0 567

Elsőre én kamunak is hittem, de aztán megbízható helyen is láttam, így valóban. Jó nagy kavarásnak nézünk elébe...

Előzmény: seci (566)
seci Creative Commons License 2011.09.20 0 0 566

Ha valakit esetleg lazba hoz (en elegge meglepodtem) akkor a 9x01 valahogyan leaked es letoltheto a szokasos helyekrol, persze felirat meg nincs (mert ugye hivatalosan csak ma este fog menni a CBS-en)

-seci

Pandapanka Creative Commons License 2011.09.14 0 0 565

SPOILER

PROMO

Kate testvére visszatér!! Csíptem a nőt anno.Amúgy ez alapján a promó alapján város lesz az évadnyító, a többi 22-23 rész meg majd meglátjuk kategória.

seci Creative Commons License 2011.09.07 0 0 564

Meg ket het...

-seci

Pandapanka Creative Commons License 2011.08.30 0 0 563

PROMOK

SPOILERES (bár az NCIS: LA rész ami inkább a spoileres szerintem)

Pandapanka Creative Commons License 2011.08.15 0 0 562

Poén most futottam bele. Akarok én is egy ilyen pólót. LOL

Vgyuri Creative Commons License 2011.06.27 0 0 561

De nem írják ki, ez a vicc, így nem csak az újszülöttek nézik :-)

Szerencsére van néhány támpont, pl. hogy ki az igazgató. Meg lehetne a legutolsókra a McFiú ábrázata. Leserélték a nálunk bemutatott utolsó évadban, vagy csak lefogyott az arca?

Előzmény: Törölt nick (560)
Törölt nick Creative Commons License 2011.06.01 0 0 560

Tegnap már megint a régebbi NCIS-t adták le, abban az időpontban ahol az új részeket adták.Legalább írnák ki hogy ismétlés.Mondjuk amikor a magyarhangokat sorolták, már  gyanús volt hogy Damu Roland. De reménykedtem hátha új részek.Ki emlékszik már pontosan mi volt az elöző részekben? Bár amikor McGee beleesett a csatornába, ott már egyértelmű volt.

Pandapanka Creative Commons License 2011.05.26 0 0 559

SPOILER

Na ha ennek a fele igaz akkor nem lesz olyan szörnyű 9. évad,illetve EJ valószínűleg kihúzva a listáról,mivel csak lehetséges a visszatérése valamikor az évad folyamán ergo Tony hogyan végezze a rábízott melót ha EJ a közelben sincs? Meg ahogy én látom ez nem egy részes ügy lesz de majd meglátjuk.

Jimmy esküvőjére kíváncsi leszek ha lesz,ilyen még úgy se volt bár ha a McGee/Abby Tony/Ziva dolgot akarják majd tuszkolni egy kicsit akkor köszi nem kérem.

Az új SecNav meg fel fogja kavarni az állóvizet legalábbis Vance-nél. Hihihii!!

Pandapanka Creative Commons License 2011.05.21 0 0 558

Ha ez így lenne nem lenne 18-20 milliós nézettsége a sorozatnak az NCIS esetében.

Amerikában még inkább az adott karakterek,a sorozat története kell hogy megfogja a nézőt,és hogy elhiggye hogy az a karakter az aki és ne az őt játszó színészt lássa csak, mert egy színész neve nem elég egy sorozat sikeréhez illetve az évad hosszabbításhoz. Hozhat plusz nézőket az igaz, de nem annyit ami elég a túléléshez hosszú távon,túl nagy a választék (évadonként kb. 50-60 sorozat).A filmekről meg ne is beszéljünk.

Előzmény: Törölt nick (557)
Törölt nick Creative Commons License 2011.05.20 0 0 557

Egyébként ez a sok nyugati film, szerintem, csak innen Mo-ról nézve olyan érdekes.Arra gondolok, hogy mivel messziről jön ide, a néző jobban beleéli magát, jobban elhiszi hogy igaz lehet.Persze tudja hogy ez csak film.De pld.az NCIS nézése közben nem az érdekli hogy Mark Harmon színész,(akit itthon, NCIS elött, nem sokan ismertek, én is csak egy-két filmben láttam) hanem hogy Jethro Gibbs különleges ügynök.Ezért a Tűzvonalban sorozatot nem is néztem, mivel Stohl bucit, vagy a Hollósy Frigyest nem tudtam kellőképpen azonosítani szerepével.Persze ez nem azt jelenti hogy akkor magyar filmet nem érdemes megnézni, pld. a Kisváros sorozat a kedvencem volt. 

4400 Creative Commons License 2011.05.20 0 0 556

"

Ez a magyar szinkron nekem sem jön be,nemcsak Tony miatt,amúgy is tákolmány

az egész. Pl. A TV2-őn most leadott epizódban (8x10) Abby laborjában az eredeti

verzión remek karácsonyi zene szól,a magyaron meg mintha mobilról alákevert

torz és halk szörnyűség szólna.... Brrr..."

A magyar szinkron nagyon sz..r lett az elmult evekben(evtized?).Amikor hazamegyunk es amerikai fiolmet nezek , amit itt is lattam eredetiben , soxor csodalkozok , mintha nem is ugyanazt a filmet latnam.Teljesen mas az egesznek a hangulata-es nem a jo iranyba elmozdulva termeszetesen.Legtobbszor tragar es lapos.

Raadasul van egy no , akinek olyan affekta hangja van hogy szornyu-a nevet nem tudom.

Előzmény: Jarre76 (550)
Nelly44 Creative Commons License 2011.05.20 0 0 555

A Kensi-t játszó színésznőnek, Daniela Ruah-nak egy anyajegy van az egyik szemében, ezért az egyik fekete, a másik pedig barna.

Amúgy NCIS: LA szvsz nagyon sokat fejlődött így a 2. évadra. A kedvenc sorozatommá vált, ez nagyban köszönhető Eric Christian Olsen állandó szereplővé válásának. Tetszik ami Deeks és Kensi között alakul, sokkal "élénkebbnek" tűnik, mint Tiva (rájuk egyszerűen ráuntam). Sokkal több az akció is, a humor is, mégis a drámai helyzetek is tökéletesek.
Az NCIS hiába volt ablszolút kedvenc régebben, a 8. évad számomra élvezhetetlen minőségűvé vált. Valahogy olyan "öregnek" tűnik.

Előzmény: Törölt nick (553)
Wysa88 Creative Commons License 2011.05.20 0 0 554

Jól összekuszálták a szálakat, az egész résznek olyan 24-es feelingje lett, a bőr alá rejtett cucctól kezdve a titokzatos sms-en át, Tony megbízatásáig. Szerintem is EJ-t kell megfigyelnie, biztos tudtak a viszonyáról ezért őt állították rá. A Ziva meg CIRay féle el(nem) jegyzés meg ez a hirtelen megbocsátás pedig nonszensz, remélem hamar véget vetnek neki az írók. 

Törölt nick Creative Commons License 2011.05.18 0 0 553

NCIS Los Angeles. Kensi, irtó "dögös", nélküle már nem biztos hogy nézném.  Hetty bár jópofa, mint nő!? nem hoz lázba.Kensinél csak az zavar, hogy a jobb szeme olyan kékes árnyalatú, közelinél jól látszik, vagy kontaktlencsét visel?

seci Creative Commons License 2011.05.18 0 0 552

Lehet, hogy EJ-re kell raallnia szegenynek...

-seci

Előzmény: Pandapanka (551)
Pandapanka Creative Commons License 2011.05.18 0 0 551

SPOILER-es

Hát ...a Bourne Rejtélyhez hasonló akart lenni azt látom,de minek?*veri a falba a fejét*Többet vártam az fix.

-Szerencsére Devenport ex-SecNav eltűnt irritált az ürge,már akkor amikor először megjelent.Erre az újra meg kíváncsi vagyok.

-az ügynökök agysejtjei sorban halnak el a sok kupán vágástól az biztos. Ziva ex-Mossad/Kidon-os/NCIS ügynök és Kobb meg Ray-re vadászik és simán besétál Ray hotelszobájába mert kinyitják az ajtót? WTF Egy kis elővigyázatosság nem ártott volna de mindegy.

-Jimmy-t igazán nekiállhatna megtanítani valaki hogy hogyan védje meg magát.Szerintem ideje lenne már.

-Tetszett hogy Frank koporsóját készítette Gibbs egy ideje,bár egy kicsit morbid volt,de azért a koporsó tetszett és a temetés is.

-Azért kíváncsi lennék hogy mit bányászott ki EJ a halott ügynöke csuklójából.Az egy kicsit sok lenne ha még ő is lenne az áruló nem elég hogy ő lett a SecNav beprotezsált unokahúga.Pfff...

-Miért van egy olyan gyanúm hogy a 9. évadban ismét megyünk Izraelbe vagy Eli David jön ide? Illetve akkor most Ray Kort felvigyázója?

-Tetszett a cliffhanger mivel így marad a kompetens Tony a 9.évadban is remélhetőleg,de ha ez megint olyan ügy lesz mint a Frog akkor borítékolható hogy Tony fog szívni ami meg már nem jön be.

-Amúgy a Vance vs DiNozzo-t elég jól hanyagolták idáig sőt úgy tűnt hogy elvannak most meg megint előveszik? Ebben viszont várom a fejleményeket.Azért valamilyen szinten együtt kell majd dolgozniuk.

-Tetszett Vance képe mikor az új SecNav  megemlítette majd behívatta DiNozzo-t illetve mikor kiderült hogy ők igen már beszéltek kétszer is(azt meg mikor mellesleg?).Na meg amikor jóformán kuss-ra intették.

-Tony felismerte a fotón lévő személyt az fix.Bár számomra az oltári nagy poén lenne ha Vance irodájában Vance jelenlétében egy Vance-ről készült képet kapott volna.De majd meglátjuk ebből mi lesz de remélem nem egy komplett katasztrófa.

Jarre76 Creative Commons License 2011.05.18 0 0 550

Sziasztok!

Ez a magyar szinkron nekem sem jön be,nemcsak Tony miatt,amúgy is tákolmány

az egész. Pl. A TV2-őn most leadott epizódban (8x10) Abby laborjában az eredeti

verzión remek karácsonyi zene szól,a magyaron meg mintha mobilról alákevert

torz és halk szörnyűség szólna.... Brrr...

Amúgy ez az évadzáró nekem nem jött be,ennél tán még a tavalyi is jobb volt,a korábbiakról nem is beszélve...

Előzmény: seci (549)
seci Creative Commons License 2011.05.17 0 0 549

Hummm... Erdekes meglatas. En letoltottem az elso evad harom epizodjat a magyar szinkronnal. Az elsonek a feleig jutottam.

Ott megkapta mind harom a shift-del-t :)

A magyar szinkron az NCIS-re ugy szar, ahogy van. Ugyhogy tok mindegy ki a magyar hang.

-seci

Előzmény: Törölt nick (548)
Törölt nick Creative Commons License 2011.05.17 0 0 548

Nagyon zavaró volt amikor Damu Roland helyett Schmidt Zoltán lett a magyarhangja Tony Dinozzo-nak.Szerintem Damu hangja sokkal jobban illett Tony karakteréhez, különösen amikor McGee-t baszogatta.Gibbs sallerei Dinozzo fején pedig szerintem baszott megalázóak.A kezét törném el!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!