Az ott tanuló nagy kategoriások C+E, D, náluk van-e pszichológiai vizsgálat(illetve mi ott a neve, mert nálunk PÁV). Milyen vizsgát kell még leraknia ahhoz, hogy kamionozhasson vagy épp buszozhasson az illető?
kiskunnál kérdeztem azt mondja reggel 8-kor kezdödik oktatás 9-kor szimulátoros genyozás délután 1-órakkor meg vizsga:O:O:D mi van monomd melyik száddal beszélsz te?? gondoltam magamba:D azt hittem hogy hetekbe telik:D de ha kiskunnál 1-napos akkor másik iskolánál is nem?
Ez nekem is gyanús volt. Hogy az MAN kevesebbet eszik, mint a Scania, Volvo. Talán ha fele annyi súly van rajta, de nagy összeggel még akkor sem fogadnék rá.
jah kocsival megyek ugy néztem hogy a 4-es föutra kell ráfordulnom és balra a 2.-utca a vajdahunyad utca vagy a másik iránybol lehet behajtani?? okés majd megírom mi volt hogy történt melyiken buktam meg xd
És ráadásul úgy igazán a családban én szeretném ezt igazán csinálni mert faterom szive szerint inkább a kereskedelemben csinálna valamit mert szerinte kevés a pénz és a 30 napos fizetés se buli.
ugyhogy mondta ,hogy engem támogat ezügyben de ha meglesz az E jogsim ő annyira már nem szeretne vezetni...
Ugyanakkor másik percben meg tök lelkes. De bármi kiadás van mintha a fogát húznák :S:S
nemtudom az a baj ,hogy sok a kérdőjel ezügyben a fejemben ,hogy hogyan is kéne tovább mi lenne a jó döntés. mert pl van hogy 1xerre csomó meló van jönnek a telefonok timo is tele emailek is stb aztán meg van ,hogy 2 hétig sehol semmi.
Aztán ami a legrosszabb ,hogy nem fér be mert magas hosszú nehéz stb.
Tga-n készülj fel néhány zsebbenyúlós dologra 6-800e km körül (pl egr hűtő). Kene biztos tud címeket adni ha szépen megkéred:)
Fogyasztás:
-man az kb 27L
-Volvo, Scania kb 30L
-Daf 31-33L
Meghibásodás, költség terén keress rá a Fehrenkötter test-re. Álltalánosságban a jó kamion az DAF, VOLVO, SCANIA, ACTROS kinek melyik márka szimpatikus. (MAGNUM se rossz, de "más" világ) Adblue az az összesnél hibaforrás, ezért jobb az EU3-4 gépek.
Mert frigózol azért kevesebb, de ponyvásnál már nem. Viszont a frigónál az árutrükközés nagyobb és azt simán rádverik!
Befektetést azonos korú géphez nézd, mert a km-költség más (pl avulás, szervíz).
Költségben elég csak a gumira gondolni. GoodYeart ne vegyél és a futózott se egy jó alternatíva!