Keresés

Részletes keresés

asta Creative Commons License 2011.08.02 0 0 164

A nő úgy ahogy van  visszataszító az erőszakos, kioktató, másokat lenéző modorával, a túlértékelt öntudatával....tenyérbemászó.  Valahol nincs ki a négy kereke az biztos.

A kezdeményezése tiszteletre méltó, ....jó lenne, ha hinni tudnék az őszinteségében és ne írnám a feltűnési viszketegsége számlájára. Valahogy mindig a szegény fehérbotos bácsi jut róla az eszembe, akit csakazértis átvittek a túloldalra:O))

Lehet, hogy nincs igazam...bár...

Előzmény: Berlusz Móni (156)
WYW Creative Commons License 2011.08.02 0 0 162

Bruttó 997 ezer forint/hó + minden egyéb ami az államtitkárokat megilleti.

Előzmény: csillag100 (160)
csillag100 Creative Commons License 2011.08.02 0 0 160

Csak nem írigy vagy? Jó magyar szokás szerint. Bruttó 750 ezer a fizetése a besorolása szerint. Mi ezzel a problémád? Talán  fizessenek neki minimálbért, mert Te úgy gondolod.

Előzmény: WYW (152)
Törölt nick Creative Commons License 2011.08.02 0 0 159

"Hegedüs franciaországból tért haza és hozta magával azt a tudást, amit a "szabad világba" tapasztalt és probálta honosítani itthon."

Ott nem sikerült hasznosítania - ott értenek is hozzá - , hát ide hozta, mint anno a hazalátogató disszidensek az orkán kabátot. 

Előzmény: csillag100 (157)
csillag100 Creative Commons License 2011.08.02 0 0 157

Kis butus, a fideszt meg 37 alapitották. Hegedüs franciaországból tért haza és hozta magával azt a tudást, amit a "szabad világba" tapasztalt és probálta honosítani itthon.Hegedüs a 70 években távozott magyarországról és franciaországban élt, és folytatta pályáját. Már a 80-as években végzett a vasfüggöny mögötti országokban szociólógiai tanulmányokat és felméréseket a szegénység témájában.

De nézd meg a bibliógráfiáját, ha eddig nem olvastad volna. Felesleges itt bizonygatni bármit, mert eleve negativan állsz a dolgokhoz, és a kötözkötésen kivül másra nem telik töled.

Előzmény: Törölt nick (150)
Berlusz Móni Creative Commons License 2011.08.02 0 0 156

Ja-ja, ez köztudomású. :-)

Amúgy meg visszataszító ez az önfényezés.

Böjte Csaba százszor, ezerszer, százezerszer többet tett a szegényekért, de 10 év alatt nem fényezte magát százezredennyire sem....

Előzmény: Törölt nick (155)
Törölt nick Creative Commons License 2011.08.02 0 0 155

Amúgy is gyanús nekem a nem ellenőrzött, de jó hangosan harsogó jótékonykodás.

Ebből általában jól meg lehet gazdagodni.

Lásd: Róbert bácsi: http://hu.wikipedia.org/wiki/Feinsilber_R%C3%B3bert

Azonban, amikor már egy évtizede működtek Róbert bácsi konyhái és neve fogalommá vált, kiderült, hogy a gazdagoktól gyűjtött élelem és ruházat jobb részét a szegények sohasem látták. Az összegyűjtött pénzek nagy részét is elsikkasztotta Róbert bácsi, aki a pénzből Bécsben két házat vásárolt

Egymásért alapítvány és a hasonlók.

Előzmény: WYW (152)
szevasztok lúzerek Creative Commons License 2011.08.02 0 0 154

"A magyar társadalom ugyanakkor semmivel nem rosszabb, mint a nyugatiak, erre én vagyok az élő bizonyíték."

Hűazannya...:D

Berlusz Móni Creative Commons License 2011.08.02 0 0 153

paff-gyanús... :-DD

Előzmény: csillag100 (145)
WYW Creative Commons License 2011.08.02 0 0 152

Főleg hogy a legmagasabb államtikári juttásokat kapja érte.

Előzmény: csillag100 (151)
csillag100 Creative Commons License 2011.08.02 0 0 151

Amióta újból feltünt a magyar közéletbe úgyanazt mondom, s a véleményem nem változott. Az egy  "átmeneti" állapot, hogy most hivatalos beosztása is van, de nem híszem, hogy Ő túl nagy feneket keritene ennek.

Orbánék ellenzékbe voltak, mikor elkezdte a projektjét és a támogatást úgyan úgy megkapta a központi és helyi vezetéstől is támogatták elképzeléseit. Miért ne dolgozhatna továbbra is, mint a ME főtanácsadója anélkül, hogy ne vinné tovább a kibövitett projektjét.

Előzmény: WYW (147)
WYW Creative Commons License 2011.08.02 0 0 147

Mi mást mondhatnál dr. Orbán Viktor legfőbb tanácsadójáról?

Előzmény: csillag100 (145)
csillag100 Creative Commons License 2011.08.02 0 0 145

Nem neki van szdsz-es múltja, hanem az szdsz-nek volt Hegedüs Zsuzsa múltja, amit elhagyott.

Hegedüs gründolta a Szabad Kezdeményezések Hálózatát, amiből kinőtt az szdsz kezdeti formációja, mely röpke két év alatt megszünt az eredeti szervezet lenni és szétváltak utjaik. HZS visszatért az eredeti pályájához és ott hasznosabb tevékenységet folytatott, ami a mai napig is tart. Csak köszönet jár érte, mivel sokkal szélesebb körü látása és tapasztalata van azon a területen ahol mozog, így hasznos munkát tud végezni a társadalom javára.

Előzmény: Berlusz Móni (142)
Berlusz Móni Creative Commons License 2011.08.02 0 0 142

Olvasgasd más nyilatkozatait is, és meglátod, hogy kb. a kunczei megélhetési bűnözés szintjén van. Nem tudja megtagadni szdsz-es múltját.

"mégtöbbpííztaszegínyrászorultaknak". És lehetőleg ne ellenőrizzük, mire költik. :-sss

Előzmény: csillag100 (139)
Törölt nick Creative Commons License 2011.08.02 0 0 140

"Miből gondolod, hogy elgurult."

A cikkből.

De velem lehet alkudni: nem is volt neki.

Előzmény: csillag100 (139)
csillag100 Creative Commons License 2011.08.02 0 0 139

Miből gondolod, hogy elgurult. Nagyon is igaza van, főleg ha a riporternő olyan támadóan aggressziv, naná, hogy visszavág. Vagy úgy gondolod, hogy a nol bérfirkásza meengedhet mindent.

HZS nem most kezdte ezt a munkát. Nem Orbánék kormányrakerülésekor került erre a terepre. A nagy megélhetési jogvédök konferenciákra jártak tépték a szájukat HZS meg járta a kistérségeket. Neki van erkölcsi alapja kritizálni is sőt még kimondani az igazságot akkor is ha nem tettszik egyeseknek.

Gratulálok Hegedüsnek, és HAJRÁ!- legyen minnél több követője.

Előzmény: Törölt nick (137)
mamicska Creative Commons License 2011.08.02 0 0 138

Lombroso...

és szerintem nincs ronda ember, max. neked nem az eseted

mert igazából a kinézetének semmi köze a témához. Adott esetben az számít legkevésbé - kivéve ha szépségversenyen idul:)

Előzmény: Törölt nick (136)
Törölt nick Creative Commons License 2011.08.02 0 0 137

Hát, hogy egy csavar valahol elgurult, az biztos:

Orbán főtanácsadója: Mindenki tudta, hogy én találtam ki

mamicska Creative Commons License 2011.08.02 0 0 135

felnőtt ember általában ismeri a korlátait - nem kötelező minden szart elvállalni.

na persze, mindenki megvásárolható:)

Előzmény: Törölt nick (134)
Törölt nick Creative Commons License 2011.08.02 0 0 134

a hülyeségéért annál inkább

Bocsi, de inkább azt okold aki felemelte és a képünkbe tólja.

Előzmény: mamicska (132)
mamicska Creative Commons License 2011.08.02 0 0 132

van ilyen mondás, de ezt biztos valamelyik, arckrémeket keverő patikárius tanáta ki.:)

nem szabad a kinézetéért senkit bírálni - neveletlenség.

a hülyeségéért annál inkább ( nagyon kéváncsi vagyok, hogy a szétosztogatott cuccok mely "közeli" cégek árúi, mert manapság már ez is számít)

Előzmény: Törölt nick (127)
WYW Creative Commons License 2011.08.02 0 0 131

"E topic tehát dicsérő topic lesz,...."

Akkor itt most sok az off.

De erről Hgedús Zsuzsa tehet elsősorban.

Berlusz Móni Creative Commons License 2011.08.02 0 0 129

No, mégis megvan, 1xűbb volt megtalálni, mint gondoltam... :)

http://mno.hu/portal/794317

– Ellenőrzik, hogy valóban elültetik-e a vetőmagot, és hogy nem vágják-e le a kiosztott tyúkokat, vagy adják el mindet?
– Senkit nem ellenőrzünk. Az önkormányzatokat kértük meg, hogy segítsenek az udvarok felásásában, illetve jelezzék, ha mindenki elvetette a magokat, hogy indíthassuk a haszonállatok kiosztását. A vetőmagot osztó önkéntesek egytől egyig arról számoltak be, amit magam is tapasztaltam: minden udvar felásva várta a magokat.
– A hajdúhadházi tyúkosztáson többen azt nyilatkozták lapunknak, hogy két héten belül mind a tíz tyúk lábosban végzi.
– Kinek van joga azt mondani, amikor négy-öt éhes gyerek van a családban, hogy ne egyenek? Nem kell alábecsülni az anyákat. Nincs olyan édesanya, aki engedi felélni azt, amiből másnap még az összes gyereknek tud rántottát készíteni. Ha pedig lesznek olyanok, akik mindet megeszik, az a válaszom: egészségükre! Egyébként a tíz tyúk mellé kaptak még 40 naposcsibét is. A legfontosabb, hogy ezek az emberek kapaszkodót kapjanak a kilábaláshoz: fel tudják emelni a fejüket, és kézbe tudják venni a sorsukat.
– És ha valaki eladja a jószágokat anélkül, hogy a gyermekei egyetlen falatot is ennének belőle?
– Nehezen tudom ezt elképzelni. A média hangoztatja ezt állandóan, de mutasson nekem valaki egyetlen fotót is erről! Ahol pedig tényleg gond van a gyerekneveléssel, oda menjen ki a gyermekvédelem.

Nehezen tudom ezt elképzelni. A média hangoztatja ezt állandóan, de mutasson nekem valaki egyetlen fotót is erről!

B.kker...... amit ő nem látott, az NINCS is!

LOL

Előzmény: Berlusz Móni (128)
Berlusz Móni Creative Commons License 2011.08.02 0 0 128

Csodát vártak tőle, de ugyanolyan libbant hülye, mint a többi.... :-s :-s

Most nincs időm megkeresni a közelmúlti nyilatkozatát, miszerint csúúúúnya dolog, ha valaki ellenőrizni akarja, hogy valóban ápolják-e az állatokat, elvetik-e a vetőmagot....

B.kker, és még ő mondja, hoy ne halat, hanem hálót.....

Szánalmas nőszemély!

Előzmény: betört fejű igazmondó (126)
betört fejű igazmondó Creative Commons License 2011.08.02 0 0 126

Havi tízmillióért én is nézném.

Gőzös agyú szadeszes ez is, csak jobb a sajtója.

Annak is a körmére kéne nézni, aki kebelére ölelte.

És pont azoknak nem jut betevő falat, akikkel kampányol. Ellopják a tesóik.

Előzmény: marcipannyuszi (125)
marcipannyuszi Creative Commons License 2011.08.02 0 0 125
Hun Quijote Creative Commons License 2011.04.20 0 0 124

Barcsak tobb H.ZS. lenne mindket oldalon..

A szegenyseg oldal fuggetlen.

marcipannyuszi Creative Commons License 2011.04.20 0 0 123
kábelbúvár Creative Commons License 2008.02.19 0 0 122

Kulturális szekció az Évértékelésen

AliceCsodaországban Creative Commons License 2008.02.08 0 0 121
Szerintem meg egy fanatikus, aki egyáltalán nem veszi figyelembe a realitásokat. Számára már csak egy álombéli falanszter eszme a valóság.
Előzmény: Törölt nick (120)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!