Keresés

Részletes keresés

lajos1971 Creative Commons License 2011.11.03 0 0 26

Eladnám Keeway Matrix 125 motoromat. A motórt 2007-ben vettem, 4600 km van benne, semmiféle sérülés nincs rajta, tavasszal kapot egy új akkut, illetve szintén tavasszal volt olajcserés.

Családos ember vagyok, így fölleg autóval közlekedünk, ezért nem sok értelme van a motor tárolásának, így inkább eladnám. Ha valakit érdekel szívessen válaszolok telefonra, emailra.

A gép rendszám nélküli, 50-es biztosítás van hozzá.

Irányár 165000 FT.

Tel.: 06-70-772-1699

Email.: szauerlajos@freemail.hu

Üdv mindenkinek. Lajos

SumQuiSum Creative Commons License 2011.07.27 0 0 25

jav: segéDmotorom

Előzmény: SumQuiSum (24)
SumQuiSum Creative Commons License 2011.07.27 0 0 24

Kedves Fórumozók!

Ha valakit érdekel, volna egy eladó Suzuki segétmotorom. Bővebb info itt: http://www.hasznaltauto.hu/motor/suzuki/suzuki_ts_50-4967425

Törölt nick Creative Commons License 2011.06.26 0 0 23

Szép kismotor :) képről ennyit lehet látni , aztán majd a vallatásnál (1-2év:) ) eldől . Én most vettem egy 29 !! éves SIMSON-t  . Óriási élmény volt  vele ez a egy hét és a  vele megtett 250 km.  30 éve nem volt kétkerekű járművem , most eszmélek rá hogy mit vesztettem :)

Előzmény: GrG (21)
Törölt nick Creative Commons License 2011.06.26 0 0 22

Ezt találtam egy biztosító oldalán és rögtön tisztább a kép :) : " A segédmotorkerékpárok közismertebb nevükön robogók regisztráció nélküli járművek . Nem rendelkeznek rendszámmal / egyedi azonosítóval / valamint nem kell ezeket a járműveket átíratni .

Mindezektől függetlenül a kötelező biztosítás ezekre a jármüvekre is kötelező "

Előzmény: Törölt nick (20)
GrG Creative Commons License 2011.06.21 0 0 21

Sziasztok

Mennyire alkalmas ez http://www.hasznaltauto.hu/motor/piaggio/piaggio_vespa_et2-4600686 mindennapi használatra? Mire kell odafigyelni vásárlásnál? Mennyire megbízható?

Teljesen zöldfülű vagyok...

Köszi

Törölt nick Creative Commons License 2011.06.14 0 0 20

Rbogó-segédmotor átírás látezik , ha öreg segédmotort vásárolok az adás-vételin kívül kell rendelkezni valami forgalmiengdély szerűvel,  vagy vásárlási blokkal , bekell jelenteni önkormányzatnál, hogy áll most ez a segédmotoros kérdés törvényileg ? Autós vagyok ,de mostanában szeretnék segédmotort venni , és nem akarom  hogy a hatóság már a hazahozatal közben megvágjon :)

Jó állapotú SIMSONT keresek megvételre ! Cím publikus.

sirbedevir Creative Commons License 2008.03.12 0 0 19
Sziasztok!
Honda Dax-ra emlékeztek még?
125ccm, négyütemű, zsírúj, használtáron!!!
Akit érdekel lesse meg a honda dax fórumon!
Chronoss Creative Commons License 2006.05.26 0 0 18
Eladó egy 1982- es évjáratú 51- es fehér színű 4 sebességes Simson motorkerékpár, megkímélt állapotban. Akkumulátor, index, fényváltókonzol, első sárvédő, gumik újak rajta. Adok hozzá tartalékként egy szintén vadonatúj gyári alapméretes hengert dugattyúval. Némi felárért szintén eladó egy piros színű Uvex Boss GP kiváló minőségű integrálsisak is.

Cím: chronoss@torzsasztal.hu
papetti Creative Commons License 2003.05.16 0 0 17
Az enyem talan kicsit ujabb, sajnos, azonban ami igazan zavar, hogy a tel mindig megzakkantja.

Most is az a legnagyobb gondom vele, hogy a teli piheno annyira rosszat tett neki, hogy nem hajlando elindulni. Ez volt az a pont, amikor betelt a pohar. Altalaban tenyleg nincs sok gond vele, de az nagyon zavar, hogy mindig tel vegen, nyar elejen toklni kell vele.

Sajnos most olyan gondja van, amit nem tudok megoldani. Eddig semmi baja nem volt, most pedig be sem indul. Szikra van, porlasztot szetszedtem, kipucoltam, tomiteset kicsereltem, de semmi es ez kezd sok lenni...

Előzmény: Infomaker (15)
logoutx Creative Commons License 2003.05.15 0 0 16
"Ja, és ez egy 1983-as S51N"
Az enyém 84-es:)
Hány sebességes a tied?
Előzmény: Infomaker (15)
Infomaker Creative Commons License 2003.05.15 0 0 15
...a Simson szervízigényéről annyit, hogy ha egyszer RENDESEN össze van rakva, be van állítva, akkor az sem rosszabb,mint a többi..

5 éve van szimóm, és az első évben mindig csak szerelgettem én is...

aztán meguntam, darabokra szedtem, mindent felújítottam, amit kellett, de igényesen, utána 2 évet ment úgy hogy ütöttem vágtam, kisebb generál, és most vagyok megint egy 2 éves gond nélküli szezon végén. Most lesz egy fúrásom, de ennyi..

Ja, és ez egy 1983-as S51N

papetti Creative Commons License 2003.05.15 0 0 14
Koszi!

Nekem is efele huz a szivem. A rogobo teljesen szokatlan a Simson utan, olyan apro kerekei vannak, hogy az mar csuda...

150-200 korul lehet DT50-st kapni? Egyaltalan hol erdemes megnezni? En az aproneten probaltam, ott egyet sem talatam...

Mire erdemes odafigyelni vasarlaskor?

Meg fogom nezni azt a forumot is, ha lesz egy csopnyi idom...

Előzmény: MBK_O_E (13)
MBK_O_E Creative Commons License 2003.05.14 0 0 13
Hali!
DT70 szerintem ninc is, DT80 van. "Aprilia Rally, Yamaha/MBK BW, Malaguti Crosser" ezeket nem nevezném átmenetnek, mert 95%-ban robogó és a maradék 5% jelenti azt, h. gond nélkül fel tudod tolni a járdára:). A Honda MOnkey az egy miniatürizált motor, jopófa csak ritka. Szerintem egy DT50-es kéne neked nem olyan magas az üléspozíciója és váltója van + endúró. (van DT-s topik is!)
"Vegyel R0metet" hehe azt többet szereltem, mint amennyit mentem vele, igaz nekem Romet Ponym volt, de irdatlan megbízhatatlan.
Baliszoft na ez a robogó csak nem akar elmenni, talán, ha fénykép nélkül árulnád:))
youlildork Creative Commons License 2003.05.14 0 0 12
Dehogynincs a robogo es a krossz-motor kozott atmenet. Nem is ujdonsag. Hasznalt piac tele van vele. Aprilia Rally, Yamaha/MBK BW, Malaguti Crosser. Ebbol a Yamaha eleg kemeny rugozasu, de mar vezettem az Aprilia-t, amin csak tuning kipuffano volt, homokos-saros folduton, vagy varosban es nagyon jol megy. A Szimo endurohoz kepest megszokast kivan, de rajossz hogy varosban ez a kiraly. A vastag gumiknak koszonhetoen meg a katyukat is eleg jol veszi.
logoutx Creative Commons License 2003.05.14 0 0 11
Akkor egy sisaktartós robogóra lenne szükséged a leírások alapján.
Előzmény: papetti (10)
papetti Creative Commons License 2003.05.14 0 0 10
En azert akarok segedmotort, mert van egy autom, amivel nagyon jol elvagyok, de varosban mar-mar sokszor teher. Sajnos a rozsadomb mogotti hegyen lakom, tehat a biciklivel az a gond, hogy mindig hegyet kell masznom. Emiatt, amire beerek a munkahelyemre teljesen leizzadok es ez nem tul pozitiv. Tehat kizarolag varosi celra kell egy motor, amivel barhol "tiz percen belul" ott tudok lenni. Sot igy meg a benzin penz is olcsobb es a parkolasert sem kell fizetnem. Minek erre nagyobb motor?

Mint mondottam a Simson tokeletes volt. Egyetlen gondom az volt vele, hogy viszonylag nagy a szerviz igenye. Sajnos mostanaban nincs annyi idom, mint regen. En most mar csak hasznalni tudom es akarom a motort, szerelni nem.

Sajnos nem tul fogekony a forum egy ilyen temara, tehat lehet, hogy bemegyek az elso motorkereskedesbe es veszek egy barmit...

Csak azt mondjatok meg, miert nincs a rogobo es a magas krossz motor kozott atmenet? Pl. olyan, mint a simson, csak kevesebb szerviz igennyel, vagy barmi mas.

Melyik az a honda motor, amelyik nagyon hasonlit a rigara? En azt neveztem Honda Monkeynek, de az interneten igy nem talaltam...

Előzmény: logoutx (8)
Törölt nick Creative Commons License 2003.05.13 0 0 9
Hát akkor lehet, hogy magas.

A robogók közül az utolsó generációs Honda Dio-t tudom ajánlani...

Előzmény: papetti (6)
logoutx Creative Commons License 2003.05.13 0 0 8
Szerintem vásárold vissza a Simsonodat, és iratkozz be A1-re!

50ccm-ből mit akarsz? Az tanulómotor (nekem Simsonom van). Ha többet akarsz motorra költeni, akkor szerintem mindenképpen "motort" érdemes venni, nem valami seggbosszantót. Megjegyzem mindez csak egy laikus véleménye.

Előzmény: papetti (7)
papetti Creative Commons License 2003.05.13 0 0 7
Nagyon sullyed ez a topic es eddig nem sok hasznos informaciot kaptam, tehat kerlek irjatok sokat...
papetti Creative Commons License 2003.05.13 0 0 6
Ha jol latom ez a motor egy krosszos enduro (forras: http://www.nexus.hu/peti_net).

Hat nem tudom, az ilyeneket nem lopjak baromira? Vagy nem jobban, mint a robogokat?

Meg egy dolog en egy pici ember vagyok 160 cm koruli, nem lesz ez nekem magas? A cross motorok mindig magasak, bar igaz 50-eset meg nem probaltam...

Előzmény: Törölt nick (2)
papetti Creative Commons License 2003.05.13 0 0 5
Koszi! Tetszik, csak egyetlen gondom van vele: a szine. Sajnos ez nalam sokat szamit...
Előzmény: Baliszoft (1)
papetti Creative Commons License 2003.05.13 0 0 4
Csak egy megjegyzes. Persze koszonom a segitseget, de epp ez a gondom, amit mar irtam is:

"És mielőtt kapnám a szídásokat, hogy miért nem olvastam el a többi topicot, megjegyzem probáltam, de lámaságom miatt egy szót sem értettem. ( a Suzuki glx43 v8 jobb, mint a honda c52??? :))"

Tehat koszi tenyleg kedves: Yamaha DT50, vagy 70. De mennyi ennek az ara, milyen idoset erdemes venni, mit kell rajta nezni, hol erdemes megvenni, stb... Persze azert megnezem a neten, csak nem hiszem, hogy sokat mond majd, amit latok, olvasok.

Előzmény: Törölt nick (2)
papetti Creative Commons License 2003.05.13 0 0 3
Jo mindenkeppen, de mi is az?
Előzmény: Janibacsi (0)
Törölt nick Creative Commons License 2003.05.13 0 0 2
Yamaha DT50 vagy DT70 enduro...
Előzmény: papetti (-)
Baliszoft Creative Commons License 2003.05.13 0 0 1
Engedjetek hogy megragadjam az alkalmat es belinkeljem az elado sokrba kerult Honda Dio-mat 8200km, 100e forint.

[A hivatkozott kép már nem található meg a tar.hu-n]

Janibacsi Creative Commons License 2003.05.13 0 0 0
Vegyel R0metet. Vagy esetleg K0mart. :o)

Jano

papetti Creative Commons License 2003.05.13 0 0 topiknyitó
Sziasztok!

Most készülök használt segédmotort venni. Sajnos azonban semmilyen ismeretem sincs a témával kapcsolatban. Nem ismerem a típusokat, a gyártókat, semmit.

Ebben kérem a segítségeteket.

Az elvárásaim:

A lényeg, hogy segédmotor legyen, nem számít, hogy enduro, vagy robogó, csak jó legyen, de ha robogó, akkor is kis testű...

Tehát kb. azt várom, hogy megmondjátok, mit érdemes venni max. 150-200eFt-ból. Robogót, vagy mást... Milyen gyártótól, milyen típust, max. hány éveset? És mindent, ami esetleg fontos lehet

Eddig enduro simsonom volt, csak már meguntam az állandó szerelgetést. Tehát ezt szeretném lecserélni. Szerettem, főleg azért, mert szeretek váltogatni és ez az öröm egy robogón elvész. Meg persze könnyű szerelni, olcsó az alkatrész, nagy a kereke...

Egy régi osztálytársamnak volt egy Honda Monkey-ja (azt hiszem ez volt a típusa), az nagyon tetszett. Van még olyan, vagy ahhoz hasonló? Jó az? Ha lehet a robogó mellé ajánljatok egy-két endurot is.

Ha lehet azt is írjátok meg, hogy mire kell figyelni egy használt motor megvételekor.

Sajnos tudatlanságom miatt jelenleg több részlettel nem szolgálhatok.

És mielőtt kapnám a szídásokat, hogy miért nem olvastam el a többi topicot, megjegyzem probáltam, de lámaságom miatt egy szót sem értettem. ( a Suzuki glx43 v8 jobb, mint a honda c52??? :))

Segítségeteket előre is köszönöm:
Péter

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!