Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2011.07.13 0 0 57

33 as vagy 35 ös keverék kellene inkább , nem ?

Előzmény: ideal 64 (56)
ideal 64 Creative Commons License 2011.07.13 0 0 56

üdv!

S51-es simsonba mehet a Mol dyanimc sprint 2t? Mondjuk 1:40-be?

Törölt nick Creative Commons License 2011.07.10 0 0 55

Van ilyen rajzom , de S 51 N-H tipushoz.

Előzmény: sako (53)
Törölt nick Creative Commons License 2011.05.23 0 0 54

Sziasztok. Schwalbe vázba  normál Simson blokkot be lehet építeni, vagy túlmelegszik, a turbó hűtés hiánya miatt ?

sako Creative Commons License 2011.05.03 0 0 53

Üdv. Simsonosok!

Tudna valaki segíteni? Egy kapcsolási rajzra lenne szükségem S50-hez.

A mailom publikus.

imre64 Creative Commons License 2011.05.01 0 0 52

HALI!A váltó finomhangoló csavarokon próbáltál már állítani?Alsó és felső végpontot tudsz állítani vele!

Előzmény: MC500 (51)
MC500 Creative Commons License 2011.04.29 0 0 51

Hi mindekinek .sürgős tanácsra lenne szükségem.Van egy Simson S50 B m ami nem veszi a 3. sebességet helyette ha hármasba rakom akkor olyan mintha üresben lenne,ha feljebb emelem a váltókart akkor meg csak kerreg. Mi lehet hiba ??

Előre is köszönet a segítségért.

imre64 Creative Commons License 2011.04.24 0 0 50

Sikerült, megoldódott!:D

Előzmény: imre64 (49)
imre64 Creative Commons License 2011.04.17 0 0 49

HALI!Simsonra km órát hogy tudom felszerelni?Kell hozzá km óra, spirál és km óra meghajtó szett, és hová és hogyan szerelem fel ezeket?Üdv! (bocs a bugyuta kérdésért)

Törölt nick Creative Commons License 2011.04.06 0 0 48

Sziasztok!

Nem rég úgy alakult, hogy egy simo robogót sikerült szerezni. Kellene hozzá pár apróság de nem tudom merre keressem. Főként műanyag burkolatok és a műszerfal lenne az amit keresek.

A másik kérdésem pedig az lenne, hogy ezen a karbin hol és hogy kell állítani az alapjáratot? Nem jöttem rá eddig...

robi95 Creative Commons License 2011.03.16 0 0 47

Sziasztok! Nekem van egy simsonom amin eltört a léptetövilla vettem másikat és beleraktam eleinte kicsit nehezen vette a hármat aztán már alig most meg valamiért nem tom felhuzni annyira se h recsegjen vagy valami olyan mintha nem is lenne több sebesség. Ez miért van?

Törölt nick Creative Commons License 2011.01.12 0 0 46

Heló!

Dettó ilyen gondom volt nekem is (csak roller51-es blokk),és amit DSM-552 is ír,jobb főtengelysimeringem félig ki volt fordulva!!!a gyújtás mögötti.

Alacsony fordulaton nem ment,mivel a forgattyúsházból elment a kompresszíó egy része.

Az új simering különleges ragasztóval be is lett ragasztva!

Előzmény: semyon3 (43)
rollex Creative Commons License 2011.01.12 0 0 45

Sziasztok! Olyanok segítségét kérném, akik nagyon otthon vannak a Simson S 50 gyújtásában. Most vettem egyet, korrektül gyújtáshibával adta az eladó. Szátszedtem és érdekes összefüggáéseket tapasztaltam. Ha a lendkerék rendesen fel van téve a tengelyre akkor nincs szikra, ha lecsavarom a szorító anyát, és majd egy centire lehúzom a lendkereket, akkor van. Arra gyanakszom, hogy ezt valaki két-három típusból barkácsolhatta össze. Mintha a főtengelyhez képest a lendkerék és a gyújtás alaplap nemk nagyon stimmelne, és ezért, ha a helyén van, nincs a szikra. Akinek ezzel kapcsolatban van ötlete tapasztalata kérem írja meg a mailom publikus. Előre is köszönöm.

DSM-552 Creative Commons License 2010.12.28 0 0 44

Hello!

az én Simom is ezt csinálta és az volt a baja, hogy a lendkerék oldali szimering rossz volt.

Utánna egy ből jó lett hogy kicsréltem.

ÜDv.

Gergő

Előzmény: semyon3 (43)
semyon3 Creative Commons License 2010.11.01 0 0 43
Sziasztok!
Gondoltam leírom már a problémámat ide :)
egy Simó S50N tulajdonosa vok és most éppen "elromlott" gondoltam hátha tudtok segíteni..
Na szóval beindul 1-2 rúgásra azzal nincs is baj, pörög is üresbe mint az állat veszi a fordulatot jól csak amikor sebességbe teszem indulnék vele akkor egy idő után fullad és le is áll, de ha odahúzom neki a szívatót akkor megint jól megy... és ez az érdekes hogy a karbi tiszta mint az arany, a tank is tiszta, különben is benzin csapot most vettem rá ülepítőset.. a megszakítás is jól be van állítva, a gyertya is tökéletes és még a benzin-levegő arány is jól be van állítva... szóval egyáltalán nem tudom mi a baja!!
remélem ti tudtok segíteni! előre is kössz! Üdv Józsi
Tamás93 Creative Commons License 2010.08.11 0 0 42
Sziasztok azt szeretném megkérdezni hogy Simson S50-be bele lehet rakni az S51-es főtengelyt is???előre is köszi
tibor200 Creative Commons License 2010.07.29 0 0 41
a 3 sebességes úgy látom kevés, nem helyettesíthető a 4.sebesség beszerelése lánckerék cserével?  Vagy legalább részlegesen?  Mi a vélemény?
tibor200 Creative Commons License 2010.07.29 0 0 40

Sziasztok !

Most vettem egy Simsont 60 as hengerrel azt mondták új a  henger bejáratós , és mégis csörög.

Honna lehet tudni hoyg a hengerfej rávaló e ? Azt olvastam a 60 asra más hengerfej való nehogy detonáljon.

tibor200 Creative Commons License 2010.07.28 0 0 39
köszi nagyjából megoldotta a szerelőm a  problémát némi vezeték összedugdosással erősödött a fénye, a csatlakozók gyengén érintkeztek
tibor200 Creative Commons License 2010.07.27 0 0 38

Sziasztok

Az S51N esem (akkumulátor nélküli) első lámpám alig világít, alig látok sötétben vezetni . Komoly baja lehet ?

Olvastam hogy a mágnesek elgyengülnek 20 év alatt a dinamóban, remélem nem dinamót kell cserélni.

Mekkora feszültésgeket kell mérni vagy mennyinek kell lennie ?

Alert7 Creative Commons License 2010.06.28 0 0 37
Hellosztok! Olyan gondban vagyok,hogy most vettem egy 12voltos gyujtótekercset,megszakítót,kondit és egy 12voltos trafót a simóba,összeraktam,felforrasztottam a vezetéket az uj tekercsre de se kép se hang,nincs szikra. Rámértem multiméterrel a tekercs kivezetésére és valami nem stimmel,vagy én nem értek valamit. A multiméter zárlatot észlel (sípol) ha az egyik érintkezőjét a kivezetésre(forrasztásra) a másikat meg a vasmagra vagy testre teszem. Hogy lehet ez? Ja és mindegyik tekercs ezt csinálja,a világító és a töltő is. Normális dolog ez? Mit nem csinálok jól,miért nem termel?
Törölt nick Creative Commons License 2010.06.27 0 0 36

Hali!

Nekem blokkgenerálkor 60-as henger került fel,és a karbit úgy ahogy volt előtte az 50-esnél,visszatettük a gyári(azt hiszem 72-es) fúvókával.

Semmi nem lett állítva rajta,és jó.

De lehet,hogy ez csak az enyémnél alakult így.

Előzmény: ovka (35)
ovka Creative Commons License 2010.06.27 0 0 35

Sziasztok!

Srácok valaki tud nekem segíteni abban,hogy 60-as hengerhez a karbiba mekkora fúvókák kellenek?Elöre is köszi!

Üdv: ovka

Törölt nick Creative Commons License 2010.06.19 0 0 34

Heló!

Légszűrő?

Vedd le a légszűrőgumit,vagy húzd félre,akkor sem pörög fel?

De szerintem ezt is próbáltátok már.

Előzmény: peterrock (33)
peterrock Creative Commons License 2010.06.18 0 0 33
Sziasztok!
Egy érdekes problémám jelentkezett. Haverom S50-es szimója olyan dolgot csinál, hogy nem pörög fel, csak alapjáraton megy, ha odahúzod neki, hörög, aztán meg leáll. Igazából ez sokminden miatt lehet, de számos dolgot kilőttünk és így sem változott semmi. Beállítottam az előgyújtást gyári értékre, számos gyertyát próbáltam, egy rövidke ideig jó más gyertyával, de aztán azt is beköpi. Próbáltam már másik trafóval, de ugyanez a baj...Főtengelyszimmering is kicserélve...Főtengelycsapágyak nem lógnak...Úszószint a karbiban rendben, de másik karbival is ugyanez a történet...Arra gyanítunk hogy a szikra terhelés alatt nem kielégítő valami miatt...A szigetelések, kábelek látszólag nem sérültek, már csak valami gyújtásalapi problémára gondolunk...Mi lehet a baj???Bármi ötletetek van írjatok nyugodtan, minden segíthet...már nincs ötletem...Előre is köszi: Peti
Törölt nick Creative Commons License 2010.06.06 0 0 32
Lehet,hogy hülyeséget írok,de elképzelhető,hogy bizonyos ford.számnál a rezgéstől áthúz (letestel) valamelyik elcsiszálódott kábel.Nem?
Előzmény: lapro1 (31)
lapro1 Creative Commons License 2010.06.06 0 0 31
Mi lehet a Simsonommal? Gyújtás, esetleg benzin?

Tirisztoros gyújtású Simsonom van. Volt már vele egy párszor gond (gyújtással), de amióta a világítótekercset kicseréltem kb 1 éve, tökéletesen működött. Most viszont egy ideje egy bizonyos fordulaton, kb 45 km/h körül apró pici kihagyásokat érzek. Olyan, mintha 1-2 gyújtás kimaradna. Abben nem vagyok biztos hogy tényleg a gyújtás marad ki, és nem benzint nem kap, de sztem a gyújtás... Szerintetek mi lehet a hibás. Karbit kitisztitottam, gyertyát már kicseréltem, próbáltam állítani az előgyújtáson, de jelenleg sem energiám, sem pénzem arra, hogy egyesével minden alkatrészt kicserélgessek a gyújtáson...
Ebben kérném segítségeteket.
muzsikpeti Creative Commons License 2010.05.31 0 0 30

Helló Simsonosok!

Úgy alakult, hogy papa megvállna féltve őrzőtt kincseitől. Nem igazán szeretnénk, hogy már sokat motorozzon. A képek beszéljenek magukért, az egyikben vadonatúj hátsókerék, lengővilla és lengéscsillapítók vannak, számlával igazolva.

Ára: 95e ft együtt a kettő!!! ( mondhatnám ajándék ) Telefonszáma:06304203299

simson
bezilajos Creative Commons License 2010.03.16 0 0 29
Motoros börze! 2010 március 21-én 06 órai kezdettel veterán börzét tartunk Budapest. XXIII.ker. Haraszti úton lévő A és M Vámügynökség területén. További információ: Bézi Lajos. 06-20-589-7710
T1-5rider Creative Commons License 2010.02.27 0 0 28
Hello!
Nem tudnátok segíteni nekem? Milyen színekbe gyártották a Swalbe-kat? Hol lehetne utána nézni?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!