Kösziköszi, közben már láttam, csak nagyon gyorsan kellett gyomlálni a ház tövében, mert rohamosan fogyott az árnyék. :)
Egy nagy követ felemelve 9 béka pislogott rám 18 szemmel. :)) Vicces látvány volt. Hegyén-hátán, mint ahogy a kismacskák aludni szoktak, csak ők hűvöset kerestek, szegények. Remélem, élhető maradt a kis kuckójuk, miután odaért a nap, de hát biztos ők tudják jobban.
Ez igaziból a szomszéd néni házának a töve (akit szeretünk), csak megígértem neki, hogy kigyomlálom, amire nehezen vettem rá magam ilyen kánikulában, de ma végre előbb értem oda, mint a nap. (Egyébként is nagy nap ez a mai, mivel reggel 6-kor ünnepélyesen gyógyultnak nyilvánítottam magam, és kimentem futni.)
Akkor -- ha Lp rábólint --, csütörtök reggel jövünk Dzsidzsivel valamelyik reggeli vonattal (8 órás keléssel gondolom, valami 9 óra körüli vonatot kapunk el, az kb. fél tízre van ott, de ezt még majd pontosítom). Az egyébként jó, ha írok egy sms-t pl. a mi vasútállomásunkról, hogy hánykor érünk a tiétekre? (Akkor már elég biztosnak tűnik, ha kint vagyunk az állomáson, addig nem annyira. :)
(Tegnap pl. elméletileg hazaértünk Híradóra a biciklizésből, gyakorlatilag elhagytuk azt a nyomorult alvós macskát, és az apjának vissza kellett mennie a teljes útvonalon, amerre jártunk... Nem az angol hidegvér tükröződött rajta. :) A tetves macska végül a könyvtárban lett meg, ahová beugrottunk út közben. A ded berakta a játszósarokban a többi játék közé...
Öö, volt valami érdekes a tegnap esti Híradóban?... :)
Utána jövünk haza aludni 2-re, mármint a jostázás (nekünk inkább kecskézés :) után.
Szerdán a dínókra az enyémek is mennek, nagypapával! :-)
Disznyó, Lükepék! Melyik nap jönnétek állatozni-jostázni? Egyelőre a csütörtök és a hétvége tűnik számomra a legjobbnak. Ha hétvégén akkor tortát is kaphattok, a nő 7éves :-) (nem most lesz családi banzáj, ne aggódjatok, gyertek nyugodtan akkor ha jó!)
Nekem több liszt kellett bele, mert szerintem így egy kicsit folyós, és hajlamos elsüllyed a tésztában a barack. A végén lehet porcukrozni a tetejét.
Jól áll még neki a kakaó/csoki, tehát a tészta felébe lehet tenni pár kanál holland kakaóport és a 2 tésztát egy gyors mozdulattal összekavarintani, már amikor a tepsiben ücsörög a cucc.
Tök jó volt a Szurdok. Lesz akkor hekkelés valamikor?