én úgy tudom, hogy a pécs nem indít csapatot!!! mi már igazoltunk játékost tőlük! :):) ez tegnapi infó! lehet kettő 4 csapatos csoportot csinálni! :):)
Pár fontos infot kellene megosztanom a csk-kal és nincs email címemem a pécsi a szolnoki és a dombovári csapatokhoz. Kérném hogy a közös email címre (tt2011kecskemet@gmail.com) küldjetek egy elérhetőséget
Kértem a forgalmazótól mintát és kaptam egy XXL-es méretűt, de volt már egy Xl-es is itthon. 193 cm magas vagyok és kb 100 kg, rám elég a Xl-es, bár én inkább pocakban vagyok erős nem vállban. :)
Megkérek minden csapatkapitányt, hogy 2011. július 22. éjfélig adja le az "utazó névsort", ahol feltünteti, hogy hányan jönnek és milyen megosztásban, azaz hány topicos, hány NB-s játékos és hány "civil". A karszalag rendelés miatt szükséges, úgyhogy kérek mindekit, hogy szíveskedjen együttműködni!
Ez remek ötlet lenne, Szombathelyen elég jól sikerült szerintem. Ráadásul talán lenne, amiben nem lennénk utolsók :) A pályán kívül nem féltem a csapatot :P