SOS kéne nekem egy rendezvénysátor (esetleg pavilon) sörpadokkal. Nem tudjátok véletlenül, hogy hol lehet ilyeneket beszerezni? Nagy segítség lenne bárminemű info
taktikám: 60 km-re éleg motyóval indultam el, ez kb. 5-7 kg, mivel mindig ekkora zsákkal túrázom így ez nem volt gond. 2 lt jaatvíz, 2 kókuszrúd, 2 zselé, 2 powerbar,1 csg gumimaci, 2x2 lt vízhez való jaatpor
Hát az tökéletes, főleg ennyi edzésből. Egy UB 24 órás résztávját legfeljebb Galoppnak lenne érdemes hasonlítani a 24 órás versenyhez (és ő milyen rosszul járna, mert kiállt 20 óránál! :-DD).
Köszi! A 24 már gyenge lett, a 164-es ponthoz csupán fél órával szintidőn - vagyis 24órán - belül érkeztem. Persze így is PB :-) A 12órás viszont 95km körüli lett, az nekem nagyon nem rossz :-)
J a a t, dolgozom felfele, amiket mondtál a Mátráról.
A folyamatos frissítést veszélyesnek érzem. Eszembe jutott az eddigi egyetlen Kinizsi 100 kísérletem (Csillaghegy-Csobánka, talán '88?). Akkoriban én is úgy gondoltam, hogy a frissítés kritikus, ezért egy klasszikus cseh zöld hátizsákot teletömtem minimum 2-9 sörrel, hasonló mennyiségű vagdalthússal és 2-9 kiló kenyérrel. Kb. nehéz volt. Iszonyú gyorsan el kellett kezdenem tempósan enni-inni. A zsák pár kilométeren belül már hordozható súlyú volt, cserébe viszonylag ritkán sikerült ráhelyeznem a bakancsom a keskeny túristaútra :)
Makkosborzasztón mind a kettő van, még pavilon is. A legjobb helyen kérdezed, mert ebben a topicban már lagzit is rendeztek ott. :-) A Csacsi-réten csak az üldögélőben vagyok biztos. Azért nem teszem tűzbe a kezem, hogy üres lesz hétköznap este jó időben, szerintem aki a leglustább kirándulni, azt küldjétek előre helyet foglalni, és boldog lesz, hogy nem kell gyalogolnia, mert küldetése van.