Hehe, én múlt héten jártam ott. Ilyenekre gondolsz? :D Ez még tavalyelőtt készült, a régi helyükön a vasút túloldalán a büfésoron. Azt most már teljesen beszántották, vagyis füvesítették.
Tegnap voltunk koc kirándulni J a a ttal, érinte falatnyi kolbászt Prédikálószéken meg lilahagymás kenyeret sörrel Dobogókövön. Volt nálam fényképező. Arra volt jó, hogy rájöttem, hogy baromi nehéz műfaj, amit művelsz. Nem értem, hogy van reflexed evés előtt lefotózni az áldozatot :)
Két hétig azt hittem, szoftveres a probléma, de tegnap beugrott, hogy akár sima kontakthiba is lehet. Méghozzá nem elektronyosan hiányzott a kontaktus, hanem teljesen mechanikailag.
Hát ha te egy sogenannte villanyrezsót próbáltál körülírni ezzel a meghatározással, abból van itt egy békebeli darab a felső polcon, ellenberger a hozzá való vasalózsinór classicot máshonnan kell beszerezned.
Lenne esetleg kölcsönbe strapabíró kempingkompatibilis elektromos főzőlapja valakinek? Nem vagyunk kempingcuccokkal felvértezve, de azért jól jönne, ha nem csak pizzát, pastat és fagyit tudnánk a kempingben fogyasztani. Bár ezeket biztosan fogunk fogyasztani a hétvégétől :)