Elő szokott fordulni, hogy félig meddig, részben bent marad a BSI economy modban. Ilyenkor nem ad gerjesztést a generátornak és nincs töltés.
Szóval érdemes lenne egy reset -elni a BSI -t a következőképpen. (ha nem beszéltek angolul akkor holnap leírom magarul):
2. Put the drivers window down, lift the bonnet and ensure all equipment is switched off. 3. Ensure all doors are closed and remove key from the ignition. 4. Wait for 3 minutes, disconnect the vehicle battery and wait 15 seconds. 5. Reconnect the vehicle battery, wait a further 10 seconds (do not open doors.) 6. Switch on the side lights through the driver's window. 7. Switch on the ignition and check systems functionality. 8. Hold lock button on key down for 10 seconds. 9.remove key open & close door test c entral locking system 10. Start the engine and complete the systems check.
Pedig az még egy nem is vészes dobocska, nekem ott simán átgurul egyenesben is, igaz a kanyarban lévő első a shell kút felöl a legmeredekebb, annál átlózni kell....
De pl. Gyálon van olyan, ami frankón durva, vas, belefúrva a betonba, kb 15cm széles és kb 12-14cm magas....na azt aki arra jár és ismeri kerülgeti, kereszteződésben vicces, h befordulnál és szembe állnak veled, mivel kikerüli a fekvőerndőrt....azon nem ültetett alacsony autó is fennakad...
Elsőre megpróbáltam lépésben, nem kellett volna.....
Hát igen, a PUG igen nagy helyet hagy az első kerékjáratnál. Elöl én is cseréltem, de hátul visszaraktam a gyárit, mert nagyon beült ha terhelve volt. Hátulra automata szintszabályozós futóművel tudnám elképzelni az ültetést.
Van egy eladó tetőcsomagtartó szettem. Zárható. Vmi gyári féle lehet. Én egyszer sem használtam, de ahogy nézem az előző tulaj sem sokszor. 10 ezer magyar forintocskát szeretnék kapni érte :)
Jol nez ki....
De mostantol erosen figyelj, egyes fekvorendorokon le fog erni a kozepso dob korul, padka max 8-10cm lehet, ahova fel tudsz meg allni, parkolasnal figyelj, orra nagyon lent van, felakadhat...rossz, hepehupas folduton szigoruan lepesben...ha meg fullra megterheled, akkor annyira le fog ulni, h akar magas csatornafedel ami kipuposodik is okozhat meglepetest....szoval esszel....
Kanyarban viszont stabilabb lesz, elobb fog a gumi megcsuszni, mint az auto veszesen belengeni, picit gyorsabb lesz vegsebessegre...
Pénteken nálunk általános peugeot sztrájk kezdődött :D
205-ös is meg a 406-os is beverte a durcit :D ( na jó amúgy a párom borotvája a mosógép meg a boiler is de az mellékes...)
kispugból eltünt a víz... a nagyban meg ég a töltés jelző lámpa és lemerült az aksi... de becsületükre legyen mondva hazajöttek és még a vizsgaidőszak végét is kivárták... az nap volt párom utolsó vizsgája...
Ehhh, ma megint meglepett a gépem...Pár héttel ezelőtt már eljátszotta ugyanezt, de az még a kipuf kitisztítása előtt volt, de most hogy azt hittem minden rendben, megint kezdi...
Reggeli indítás után lefullad. Erős lejtőn parkolok, kicsit ipszilonozni kell a kiállással, de ahogy leveszem a lábam a gázról váltásnál, rögtön lefullad. Néha nem is indul elsőre...Aztán menet közben ugyanez az első 5 percben...Egyes, váltok, lefullad, kettes, beröffen, hármas, lefullad..5 perc (1-2 km elteltével megszűnik a probléma)