Szerintem valami olyasmi van a háttérben, hogy a Plasma - amivel megint kísérleteznek - bizonyos időszakokban kevés, a 260-as állandóra pedig túl drága.
Én sem értem minek. Bár egy VT Transmanos MAN-t eltudnék képzelni, persze ennek semmi esélye. De ha már alvállalkozót vonunk be, akkor valami normális busz legyen rajta.
Ezt én sem értem. Ez 100%-ban a cég tevékenységi körébe illik, kapacitásproblémát sem gondolok. Akkor miért? Hátha valaki bagóért elvállalja, a haszon pedig maradna az MVK-nál?
Akinek vannak viszonylag friss képei a neoplanokról ajtós és ajtótlan oldalról is, örülnék, ha betenné, vagy elküldené e-mailben.:) Előre is köszönöm!:)
menjél és fuss egy kört szerintem hogy kellően lefáradj. Tudjuk hogy a közeljövőben lesz tender és reméljük mi is hogy magyar lesz, de attól hogy bekiabálsz dolgokat jobb nem lesz a fórum és itt nem feltétlenül csak erre a hozzászólásodra gondolok.
Nem irigylem amúgy a miskolcon élőket. tegnap és ma is át kellett másznom a városon bringával. 1 órámba került míg át tudtam érni a majálistól a zsolcai kapuig. a diósgyőri rész forgalom miatt katasztrófa. Malomszögtől hála égnek a villamos sínen legalább nyugodtan tudtam menni a telepig.
Jó látni amúgy hogy egy fagyiskocsi rohangál az 5-ösön.
Hja, útkereszteződés, igen...bár a csodamegálló miatt a Jánosik utcáról már csak jobbra lehet majd kihajtani, illetve a városgazda előtti teljesmegfordulás után lehet befordulni.
A diósgyőri villamosvégállomás egyik ütközőbakja, ezt építik be a kiliáni kihúzóvágány végére. Újrafestették, viszont nekem úgy tűnik, hogy a régi "I" alakú sínnel akarják hozzácsatlakoztatni a vályús sínhez. Nekem ez a része nem igazán tetszik, hogy fogják szigetelni, körbebetonozni?