Keresés

Részletes keresés

liza400 Creative Commons License 2011.06.21 0 0 165

A byewart krém amit mi használunk nem csíp, tényleg teljesen fájdalommentes. Igaz nem tünteti el pár nap alatt (kételkedem is ebben a rövid időben) türelmesnek kell lenni és naponta 3x kenegetni, de utána garantált a siker. Nekünk legutóbb 3 hét volt mire eltünt a fiam lábáról. 

Találtam egy tök jó linket a szeemölcsök kezeléséről, nézzétek meg érdemes, nem is hosszú.

Előzmény: rabszolga55 (164)
rabszolga55 Creative Commons License 2011.06.16 0 0 164

Sziasztok!

Csak azért írok, hogy megerősítsem: az uszodai szemölcs (Molluscum contagiosa) ellen kitűnő és nagyon hatékony az InfectoDell ecsetelő. Ára kb. 3000 Ft.

2,5 hónapja egy jakuzzizós hptvégén kapta el az 4,5 éves kisfiam és kinlódtunk vele mindenféle kencékkel. Voltunk bőrgyógyásznál, aki 2 féle trutymót adott, amikkel reggel este kentük (egyik jódos) és gyakorlatilag stagnált a gyerek állapota, sőt még a kezén és hasán is jött elő egy-egy pötty. Már teljesen elkeseredtem és terveztem elviszem egy magán bőrgyógyászhoz, hogy szedje le.

Itt olvastam az InfectoDellről és bár eléggé csíp az első bekenést nehezen tűrte, de elviseli, mert szeretne strandolni szegénykém.

A hólyagok bepirosodtak, majd elszáradtak és csak pár napig kell kenni a cuccal.

Nehezen tudtam megvenni  a készítményt, mert nem tartják készleten, de ÉRDEMES utánajárni!!!

Ja, a kezén levő hagyományos szemölcsre a Verrumal oldat jó, de fontos, hogy kenés előtt fel kell puhítani a bőrt (én leragasztom ragtapasszal, de lehet áztatni szappanos vízben), majd mindig le kell kaparni azt a réteg bőrt, ami már lejön. Ha nem így csináltam kiújult folyton, most elmúlt az is...

Dorka

Előzmény: jazdaa (146)
ruda5 Creative Commons License 2011.05.18 0 0 163

Jaj ez nem hangzik valami jól. De remélem sikeres lesz legalább. 

Előzmény: puppy82 (162)
puppy82 Creative Commons License 2011.05.16 0 0 162

De meg ám! 06.23-án vagyok előjegyezve altatásos műtétre. Eddig minden ambuláns alkalommal amikor a gyökerénél járt, abba kellett hagyni, mett beszartam a fájdalomtól. Most egy utolsó esélyt adva kértem a mély altatást. Ha ettől sem múlnak el, anyakönyveztetem őket.

ruda5 Creative Commons License 2011.05.10 0 0 161

Pillanatragasztóval? Na ez nekem nem jutna eszembe.

Neked még megvannak a szemölcsök? 

Előzmény: puppy82 (160)
puppy82 Creative Commons License 2011.05.04 0 0 160

én azért azzal a sósavval óvatos lennék, bár én is voltam olyan hülye, hogy a pillanaragasztót rácseppentettem, hogy ne kapjon levegőt. kifordult, ez tény, de ezzel csak a kemény részért öltem meg a gyökere ettől elég messze van.

igen, ez az én sztorim. nem tudom helyes lenne e feljönni ede pár hét múlva és élménybeszámolni....

csak azt tudom modani tényleg kitörő örömmel, hogy nagyon vigyázzon magára aki megszabadult tőle, és gratulálok az egészséges életéhez!!!!!!

Előzmény: ruda5 (159)
ruda5 Creative Commons License 2011.05.04 0 0 159

Ez a te sztorid? 

Nem semmi. :(

Előzmény: puppy82 (157)
ruda5 Creative Commons License 2011.05.04 0 0 158

Nem értem ha kenegeti az ember akkor miért kéne hogy attól szétszóródjon?

Sósav? Na ezt még nem hallottam. 

Előzmény: Krotika (156)
puppy82 Creative Commons License 2011.05.04 0 0 157

Sztorizgassunk....

Először is elképesztően hangosan ordítva jó egészséget kívánok azoknak, akik ettől a szeméttől megszabadultak!

Én 2002 óta szenvedek tőle. Terhesen elmentem úszni, mert amúgy is versenyúsztam és később kajakoztam, szóval terhesen kétéltűnek lenni jó a deréknak, és addig se hallgatom a nyivákoló kismamákat.  A strandon beleléptem valamibe, ami rohadtul fájt két napig, szinte lábra állni sem tudtam. Doki adott párakötést, kitisztította stb... A terhesség utolsó hónapjában, amikor egy zsemle három zsemle elfogyazstásával felhizlalt, elkezdett szúrni. A sarkamtól van kb 2-3 cre úgy éppen a súlypont közepén. Sebész kivágta és én kipihentem. 

Szülés után, amikor végre a térdeim után a talpam is képes voltam tükör nélkül látni, észrevettem, hogy ugyan azon a lábamon a nagylábujj közepén van még egy. És a másik lábamon ugyan ott a súlypont közepén mégegy.....

Ezek akkor kezdtek el fájni, amikor fogyogattam, és átalakult a súlypontom vissza a régire. Ismét sebész, és kivágta mind a hármat. Egy hét után 5 jött vissza, ebből a két sarkamon lévő is, de ezek közül egyse fájt, csak a sarkak. Sz@rtam bele, és kész.

Két év múlva jött a második baba, így már a korai szakaszban elmentem kivetetni...

DE MINEK?????? Mire megszültem 14 lett a talpamon, és kivétel nélkül mind annyira fájt, hogy végig kellett feküdnöm a terhességet, mert menni se tudtam és féltem, hogy a balerina léptekből elesés is lehet.

Szülés után újra sebészet, aki elküldött bőrgyógyászhoz, aki maszekban 6000 forintért megállapította, hogy ez szemölcs, ecseteljem és azzal amit ő kiír. Amikor elolvastam a receptet, behívtam a férjem a cipősdobozzal, ami tele volt ecsetelőkkel, homeopátiákkal, gyógyszerekkel stb..... Természetesen benne volt a kiírt recept is, így nyelt egyet és egye fene beírt lézerre társadalombiztosításra. Gyerekek!!! 14 szemölcs duplán szúrva!!! Én egy hétig megszólalni sem voltam képes...... A kötözés alatt a doki azt mondta ne haragudjak, ő mindent megpróbált, de........

Napjainkban...... 

Nem akartam kivétel nélkül mindent leírni, mert unalmas lenne. 9 alkalmon vagyoktúl összesen, és most jön az utolsó. Több esélyt nem adok. Kiröhögött a sebész, amikor azt mondta megint ki kell vágni. Mondtam rendben, de altatásban!!!! Nekem ez már komoly pszihés állapotot okoz, hisz nem tudok a gyerekekkel biciklizni, az esküvőmön mezítláb mentem férjhez, és senki nem vesz komolyan egy nőt állásinterjún, aki papucsba megy.  Ha ezzel az utolsó műtéttel sem járok sikerrel, komolyan mondom leszázalékoltatom magam!!!!!!!

Krotika Creative Commons License 2011.05.03 0 0 156

Sziasztok!

Én is két évig kínlódtam az uszodaszemölccsel, de megvan a megoldás!

Először a talpamon nőtt egy szemölcs, úgy nézett ki, mint egy tyúkszem, de hiába vagdostam ki ollóval csak nem akart elmúlni, sőt egyre nagyobb lett. Vettem tyúkszemirtót, rátettem, semmi, csak nőtt és elkezdett fájni. Akkor kezdtem a dologgal komolyabban foglalkozni, amikor a kezemen is nőtt, mindjárt kettő. Elmentem egy maszek bőrgyógyászhoz, aki azt mondta uszodaszemölcs, ki kell vágni, más hatékony megoldás nincs. Mondtam, jó, akkor csináljuk. Előjegyzett 1 hónappal későbbi időpontra. No én addig nem tétlenkedtem, elmentem a  gyógyszertárba vettem Egavert. Ennek meg is lett az eredménye, mert a lábujjamon is nőtt mindjárt 5 db uszodaszemölcs, különböző helyeken. Az orvos, amikor meglátta, mindjárt tudta, hogy bekentem valamivel és azt mondta, attól szóródott szét a fertőzés. A műtét lézeres égetés és kivágás volt. Minden szemölcshöz két-két darab injekciót szúrt be, jó mélyen, merthogy a szemölcs alá kell kerülnie a fájdalomcsillapítónak. Nem túlzok, ha a lyukak méretét egy borsónyi szélességben és mélységben adom meg.

Amikor hazajöttem és a kötést levettem a lábamról, rögtön láttam, hogy két pici szemölcsöt ráadásul nem vágott ki, vagyis azok megint meg fognak nőni. Még aznap áttanulmányoztam az interneten található összes megoldást. Vettem is méregtelenítő készítményeket, immunerősítő kapszulákat, homeopátiás szereket + a műtét 30.000.- Ft volt, hámosodást segítő kenőcs, kötszer kb. 1 hónapig, és az egyéb szerek nagyjából úgy 60.000.- Ft-ba kerültek.

Pár hónap boldog nyugalom volt. Aztán elmentem úszni, szaunázni és pár nap múlva újabb két szemölcs jött ki a talpamon. Vérehulló fecskefűvel kenegettem egy hónapig, aztán rátaláltam a gyors megoldásra:

Megoldás: SÓSAV !!!

Egy fogpiszkáló hegyét bele kell mártani sósavba és azt belenyomni az uszodaszemölcs közepébe. Naponta kétszer, háromszor kell csinálni. Nem fáj. Pár nap múlva kiesik a szemölcs közepe. (Esetleg óvatosan lehet neki segíteni) Még pár napig érdemes piszkálgatni a sósavas pálcikával. Nyom nélkül gyógyul. Tökéletes.

Véletlenül derült ki, hogy bőrgyógyászok is használják ezt a módszert, jó drága pénzért.

Remélem, tudtam segíteni. 

ruda5 Creative Commons License 2011.04.26 0 0 155

Nekem a házipraktikák nem jöttek be, bár ott nekem még nem volt. 

Előzmény: Törölt nick (154)
ruda5 Creative Commons License 2011.04.18 0 0 153

Ez nem semmi lehetett, nem irigyellek. 

Azóta rendben van? 

Előzmény: pintuska (152)
pintuska Creative Commons License 2011.04.13 0 0 152

Hát gondolhatod,csillagokat láttam!1 hónap volt,mire teljesen rendbejött,de 2 hétig semmihez nem érhetett hozzá,mert akkor iszonyú fájdalmaim voltam! amikor a doki kikaparta,és leöntötte barna fertőtlenítő cuccal,ami nem is jött le,olyan volta seb,mintha rohadna az ujjam!

Előzmény: ruda5 (150)
ruda5 Creative Commons License 2011.04.08 0 0 151

Hihetetlen hogy akárhány bőrgyógyászhoz mész majdnem mindegyik mást mond. 

Előzmény: solti2 (149)
ruda5 Creative Commons License 2011.04.08 0 0 150

Hú körömágyon is volt? Az biztos fájhatott. 

Előzmény: pintuska (148)
solti2 Creative Commons License 2011.04.08 0 0 149

Sziasztok,

leírom saját tapasztalataimat.Talpon levő szemölcs(ök).

1. sok évig saját próbálkozás, Scholl termékek - semmi.

2. Bőrgyógyász Nr. 1: Fagyasztás + Verrumal. Azt mondta, hogy víz ne érje, és csak akkor szedjem le, ha már magától is lejön.

Nem múltak el.

3. Bőrgyógyász Nr. 2: Verrumal + bőrgyalu. Na, ettől szépen elkezdett még jobban terjedni (mikrosérülések alakultak ki, és ott szépen továbbfertőzött). Amikor mondtam, hogy az első bőrgyógyász mást mondott, azt mondta, akkor menjek hozzá (sic!).

4. Bőrgyógyász Nr. 3: áztatás (hogy felpuhuljon) + Verramed + ragtapasszal lefedni. Ez nem olyan körömlakk-szerű, mint a Verrumal, de ez is szalicilsavas (kb. ugyanolyan tömény). Most itt tartok, nekem valahogy ez jobbnak tűnik, kifehéredik tőle a szemölcs, és egy idő után leszedhető (a kisebbek), a nagyobbakből kézzel-ollóval lehet leszedni az elhalt bőrt. Meglátjuk pár hét múlva.

pintuska Creative Commons License 2011.03.24 0 1 148

Sziasztok!

Náalm is volt fagyasztás,kikaparás,iszonyú fájdalmak! még a körömágyamon is volt! a bőrgyógyász szerint ez az egyetlen megoldás rá! persze mindig visszajött! az neten keresgéltem,így találtam rá a verumal-oldatra,még ott is hatott,amit a doki már háromszor kikapart(itt 3 hét kezelés után lejött)! most is épp a talpamat kezelem vele,mivel bennem a vírus,így időnként kijön vhol,de már nem stresszelek azon,h soha nem fog elmúlni,és milyen ciki ha vki megfogja a kezemet és észreveszi!

ruda5 Creative Commons License 2011.03.23 0 0 147

Sziasztok,

nálunk ami mostanában bevált szemölcs ellen az a byewart krém. Gyógyszerész ajánlotta a gyógyszertárban. Először azt hittem nem fog használni mert már több mindent kipróbáltunk, de aztán valóban segített. 

Ja és ami miatt még szimpatikusabb hogy természetes összetevőkből áll, és gyereknek is tudom használni. 

jazdaa Creative Commons License 2011.03.07 0 0 146

Nálunk bevállt: Infecto Dell, gyógyszertárban kapható, bőrgyógyász javasolta, nem receptköteles. (kb. 3000,- forint,) 

5-7 nap alatt sebbé változtak majd eltüntek. Színtelen, szagtalan, első napokban kissé csíp. Gyermek uszodában fertőződött meg, nem volt rá hatásos szer, kb. 1 évig kísérleteztünk gyógyszertári és természetes kencékkel, majd kanalazásos módszerrel leszedte a bőrgyógyász, és ismét, másutt előjöttek, főleg arcon, nyakon, combokon, lábfejen.  Ezek után jött az Infecto Dell, azóta tünetmentes, kb.  5 hónapja. Talán másoknak is segít....

VikiSZ Creative Commons License 2010.10.23 0 1 145
Én kiprobáltam minden félét! Vérrehulló fecskefű, meg aloe vera, meg más gyógynövények...de semmi, otthoni fagyasztás...szaporodtak...ecetes áztatás... hát ismét semmi...majd olvastam valahol az égetést.
És miután annyi pénzt ráköltöttem, 10 hónapot szenvedtem és csak szaporodott...azt mondtam legyen.
És igy egy szög meg egy mécses segitett. Egy két hét befeketedett, most csinálom a többivel is. Mivel elsöre nem akartam az összeset. De sokkal sokkal jobb!
Tudok járni, sétálni! :) Amiket már csináltam azok zugorodnak rendesen! :)
Remélem tudtam segiteni egy kicsit...
Szemölcs metes életett! :)
Előzmény: skótjuhászlány (144)
skótjuhászlány Creative Commons License 2010.07.22 0 0 144

A kolegám is összeszedte valahol a vírust.

Mivel élelmiszeriparban dolgozunk minden évben kötelező orvosi vizsgálatra küldtek bennünket és amikor az üzemorvos meglátta a kezét, nem engedte dolgozni vele.

Táppénz,fagyasztás ,levétel.Rövid időn belül a háromból legalább tizenöt született!

Nekem akkoriban az arcomon rejtélyes kiütések voltak.Mindenféle allergiatesztre,belsőszervi ultrahangra elküldtek,de papiron mindent rendben találtak,persze aki csak rám nézett látta,hogy semmi sincs rendben.A párom olvasta Dr. Lenkei könyvét és javasolta hogy próbáljam ki a vitaminját hátha jó lesz.Beleolvastam a könyvbe:2-3 hét alatt mindenkivel megtörtént a csoda.Gondoltam kipróbálom,de rábeszéltem a szemölcsös kezű kolegámat is aljas hátsó szándékkal,hogy a szállítási költség legalább kétfé megy.

2-3 hét után nem,de a harmadik havi adag szedése végén azt tapasztalta,hogy viszket néhány,de úgy belülről.Mondtam neki ne vakarja,mert tovább fertőzi magát.A negyedik havi adag szedése közben az összes visszahúzódott neki.

Ez 2 éve történt,azóta sem szedte a vitamint és nem is jöttek vissza.

cortezdeluxe Creative Commons License 2010.07.02 0 0 143
Szia!
meg tudnád nekem mondani, h a decarisból mennyi mg-osat szedtél heti kétszer????
előre is köszönöm!
bye
Előzmény: Kőarcú (39)
ötfelezős Creative Commons License 2010.06.08 0 0 142
Népi módszer. Vigyázni nem árt, mert mérgező, ha nyalogatják.
Előzmény: Törölt nick (136)
trixicica Creative Commons License 2010.06.07 0 0 141
Örömmel jelentem, hogy több év küzdelem után a 2 cm-es talpi szörnyeteg egyetlen fagyasztással teljesen eltűnt egy hónap alatt :D
szinte hihetetlen, hogy ennyit kínlódtam vele, sebész, kencék és miegymás
persze nem otthoni fagyasztás, az semmit sem ért, hanem kórházban 1 perces dolog volt az egész, nem sántikáltam utána hetekig mint amikor kivágták, szinte még annyira sem volt kellemetlen, mint az hogy eleve ott van
sok sikert mindenkinek a továbbiakban :) itt a nyár végre jöhetnek a papucsok...
turkiz Creative Commons License 2010.04.22 0 0 140
nekem is megvolt már
nekem sok Centrum tol múlt el

de van egy csomó jó multivitamin

Vitaminkiraly
Lenkei
Centrum eléggé gyengus és drága is

ecsetelőt meg adagold neki tovább arra jó hogy nem romlik tovább a helyzet

Wartnert meg elkell felejteni még szaporodik is tőle
turkiz Creative Commons License 2010.04.22 0 0 139
de ha ez nem győzne meg itt a szemölcs egyik minta esete

http://www.sg.hu/cikkek/56305/meggyogyulhat_a_faember

"Most hogy ismerik a rendellenesség okát, nagy A-vitamin dózisokkal visszaszoríthatónak tűnik a vírus, amit egy speciális, testre szabott gyógykezelés követ majd, ezen még dolgoznak a marylandi orvosok."

turkiz Creative Commons License 2010.04.22 0 0 138
No akkor van egy ember aki dohányzik és van szemölcse

a szemölcsök Kialakulásukért a HPV (Humán Papilloma Vírus) családba tartozó vírusok a felelősek.

http://www.arsmedica.hu/szemolcs-eltavolitasa-anyajegy-eltavolitasa.html?gclid=CMabxfPrnqACFQ4FZgodpGuGag

A következőkről kimutatták, hogy összefüggésbe hozhatók a méhnyakrák előfordulási esélyének növekedésével:

* Táplálkozásbeli hiányosságok, elsősorban az A-vitamin és a folsav hiánya a szervezetben;

http://portal.szuleteshete.hu/Testi-folyamatok/A-HPV-elleni-vedooltas-teheto-felelosse-tizeneves-lanyok-lebenulasaert-3

Jó ideje kimutatták már, hogy a humán papillómavírus (HPV) okozza a méhnyakrákesetek 99,7 százalékát és felelős lehet egyéb rosszindulatú daganatok kialakulásáért is.

http://hvg.hu/egeszseg/20070722_hpv_rak_daganat_fertozes

nadehát az emberben van A vitamin és elöbb utóbb elegendőnek kell lennie az A vitamin szintnek

nem egészen

Baybutt mostani kísérletében patkányokkal rendszeresen cigarettafüstöt lélegeztetett be, és azt tapasztalta, hogy ezeknél az állatoknál is A-vitamin hiány alakult ki.
A kutató szerint a cigarettában található egyik rákkeltő anyag, a benzpirén felelős a vitaminhiány létrejöttéért.

http://www.geographic.hu/index.php?act=napi&rov=2&id=2814

benzpirén
(benzapirén)

C20H12
Öt benzolgyűrűt tartalmazó kondenzált aromás szénhidrogén.

Előfordulás
Megtalálható kőszénkátrányban.
Előfordul a gépkocsik kipufogógázaban és a cigarattefüstben is.
Ron26 Creative Commons License 2010.04.15 0 0 137

Sziasztok!

Én most decemberben szedtem össze a szutyok virusos szemölcs fertőzést egy uszodában a talpamon. Január végén a bőrgyógyász kivágta 3 érzéstelenítő injekció kíséretében, amit több napos otthon fekvés követett és hetekig tartó bicebóca állapot.

Sajnos megint visszajött ugyanott a seb helyén egy újabb, de most nem engedem kivágatni (nem kívánom senkinek az érzést) gondoltam nekimegyek előbb a kúráknak.

Most a Collod. c. acid salic. szert írták fel, kedd este óta kenem.

A bőrgyógyász egy szóval sem említette, hogy nekem az elhalt hámréteget le kell vágnom és úgy kenni a továbbiakban.

Kérem, aki ezt már végigjárta és profi benne, írja meg, hogy mi a menete és hány naponta kell levágni az elhalt felületet.

És mivel kell az ecsetelés után bekenni, ha be kell?

És ha már ott van a kráter a helyén, utána mi van??

Két hét múlva vissza kell mennem, de mit fog csinálni?

Úgyanúgy kivágja vagy kifordítja a szemölcsöt?

Víz sem érheti?

Gondolom a kádat sűrűn fertőtlenítsem. ...

És olvasom, hogy mások 1-2 éve szenvednek tőle.

Valamivel csak ki lehet irtani ezt az élősködőt!

Előre is köszi a segítséget!

Gyógyulást kívánok mindenkinek!

Törölt nick Creative Commons License 2010.02.17 0 0 136

Sziasztok!

Nekem régen volt egy csúnya szemölcsöm a mutatóujjamon,egyszer véletlenül mesérült,és gondolom a vérszétfolyás miatt még két ujjamon is megjelentek.Idegesítő volt,patikában vettem kimondott erre való valami leszárító kencefice lötyit.Nem használt semmit,mire a haverom anyja azt mondta,hogy van egy növény,aminek a nedve leszedi.Ez a vérehulló fecskefű(jól írtam?),sok kertben van.Tőbe le kell törni,és a szárában levő sárga folyadékkal kell kenegetni a szemölcsöt.Minél sötétebb sárga,annál jobb!Én a gyökerét is megnéztem,az szinte már piros nedvet eresztett.Nekem nagyon bejött!!!Úgy eltünt a szemölcs,mint a Hajógyár a Váci útról!

trixicica Creative Commons License 2010.02.04 0 0 135
sziasztok

több éve küzdök a talpamon lévő vírusos szemölccsel, már többen is vannak, kivágattam, más esélyt már nem láttam.

Nem akarok senkit riogatni, de 2 különböző sebésszel is kivágattam, de még megvannak. Sőt az egyik konkrétan akkora lett mint a lemetszett bőrfelület. 8mm-es volt, most kb 2 cm-es. Nem értem hogyan lehetséges hogy így elfertőzte a területet. Nem hónapok alatt nőtt vissza, hanem ahogy gyógyult a seb, úgy vált láthatóvá hogy mi is van a varr alatt :s

a sebész legyen az utolsó amit megpróbáltok! fájdalmas, hosszú a gyógyulás és semmi garancia. Most újabb ecseteléssel kezelem addig amíg meg nem találom a megfelelő szert.

A wartner fagyasztó egy forintot nem ér a talpon lévő vírusos szemölcs ellen tapasztalatom szerint.

sok sikert mindenkinek :)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!