Sziasztok van egy eladó 21013-as ladám nagyon jó állapotban 72000 kilométerel. A kasznival kell egy kicsit foglalkozni. De a többit megcsináltatam. Érdeklödni a 20-779-5443-as számon. Megtekinthetö Bp 15. kerületében.
Sziasztok!
Van 1-2 eladó lada alkatrészem:
TUNSGRAM KONVERTA kütyü, csak az elektronika van meg. Nem tudom, hogy működik-e, akinek kell, ingyen odaadom:
Autóemelő: 1000 Ft
2 Db 8 lábas gyújtáskapcsoló-betét (400 Ft/db) és egy műszerfalvilágítás foglalat (ingyen)
2 db rossz zsiguli pumpa (150Ft/db) és egy 1500-as Ladára való EREDETI rendszámtáblatartó (a magyar tábla nem jó rá, eredeti szovjetre méretezve)
ingyen odaadom
Sziasztok Ladások! szeretnék ajánlani nektek egy május végi népautós rendezvényt, ahol szombaton minden az autósok körül forog majd a Tököli (volt katonai) repülőtéren
Rendezvényünkre minden olyan autót várunk, amelyek legalább 25 évesek, vagy ha ennél fiatalabbak, akkor olyan típusúak, amelyet legalább 20 éven keresztül lényeges változtatások nélkül gyártottak. A teljesség igénye nélkül találkozhatsz nálunk: BMW-kkel, Bogarakkal, Citroen Kacsákkal, Fiatokkal, Fordokkal, Minikkel, Moszkvicsokkal, Opelekkel, Polskikkal, R4 bakancs Renault-kkal, Skodákkal, Trabantokkal, Volkswagenekkel, Wartburgokkal, Zsigulikkal és egyéb csodákkal. Persze akkor sem érdemes otthon maradnod, ha népautód éppen nem menetkész. Szeretettel várjuk az érdeklődőket, márkabarátokat is.
A 3. Tököli Volks&Roll fesztivál előzetes programja: Szombat 9:50 Megnyitó 10:00 Vezetéstechnikai tréning (max 60 fő részére) 12:30 Ügyességi vetélkedők a színpad előtt 14:00 Ügyességi szlalomverseny speciálisan felkészített Bogárral, csúszófóliával 17:00 Gyorsulási verseny több kategóriában 19:30 Eredményhirdetés, tombola 20:00 Koncert 22:00 Bulizárás, kötetlen beszélgetések hajnalig 10:00-19:00 Teljesítménymérés mobil fékpadon Vasárnap: 8:30 Ébredés, a találkozó befejezése
itt a plakátunk: http://www.bogarhatu.hu/volksandroll3.jpg
Hozd a családod! A rendezvény határozottan családbarát, a gyermeknapon ne hagyd otthon a gyerekeket és párodat sem! A találkozó időtartama alatt lehetőséget biztosítunk gyermekeknek játszóházra (fedett, összkomfortos épületben). Igény esetén előzetes jelzés alapján itt szállást is tudunk korlátozottan biztosítani gyermekek és anyukák részére. A részvétel 14 éves kor alatt ingyenes.
Várunk szeretettel! bogarhatu.hu - Tököl Team
írhattok nekünk a tokol@bogarhatu.hu-ra informálódhattok honlapunkon: http://tokol.bogarhatu.hu/ vagy kérdezzetek a fórumunkban: http://www.bogarhatu.hu/forum/index.php?topic=210.0
Ms Kerámiás fékbetét 4000Ft Ms Szilikonos gyújtókábel kék 2200Ft Ms Sport gyújtókábel sárga 5500Ft Ms 2alsó 2felső talpas + 2jobbos kicsi/nagy, 2balos kicsi/nagy kormánygömbfej 12000Ft Ms 3 pólusú gyertya gari 2000Ft Ms extrem sport féktárcsa 2db 12000Ft Ms hybrid telók 4db 16000Ft Ms első kerékcsapágy szett 4dbos 4500Ft Ms fékpofa 3500Ft Ms fékhenger 4 db első 7000Ft gyári fékdob/db 6500Ft Fűtéscsap tömítéssel 1500Ft Lada niva 82 es dugó gari 7000Ft Lada láncos fokoló kerék 6000Ft Biztosíték tábla késes 13db os 2500Ft Kédergumi szett 6db os 4 ajtó, csomi,motortér 7000Ft Motortömítés szett szíjas vagy láncos 2000Ft Elektromos gyújtás komplett 14000Ft Lemförder 2alsó 2felső talapas +2kicsi kormánygömbfej 12000Ft csapágyas segédirányító 3500Ft első szilentek 8db 4000Ft 07 es első cróm hűtőrács 4500Ft Castrol EDGE 10w60 4 liter 10000Ft Posta=O.K. MSN= Mail cím fonak88@freemail.hu !!! RENDELÉsRE 84-es Löketű Főtengely 400$ !!!
Nemrégen láttam egy képet egy kék 1200es kombiról amit elég vicces módon "tuningoltak".Ez annyit jelent, hogy elég egyszerű módszerekkel otthon gyártottak rá küszöb spoilert illetve első és hátsó kötényt, hátul a felhajló kipuf kiállva a kötényből ágaskodott felfelé és a hab a tortán a "légbeömlő"ami egy félbevágott vödörből készült!Sajna törlődött ez a kép a gépemről és mindenképpen pótolni szeretném, de nem tudom honnan szedtem le nem rég!
Ha valaki tudja miről beszélek és elküldené nekem hálás lennék!
Sziasztok! Tudom, hogy nem igazán hirdetési oldal a forum, de szeretném közre adni : eladnám 95-ös kiadású 21061-es Ladámat, eredeti karosszériával, szép megkimélt állapotban. Sportkormánnyal, 2107-es kardánboksszal, UIS utánporlasztóval, elektronikus gyujtással, akár 7 liter alatti étvággyal, vákumos fogyasztásmérővel, voltmérővel.
Ingatlaneladás miatt feleslegessé vált két pincényi 1200-as zsiguli alkatrész. A teljesség igénye nélkül; j.e sárvédő, küszöbök, tank, kardántengely, difi, váltó, hengerfej, tárcsa és dobfékek, kuplungok, rugók..... szóval egy fél kotsi. A Párom nagypapája speizolta be mindezeket, persze minden eredeti CCCP-s. Szeretném ha egy válllalkozó szellemű egyben vinné el mindezeket. A cuccok Zuglóban vannak és elég sürgős lenne. nem vagyok kufár ezért kerestem fel inkább ezt az oldalt és nem a vaterát + ilyeneket. Kb 50mátyást szeretnék értük, de alkudhatunk is és nem csak felfelé. Elértek a 70-314-52-61 telefonon.
ui: ja eszembe jutott még néhány dolog amit ott láttam; eredeti dísztárcsák, néhány kerék, felnivel és análkül, hamutartó, indexkapcsoló, és néhány olyan dolog amit még én sem ismertem fel. Hívj és ajánlj bátran.
Újra jártam a padláson és előkerültek némi dolgok a bátyám exautójához.
Van egy eladó 0 Km-es tetőcsomagtartó Skoda 120-ashoz és minden máshoz amire fel lehet rögzíteni. Igazán jó állapotú, sosem volt használva. Szerintem Ladára is felmegy, hiszen ugyanolyanok a rögzítési pontok. Jelképes 3000 Ft-ért viheti akinek szüksége van rá.
Elkélne egy kis segítség! Családi okokból a nyakamom ragadt egy Lada szgk, amitől szeretnék megszabadulni. Az adatai: Lada, kereklámpás 1200, zöld kombi, 1986-os, 90.000 km, járóképes, de nem százas - ráférne némi értő gondoskodás.
Mitévő legyek vele, esetleg valaki tudna segíteni? Előre is köszönöm a pozitív hozzáállást.