Ennyiből elmegy nyaralni?? Ezt a jányt meg kell tartani. Engem érdekel a dolog. Ma még végleges választ adok, csak kicsit körbenézek lenne-e mellém való álló helyi valakinél.
320-as szektor B sor. Öten megyünk, ebből az én párom fejében született + a gondolat, hogy neki nem annyira létszükséglet a koncert megtekintése. A saját jegyemet semmi pénzért nem adnám el, mert nagyon várom már. Pofátlan árat írtam: 35E Ft-ot szeretne érte kapni.
Tudod ez nepper ár, de ő ennyit szeretne érte kapni.
Ha már egyedül mész akkor esetleg nem akarsz nem kiemelt állóban lenni? Aztán a két jegyen meccseljünk, beszámítva a nem kiemelt állómat. Akkor én meg a párommal lehetnék...... hmmmm????? Mert ha megveszem a melletted leevő ülőt akkor Te ülsz az én párom mellett :-)
Én tudok 1 db. ülős eladó jegyet. A barátnőm gondolta ki azt, hogy ha valaki tud egy pofátlan jó árat mondani a jegyért, akkor inkább a nyaralásra költi a pénzt.
Én az ötletét nem támogatom, de ez van.
Tehát, ha valaki szeretne mellettem ülni a budapesti Roger Waters: The Wall koncertjén, akkor keressen az alábbi címen: baluzolikukacfreemailhu
Azért jó néhány alapművel lenne szegényebb a rock társadalom, ha nem születtek volna ilyen eposzok, de hála Istennek születtek és jól is van ez így. Csak kellene egy nem kiemelt álló helyi jegy.......... felárral. :-)
Megérdemled! :-o
A Falat csakis önmagában érdemes hallgatni és előadni.
Ez így egy komplett mű.
Eddigi legnagyobb koncertélményem volt, igaz én elfogult vagyok a "darabbal" szemben.
Színházban is furcsa lenne egy best of Shakespeare! ;-)
Felhozom már kicsit a topicot ;) Három koncertre is invitálnánk Benneteket!
Ma!! 16:00-17:30: Immár hagyományként fellépünk a VIII. Református Zenei Fesztiválon, Budapesten, a Bakáts téren. Igaz, csak egy órát játszunk, de biztos érdemes ellátogatni a többi fellépőért is, az amúgy ingyenes rendezvényre. További információk a www.perifericrecords.com oldalon.
Holnap, azaz június 4. 20:00, Téglagyári megálló: Végre, újra, igazi, hamisítatlan klubkoncertre hívunk Titeket, az ősztől rendszeressé váló klubunkba, a Téglagyári megállóba. Igényes helyszín, elsőrangú hangtechnika, és egyre jobb látványtechnika segítségével kalandozunk a Floyd mélyebb bugyraiba is.. Elmélyült zenehallgatásra ezt ajánljuk! www.teglagyarimegallo.hu
június 8. 19:30, Városligeti sörsátor: Igazi bulihangulat a Városliget szívében! Aki ott volt a múltkor már tudja, aki nem megtudja, hogy igenis lehet bulizni a Floyd zenéjére is!:) Vigyázat: pontos kezdés! www.sorsator.hu