Üdv!
Látod, ilyen hozzászólásra vártam - az első fotósorozat után.
Emiatt vártam két napot a következő adaggal, mert el tudtam képzelni, hogy nem mindenki találja ideillőnek.
Gondoltam, hogy valaki ad egy jó tippet, hova kéne ahhoz felrakni, hogy akit érdekel, megtudja tekinteni, a többieknek meg nem kell "kerülgetniük" a képeket.
Egy jó tippet, mert a 2008-as Albea tali képeit a fórumba illesztett egyik linken se lehet már megtalálni :-(
Aztán direkt írtam is a 7811-es hozzászólásban:
"...Amennyiben úgy ítéli meg bármelyikőtök is, hogy ez végképp nem idevaló, úgy természetesen nem teszem fel a képeket.."
Senki nem válaszolt.
Pedig többen is tettetek olyan utalást már a fórumon, hogy attól, hogy nem írtok, követitek a diskurzust...
Lehet, hogy akkor még Te nem néztél be az oldalra.
Aggályaim ellenére mégis miért tettem fel?
Mert nem az számít, hogy mennyien látogatják.
Viszont vannak fórumtagok, akikkel személyesen ismerjük egymást, az egy-egy nap alatt egész baráti hangulat alakult ki Velük. Emiatt meg is engedünk néha egymással személyesebb hangnemet, amit a Többiek nem biztos, hogy értenek, értékelnek.
Ez a válogatás nekik készült. Ha meg más is átfutja - mert felkeltette az érdeklődését -, s árnyaltabb képet kap a történtekről, akkor megérte szöszmötölni vele.
Külön fórumot nem ér a történet: Arra ott vannak az adóforintjainkból eltartott apparátusok, nekik dolguk levonni a megfelelő következtetéseket.
Természetesen a harmadik sorozatot nem készítem el.
Baráti üdvözlettel:
Misi