Hát egy kicsit túl széles a háta, a feneke takart, a szép arca meg túl messze van. (Úristen elovasva ezt, azt lehet hinni valami szexmániás írogat ide erre a fórumra. LOL)
Hát igen, Plushy e legnagyobb jóindulattal sem nevezhető jóképűnek, de valamiért nagyon vonzó. Ráadásul kopaszodik!! Elég érdekes látvány lesz kopaszon és nagy orral! Elveszti azt a gyönyörű haját, amit én mindig túlzásnak éreztem egy férfi számára!DDD Mindenesetre tavaly nyáron volt egy szavazás Japánban, ahol a 6. legszexibb férfinak szavazták meg, még a hollywood-i sztárokat is beleértve. Csak japán celebek előzték meg. LOL!
Én is nagyon:'( Mindig úgy voltam Sergei-jel, mint te Plushenkoval. A legnagyobb jóindulattal sem lehet rámondani, hogy jóképű, de szerintem mégis van benne valami cuki:) Nálunk már csak Manó néven fut, főleg az Éj a kopár hegyen óta...tényleg hasonlít ezekkel a fülekkel 1 manóra:DDD
Már a junior vb ideje alatt feltűnt, hogy Glazovban született. Van is 1 könyvem a finnugor nyelvekről, abban olvastam:) Ez a közös foci állati ötlet, mondjuk Liza és Gachinski csatárduója nálam nyert:DDD
Itt meg Joubert, Plushy, and Carrol!!!. Ez is jó kis hármas. Eliza nem először focizik, gyakorlatilag az edzéseken mindig játszanak. Plu imád, így mindig, mindenhol megszervezi a közös focit.
Én ezt már láttam, van belőle egy sor, de nem akartalak terhelni benneteket. A Vb alatt valaki írta , hogy kíváncsi lenne Plushenko arcára Chan pontszámai láttán. Az is fent van a Youtube-on, és az is hogy állva tapsolt Kozukának és Amodionak .
Azt tudod, hogy Liza nem orosz, hanem udmurt? Ha az emlékeim nem csalnak, akkor nyelvrokonaink közé tartoznak az udmurtok. LOL!
Ahogy videókat keresgéltem a neten, rájöttem, hogy néha több dolog történt a vb lelátóján, mint a jégen:
Sotnikova jobbján 2 világbajnok, balján egy olimpiai bajnok, mögötte Putyin. Ez igen... előkelő társaság. Amit még észrevettem, hogy mindig összefogja a haját. Iskolában, interjúkon, lelátón, mindig. És balkezes, ami nagyon egyedivé teszi:) Mondjuk, Liza gyakrabban engedi ki a haját, és ő meg olimpiai és világbajnokokkal focizik. Vagány 2 lány, az biztos...:D