a levegő nyilásokat a szellöző rácsnál /// szunyoghálónál ha van eltömödik,le kell tépni /// meg kellnézni hogy az áramlás meg felelő-e ? kevés szellözés-rossz hütés,a hütönek +38 fokig kell tudnia +10 fokot a hütőtérben,az elfogaddható,ha nem úgy ventilátorral meg kell szellöztetni és mindjárt jó lesz! saját tapasztalatomat irtam le és részemről erről nem nyitok vitát !!
Üdv,,az öreg,,,, Meg kell nézni a PEGI bolgját,ő már ezen túl van!
Hát érdekes lesz, kíváncsi leszek a valós tömegre.
Más....
Van nekem egy hűtőm, abszorpciós vagy mifene, szóval halk. A csigusz csak tavaly augusztus óta van meg, most volt az első éles teszt ilyen melegben, és őszintén szólva kissé elkeserítő a teljesítménye. Két napig járattam, vegyesen 220-ról és gázról is, nem hozta a várakozásomnak megfelelő szintet. A fagyasztóban úgy-ahogy lederesedett a hátlap, a hűtő térben viszont kb 25 fokos hőmérsékletet produkált.
Nem volt még ilyesmim, van valakinek tapasztalata ezekkel? A hűtő három éves, nem volt sok ideje még elromolni, nagyon remélem hogy ez nem csak ennyit tud hűteni. A Kempinvilágosok szerint kb. 20 fokos hőmérsékletet tudnek ezek csinálni, optimális körülmények között. A szakértelmükben egy percig sem kételkedem de a válasz megdöbbentő volt. Tényleg csak ennyire lenne ez képes?
melyik müszaki állomáson mérnek súlyt és lengáscsillapitot ?? 1980 ota van lakókocsim,de ilyem még sehol sem történt,nem beszélve a fék vizsgálatról,nincs meg a müszaki féltétele ezeknek a dogoknak,nincs gép a fék vizsgálatához,csak próbálgatják,mint a kutya a ba,,,st !
Én sem bánnék valami erősebb járművet a húzáshoz. Kiszemeltem magamnak már egy 3000-es dízelt, de forráshiány miatt ezt még jegelem. A Romboló a háttérben 2000-es, benzines, nem nagyon szeret vontatni, 16 literes fogyasztással honorálja a kínzást.
500 TF a típus, 530 cm ha jól emlékszem, hosszú mint a vonatfütty.
A gyár plakettje szerint 1300 az önsúly és 1400 az összsúly, habár a forgalmiban valamiért egy százassal kevesebb van. A tényleges súlyát nem tudom, azt hiszem jobb is ha nem.
Elég sok mindennel telepakoltam, nem lepődnék meg ha megütné az 1700-at. Elég nehéz.
Persze hogy lehet! Jó a víz nagyon. A gyerkőcünk 4 éves lesz, Ő is élvezte. Valószínűleg pünkösdkor is lemegyünk, ugyan ide.
Ajánlom ezt a kempinget mindenkinek. Nem drágák, gyönyörű tisztaság és rendezettség van. Kisgyerekeseknek is ideális, van több kiváló játszótér, gyerekmedence is, bár ez utóbbi még nem volt feltöltve.
Remek hétvége volt úgy látom mindenkinek. Végül csak nem vert el az eső, holott biztosra ígérték. Mink is túlestünk az elősátor első száraztesztjén, működik a dolog.
Szia Soci! Azért nem ott táboroztunk le, mert élőben ez a kemping családiasabnak, szimpatikusabnak tűnt. Gondoltuk, hogy átsétálunk majd a termálba, de ebbe a rövid időbe már nem fért bele. Így legalább van indok, hogy legközelebb is visszamenjünk :)
Mi szombat reggel kint leszünk a piacon,ti mikor értek miklósra kb,,,? pénteken megyünk reggel és a Zsolt tartja frontot ! Késziti 1000rel tranyóját,,,,,ime
Nekem volt már szerencsém elém lezuhanó kerékpárhoz autópályán 130 km/h-ás tempónál! A Brenner autópálya olasz részén kollégámmal egy teljesen telepakolt bérelt Iveco kisteherautóval mentünk 130 körüli sebességgel amikor az előttünk haladó Opelról a középsó kerékpárt a szembeszél szépen lenyomott a tetőről éppen elénk. Szerencsére mi jöttünk mögötte és az úton éppen bukfenceket vető kerékpárt az Iveco maga alá gyűrte és darabokra törve dobta az árokba. Ha egy személyautó vagy egy motor megy mögötte könnyen lehetett volna súlyos baleset!
Én nem kisérleteznék olyan kerékpártartóval ami nem fogja meg rendesen a kerékpár vázát. A gumipókot én nem tartom rögzítőeszköznek! bármikor elszakadhat! Ha már így kell szállítani akkor spanifer racsnis szorítóval!