Keresés

Részletes keresés

kraki Creative Commons License 2011.05.26 0 0 4

Gyertek ide beszélgetni!

Például: kinek mi a kedvenc sci-fi regény olvasmány élménye, amit azután filmadaptáció formájában is látott?

Nekem David Brintől a Jövő hirnöke. Elöbb olvastam, azután az ugyanilyen című filmet láttam. Mindkettő csillagos ötöst kapott tőlem!

kraki Creative Commons License 2011.05.25 0 0 3

...és (mell dagad a büszkeségtől), az iménti volt az ezredik hozzászólásom!

Bontsunk egy Kölyök pezsgőt!

kraki Creative Commons License 2011.05.25 0 0 2

Nem, a "Meztelen Ügynök" az a címadó novella. Andy Baron tollából jött ki, egy jövőbeli Ellenséges Idegen Működést Elhárító Hivatal ügynöke, a humor kedvéért az akciói közben (a következő számban is megjelenik a figura) rendre lemeztelenedik, de amúgy vérbeli sci-fi történetről van szó.

Ezen kívül tizenkilenc különböző szórakoztató novella olvasható a kiadványban, van közöttük fantasztikus, vámpírós, történelmi, vagy csak "simán" szépirodalmi is.

Sok illusztráció kíséri a novikat.

Te egyébként kedveled a sci-fit?

Előzmény: Pater Altenberg (1)
Pater Altenberg Creative Commons License 2011.05.25 0 0 1

Joyce Ulysses c. regénye szóba kerül? Ugyanis egy ügynök a főhőse, aki egy híres hosszú jelenetben járáshibás félmeztelen kamaszlányt figyel a tengerparton, és szörnyűség kimondani: onanizál. Aki nem hiszi, olvassa el. Nem átallják remekműnek tartani.

Előzmény: kraki (-)
kraki Creative Commons License 2011.05.25 0 0 0

...és a honlapja: www.meztelenugynok.com

Előzmény: kraki (-)
kraki Creative Commons License 2011.05.25 0 0 topiknyitó

Csináltunk egy magazint (Meztelen Ügynök Szórakoztató Irodalmi Magazin), ami e hét szombattól lesz az újságosoknál kapható. Szórakoztató, könnyű irodalmi alkotások találhatók benne, fantasztikus, misztikus, kalandos novellák. A következő számban például már Nemere István írásai is megtalálhatóak lesznek.
A legalapvetőbb információkat a folyóirat honlapján is megtalálhatjátok, de itt is örömmel beszélgetnénk, fórumoznánk a kiadványról, és általában az olvasási szokásaitokról.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!