Nem tudom volt -e valakinek hasonló problémája. Ezért is gondoltam, hogy leírom nektek hogy szoktam járni... amikor már nincs csak 3-4 liter üzemanyag kb. (vagy kevesebb) a tankban, akkor kb. fél percig - percig kell önindítóznom, mire beindul az autó. Mi lehet a probléma ? Gondolom nem az adagoló, mivel ha 10-20 liter van benne, akkor 1-et fordul a motor és már indul is. Várom az ötleteket :)
A segitségeteket szeretném kérni, fiamnak 1,4 16v VW Golf autoja meleg motornál gázadáskor hirtelen megtorpan (darabosan megy nincs benne erő) pár pillanat után minden rendben és ez rendszeresen előfordul. Segitő ötleteiteket köszönettel veszem.
Köszönöm az előtöltéses dologra a választ, nem vagyok szerelő, karosszériás vagyok, csak ennek is nekiálltam. Sikerült is tökéletesen a feladat, vízpumpa, vezérlés minden jólett nem folyt, rendben volt. Viszont az okos tulaj szerintem a vízpumpa nélkül még használta az autót, a kiegyenlítő tiszta olaj. Ez gátrepedés vagy hf tömítés? Nagyon olajos, ezért azt mondtam, hogy szerintme repedés, és azért nem állok neki levenni a hengerfejet hogy lent legyen, mert nincs pénze másikra. Viszont halottam pár dolgot már, elbizonytalanítottak, leszedjem, van esély hogy csak a tömítés?
Nekem van a kocsimban egy 2001 ! ! -es ( nem elírás ) KRESZ módositás kinyomtatva ha a rendőr akadékoskodna, mely szerint lakott területen kivül kötelező a tompitott fény,vagy nappali menet fény használata.
az utólagos angel-eyes, xenon lámpa felejtős. Én a Golf 4-esembe anno osram night breaker izzókat tettem, mind a tompított (H7), mind a refibe (H1). 55w-osat, mert az a bele való. Hagyományos halógénhez képest erősebb és fehérebb a fénye, jóval olcsóbb, mint az utólagos xenon-szörnyetegek, amivel csak a szembe jövőt vakítod el.
Szevasztok,kiszedtem az autóból (golf IV 1.4 16V 200 000 km ) a gyertyákat,és az egyik gyertya elég olajos volt... a Másik 3 teljesen tiszta volt,de az egyik olajos volt. Panaszkodtam h eszi az olajat. És a kipufogó is eléggé füstöl :( A gyürü lesz a hunyó,vagy talán csak a szelepszárszimering ?
Felejts el a Xenon hatásút. Csak belevaló Watt számút vegyél. Én Osram magas fényerejűt tettem bele és látok. Amúgy mikor visszacseréltem az Angel Eyesokat a gyári Hellákra azóta sokkal jobban látok.
Érdeklődnék H1 izzó ügyben,nemtudom melyik színű illetve teljesítményű a jobb!
H1 xenon hatású izzót szeretnék Golf 4 Angel eyes első fényszóróba cserélni!Van Jégfehér és kékes,illetve 100 vagy 50 wattos,mekkora fény különbség van a kettő között?
Ha valakinek van egykis tapasztalata,lehhez a témához, légyszi segítsen!
amugy en sem ertem minek akar vki 3-sba (ami szeret rohadni) pd tdi-t epiteni. akkor mar inkabb g2-be. De leginkabb pd forgattyushaz ill fuzott blokk. VP37-s HF, es mechanikusra epitett vp37.