Az egyik műanyag tankom ereszt a gyári illesztésnél, talán már volt ilyesmiről szó, de nem találtam meg.
Szerintetek hogyan javítsam meg?
Látni nem lehet, de ha vízzel feltöltöm, akkor látszik, hogy bugyborékol, illetve ha a kivezető csatlakozónál befúvok, akkor az ujjammal el tudom szorítani a repedést.
Ha ilyenkor használod a kisebb hőértékű gyertyát, kevesebb lesz az élettartama. Ha nagy meló utáni utópöfögést hallasz, akkor cseréld le, túlhevült a gyertyád. Jó lesz tartaléknak, vagy télire. Ha behányt a gyertya, hamar észreveszed, hidegen nehezen idndul, ( ha beindul) és nem akar felpörögni.
Egyébként a gyertyakép elárulja, hogy jó lesz-e a gépedbe. Ha fehéres-szürkés a képe az eddigi őzbarna helyett, akkor melege van.
Adott esetben az ajánlott fordulattal nem, a hőértékkel lehetnek inkább gondok.
Egyébként a helyi autóalkatrészboltban hasonló a gyertya eladás, de ott nem márkához kötik a gyertyát.
Ezt szokták vinni, ez jó mindegyikbe... :) Számozás és hőérték összefüggéséről pont az ellenkezőjét mondta az eladó ( Champion ). Én csak bólogattam, és mondtam, hogy mit kérek.
Viszont amióta kikaptam a gyári Bosch gyertyámat, - helyette Champion betekerve - érezhetően könnyebben indul Solo Úr. Szinte élveztem ( melegen), hogy csak anyit kell húzni a zsinóron, hogy megforduljon a főtengely, aztán már pöfög is. :)
Ezen a Stihl-Husi mizérián meg tedd magad túl. Ha egy szakboltos így áll hozzá, ahogy nálad is történt, az nem a Te tájékozatlanságod, hanem az övé. De nem a Te dolgod őt megvilágosítani.
Biztos vagyok benne, hogy a boltos szemébe most Te egy tudálékos, okoskodó figura vagy. Ő meg így látja. Pedig ő a gyík....
Öszintén ? Azzal vágtam , csak gondoltam már mindenkinek a fűlén jön ki ezért csináltam a képet az 5000-essel. Kb fél köbméter vékonyabb azért az ő érdeme !
Nem azért mert nem bírná de ha van nagyobb gép akkor nem kínozom , mert minek?
Nem tudod véletlenül,hogy mi a különbség az NGK BPMR7A és a NGK BPM6A között...???
Hogy jártam ma,elmesélem......pipa vagyok. :-////
Beküldtem ma a szomszédot a helyi Husi boltba--mivel már sörözgettem fűkaszálás közben-hogy vegyen nekem BPMR7A gyertyát a Dolmat fűkaszámba,használati szerint Champion RCJ6Y ami a BPMR7A megfelelője,erre adtak neki BPM6A gyertyát,hogy csak az van és ez való az összes husi fűkaszába,fűrészbe.
Utána olvastam,azt találtam róla,hogy 12.000 fordulatig ajánlják fűrészekbe,kaszákba.
Felhívtam a boltot,hogy érdeklődni szeretnék,hogy mivel nekem 13.500-at fordul a gépem, jó lesz-e ugyan bele....???
Erre mondta a boltos,aki amúgy ismer engem,hogy minden profi Husi pépbe ezt teszik,nehogy ne legyen már jó egy Dolmar-ba. ---szó szerint így.----
Itt még mindig higgadt voltam.
Mondom,udvariasan,én nem azt kérdeztem és kértem,hogy minősítsük a Dolmar-t,hanem
,hogy a gépem 13.500-at fordul így jó lesz-e bele.
Válasz:
-Nincs annak annyi fordulata....
Itt már kerekedtek a szemeim....
Aztán mikor szóba hozta,hogy a Husqvarna sokal régebb óta gyárt keri gépet mint a
Dolmar,....már nem álltam meg szó nélkül!!!
Mit beszél...??? Mikor Németország erdői már 30 éve zengtek a Stihl és Dolmar fűrészektől,akkor még Svédországban javában még fejszével csapkodták a fákat...!!!!
Na szóval ilyen hangvételben zajlott le a beszélgetés....katasztrófa.
Ma engem mint vevőt egy életre elveszített és negatív hírét is fogom vinni az ózdi
Husqvarna boltnak ..........az tuti!!!
Remélem olvassa ezeket a sorokat,mivel régebben invitáltam ide a fórumra....
Különben ahogy utánna néztem,baromságot mondott,hogy a husi profi fűrészek,kaszák
is BPM6A-val üzemelnek,mivel ahogy utánna néztem pl. 346XP és a 355FX ,345FX is gyárilag BPMR7A-val van...
Esetleg csiga tudja talán...??? Ahogy láttam eléggé képben van a gyertya szám és
" Deskónak csak egy DT-je van és nem is törekszik a frankósításra. Megelégszik a kétszeresen butított verzióval amit én neki mint a márka elhivatott képviselőjének bűnéül rovok fel.:-)) "
Most az "elevenemre" tapintottál.....:-))....különben igazad van,csak még barátokozom a
Nem kell szöges gumi, tök jó a téli szett, esetleg egy pár hólánc a csomasgtartóban biztonság kedvéért, és semmi más már nem is kell... Nekem a Skodára mind a 4 kerékre kell hólánc lefelé...felfelé már kettő hátra elég... :-))
Ismerek egy szakit - talán ti is - , aki a BKV buszok újrafestéséhez rendelt több raklap kék nitro zománc festéket alkudta el, a buszok azóta is csak várják a csodát........