Még volt pár dél-amerikai származék, ami azért előfordul itthon, a FIAT Duna is onnan jött, szedánban meg kombiban ( első szériás UNO ), meg a kocka Passatok szedánja is, a Santana.
A lépcsőshátú A-Corsa annyira nem ritka, a környéken vagy hármat is látni, Egomban egy 4ajtós kék vana múltkor felraktam. De talán van még egy 2ajtós, meg a hétvégén láttam egy 2ajtósat az egyik falun áthajtva.
Én is csak egyszer láttam ilyet évekkel ezelött Harkányban, csak az piros volt. Egyszer mintha valaki azt mondta volna, hogy Braziliból való, de hülyeséget nem akarok mondani, Pedig nekem is van Corsa B-m, de nem rajongok érte csak használom. De ez itthon igen érdekes lehet. Akár csak az a lépcsöshátú piros Corsa A, ami Szegeden koptatja az utakat. Most még jól néz ki, de néha melós autónak van befogva (tőlünk is visz el árút), késöbb érdekes lehet, kár lenne érte!!
Akkor valóban nem halucináltam pár napja, amikor ilyen/ez a "corsa caravan" ment előttem az M5 bevezetőn. Néztem, hogy valami már gömbölyű corsa, de olyan furcsa szerzet, azután közelebb érve néztem, hogy kombi??? Ilyenről nem is tudtam, hogy létezik, de ezután gyorsan elváltak útjaink, így túl hamar eltűnt a szemem elől.
Nemtudom hová írjak. de hát ha valakinek hasznos információ youngtimer Suzuki Samuraihoz. Egy ismerösömnek van egy ilyen terepjárója, amit átalakít hobby terepjáróvá (tudjátok,mikor a sárban ,meg bukdácsolós kialakított pályákon versenyeznek),és lenne belőlle egy kivett eredeti működő Motorolla autórádió a szvargyújtóval egybeépített. Ha érdekel valakit csak írjatok nekem.