Este hazafelé szembejött a kerékpárúton egy olyan görkorcsolyás, aki szemmel láthatólag se irányt váltani, se fékezni nem tudott - neki ideális lenne ez az oszlop :-)
Schwalbe (kiejtve "svalbe", nehéz szó? :-) a neve. Az egyik legnagyobb nevű kerékpárgumigyártó cég. Viszont meg kell védenem a Kendát is, egyrészt az is egy normális gyártó (ha nem is akkora név mint a Sch.), de nem jellemző rá az a hiba, hogy ne fogná meg a folt. Valószínű inkább peches voltál.
Mint ahogy Schwalbe belsővel is szívtak már emberek (pl. gyárilag "perforált" volt), de ettől még a márka nem rossz.
Nem tudom észrevetted-e, hogy a fólia középen be van vágva. Amikor már a helyén van a folt, akkor kicsit törd meg, egyből látni fogod hogy kell lehúzni. Tehát az a lényeg, hogy a fóliát a folt közepétől kifelé kell húzni, és nem a szélénél fogva. Úgy valóban fel tudja húzni a viszonylag friss ragasztást.
Ez simán lehet, hogy nem a belső hibája, én 20 kmen belül 2 belsőt nyírtam ki.
Mint kiderült, nem volt eléggé felfújva a kerék és a BB7 kicsit megfogta a felnit - annyira, hogy elfordult rajta a gumi, és egy idő után kitépte a szelepet a belsőből.
... vagy előtte kell levenni a fóliát, mint ahogy én szoktam. Ehhez nem árt egy kés, mivel az elején szeret eltompulni az elvékonyodó perem (hozzáragad saját magához).
Legutóbb két hete kellett defektet javítanom, nejem sikeresen felütötte a vékony gumiját a járdaszegélyen melóba befelé jövet... pedig mondtam neki előző nap, hogy fújjon délután a gumiba, mert nekem kissé puhának tűnik, de azt hitte, hogy csak a sebességre van hatása a guminyomásnak és elnapolta a fújást... :-X
Még így is beértünk időben, az egész szerelés 10 percig tartott.
Megneztuk a Giro 13. szakaszat, van errol kis video is. Elotte nagy nehezen felkuzdottem magam a Besucherzentrum Fr.Josefs-Höhe-ig (cca 2360m-en van). Montival voltam slick gummakkal, igy is necces volt. Lefele lefogytak a fekpofaim (kb 1000m-en volt a szallas).