Szerelem a legfelsőbb szinteken címmel párkereső show-t indít az RTL Klub. A műsor ötlete Olivértől származik. A villa egykori vagánya azt vette a fejébe, hogy nőt talál Alekosznak. A jelentkezők bármilyen korosztályból érkezhetnek. – A műsor egyfajta ötvözete lesz a Benkő-show-nak és a ValóVilágnak, hiszen a lányok a villában élik majd mindennapjaikat. Egyedül Alekosz nem tud még a műsorról, ő csak akkor fog szembesülni a tervvel, ha már kijött. Így rajta áll, hogy akar-e a képernyőn menyasszonyt találni – árulta el Rubin Kristóf, a ValóVilág kreatív főszerkesztője.
Nem feleséget menyasszonyt keres... Hanem 10 millát és választani kell vkit akivel pár hétig elvan a nyereményúton stb... Erre pedig a versenyzők közül az a legszebb lány jöhet szóba aki hajlandó lenne vele heggeszteni... Legszebb, na igen választék nincs a fiatal szőke kieste után, marad Veronika.
A szexuálpszichológus szerint Alekosz még nem gyűrte a lepedőt igazi nővel. – Ebben a műsorban az érzelmekre építenek, amik előbb-utóbb megjelennek. A menyasszonyjelöltek állítólag mind odavannak a főszereplőért, csak idő kérdése, hogy az egyikük feromonja hasson rá, és nem tud majd ellenállni. Alekosz most kiélheti a nárcizmusát, azzal, hogy például hercegnek öltözik, szerepjátékot játszik. Rendkívül romantikus férfinak láttatja magát a dicséreteivel, a verseivel szeretné elérni a hölgyek lelkét. De abban teljesen biztos vagyok, hogy nőből való nővel még nem nagyon volt dolga – magyarázta dr. Csides Kata szexuálpszichológus.
az Andreával vagy Barbarával lefolytatott smárolás szinte soha nem megy végig(általában öklendezve szaladok ki a budiba)
sztem meg örülnél, ha ilyen csajok szóbaállnánk veled :P
Ezek nők számomra a világ legvisszataszítóbb élőlényei között és nem csak a külsejük miatt(ami messze jobb mint egy tipikus harmincasnak), hanem az intellegincájuk miatt is(ami bár szintén sokkal jobb mint egy tipikus harmincas intelligenciája, de bőven a kívánt színt alatt van).
Ez marhaság, ezek a nők kiemelkedően buták, annyira buták, hogy észre se veszik mennyire azok - ezért is jelentkeztek egy ilyen műsorba, egy normális ember semmi pénzért és hírnévért be nem tenné oda a lábát, akkora égés (elásnám magam az összes ismerősöm előtt).
Tisztelem azért, mert ennyi bezártság után bevállalta ezt a müsort
Egy-két hónap alatt megkeres zsebbe 10 misit, neked ehhez hány év kell?
Egy másik videóban Olivérnek rendre kellett utasítania Magdit, miután Barbara mocskos pofáját emlegette. Érdemes végighallgatni az összes videót. Én lesütött fejjel tudtam csak kibírni. Elképesztő a fogalmazási készség, a fantázia és a humor ilyen mértékű hiánya. A gúnyiratból sokuknál nyers alázás kerekedett, márpedig a kettő külön műfaj. A többiről ne is beszéljünk.
Gregus tanár úr még készült is a feladatra, előkeresett néhány példát, de hamar belátta, kikkel áll szemben.
Ez a Gregus tanár úr nem tudom, mennyit kap ezekért a szereplésekért, de semmiképp sem irigylem.
Egy tanárember ennyi "kultúrbarbár" között. Nehéz lehet ezt kulturáltan lereagálni.
Én mondjuk eleve nem vennék részt ilyen bohóckodásban, de ha valami módon mégis belekeverednék, igen hamar közöltem vona, hogy ehhez nem adom a nevem...
Ez a testvérpár olyan szinten szutyok, amivel tényleg rikán találkozni. Gregus el is kezdte visszasírni Szandikát. :-))
Persze a többi nő is egészen elképesztő. Egyedül Olga lóg ki a sorból, nem is értem, hogy került ide.
Talán kár volt olyanokat kirakni, mint Orsolya (a hastáncosnő), Szilvia, Éva, vagy akár Dorisz, aki bármilyen mókásan nézett ki, legalább jólelkűnek tűnt.
De ezeknél még azt a szerencsétlen festőnőt is szívesebben nézném. Persze őt valószínűleg tényleg meg akarták óvni, mielőtt nagyon beleélné magát...
Csak ismételni tudlak, szerintem is ez a három lány marad a végére. Andrea, Magdi, Barbara sorrendben a többiek ki fognak esni. A győztes kiléte viszont még homályos.
Olga és Vera igen erős, de Brigittát sem szabad temetni, nagyon szívósan küzd a surranópályán. így van, numera szempontból ő bármikor bevállal egy menetet. Andrea igazából ellőtte a kártyáit az elején randija során, se váltani nem tud már, se villantani nem fog, szép lassan kimúl. Barbara tisztára esélytelen, de még örül Aleknak :) hejjj.
Oli volt igazán fasza röhögésével, akkor már ő sem bírta tartani magát ehhez a szennyhez.
Veronika és Brigitta bármikor kapható egy jó numerára, láthatóan a másik fél részéről is van rá igény. Előbbivel már beszélni sem akart a zuhanyzóban, hétvégére már el fogja várni tőle a dugást. Barbarát továbbra is szánja, undorodik tőle. Másik oldalról kiemelném Andreát, aki a fojtogatásos, mellbimbópöcköléses este után enyhén távolságtartó. A szívceremónián konkrétan azt éreztem, mintha rosszul érintette volna neve elhangzása.