Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

Szaab10 Creative Commons License 2011.05.18 0 0 110

Lehet, de nem ajánlott, épp azok miatt a "kupakok" miatt. Nagyon könnyen letörnek. Én is már úgy vettem az autót, de szerencsére az eladó adott hozzá két újat.

Elméletileg a Castrolnak van 30000Km-es olaja, de a gyári GM olajjal semmi féle képpen ne menj 30000km-et. Nagy része ujjra hasznosított.

Én személy szerint CASTROL EDGE TURBO DIESEL SAE 5W-40 olajat használok.

Remélem segítettem.

Előzmény: pocka78 (108)
pocka78 Creative Commons License 2011.05.03 0 0 108

Ferdehátú Astra H-ra lehet utólag tetősínt feltenni ?

Ha nem, milyen tetőcsomagtartót javasoltok ?

Elég érdekesek a tetőfelfüggesztési pontok "kupakjai".

Simán fel kell nyitni őket, és úgy rögzíthető a tetőcsomagtartó, vagy ki kell törni őket ?

Más kérdés: érdemes gyakrabban cserélni a kocsiban az olajat, vagy elég a szervízkönyvben megadott 30.000 km-enként ? Szerelő szerint 30.000 km után már nagyon ramaty az olaj.

Köszi a válaszokat előre is !

galaczk Creative Commons License 2011.04.27 0 0 107

Üdv pato82 !

Sajnos igazából nem tudok választ írni a problémára, sőt ellenkezőleg, nekem is ugyanez a gondom a 2005-ös H Astrámmal.

Kérdésem, hogy sikerült-e január óta valamilyen meoldást találni a jelenségre ?

Ha van előrelépés, azt kérlek írd meg a galaczk@freemail.hu címre !

Nagyon köszönöm !

Előzmény: pato82 (90)
Szaab10 Creative Commons License 2011.04.27 0 0 106

Sziasztok!

Pato82, kovilaci52.

Nekem is ugyan ez a gondom, annyi különbséggel, h 1-2 ujjra indítás után megjavul. Bár most már egyre huzamosabb ideig csinálja.

Most tartok ott, hogy átnézik a kábeleket, de akkor valószinü nem az lesz a gond. Ha esetleg megoldódott nektek ez a gond, kérem jelezzétek.

A hibakód P1120, kinyomtattak egy A4-es lapot, 10es betű mérettel, amit át kell nézzen a szerelő. :S

Az egyik szervízben meséltek ilyenről, jeladó csere nem oldota meg, kábelek nem voltak hibásak, így hát marad a komplett vezérlés csere, szerencséje volt az embernek, mert még garanciás volt. :S Hát én már kiszaladtam belőle.

A másik amit még érdemes és van rá vissza hívás, garanciális idő után is, CIM modultól (kormány) egy kábel csere amit ingyen elvégeznek.

Előzmény: kovilaci52 (97)
firka70 Creative Commons License 2011.04.16 0 0 105

Sziasztok!

Szeretném megkérdezni, hogy egy Astra H Caravan 1,3 CDTI 60ezres kötelező szervizen mire számítsak, mit fognak cserélni, és kb. mennyibe fog ez nekem kerülni. Az autót most szándékozom megvenni, de a szervizt nekem kell megcsináltatni.

Válaszokat és a segítséget előre is köszönöm, üdv:

Firka70

leo.nyeg Creative Commons License 2011.04.13 0 0 104

Jajj bocs, nem olvastam elég figyelmesen. Ha ennyi baj van, akkor nem feltétlenül ez lehet, valószínűleg a központi elektronikával van valami.

Előzmény: mj620di (99)
leo.nyeg Creative Commons License 2011.04.13 0 0 103

A hőmérő helyén az "f" azt jelenti, hogy a külső hőmérséklet érzékelő vagy rossz, vagy nincs csatlakoztatva.

leo.nyeg Creative Commons License 2011.04.13 0 0 102

A 101-es az isuzu, a 110-est nem tudom.

Előzmény: FNZ (98)
leo.nyeg Creative Commons License 2011.04.13 0 0 101

Astra H kombihoz 2 évet használt Apex 60-6240 tip. 35 mm-es sportrugó szettemet eladnám típusváltás miatt. Ha Valakit érdekel, privátban megbeszéljük :-)

mj620di Creative Commons License 2011.04.06 0 0 100

Mi lehet ez a kód nem tudja valaki?

Előre is köstönöm!

mj620di Creative Commons License 2011.04.06 0 0 99

Sziasztok!

Kis segítséget szeretnék kérni!Kollegám 1.7 cdti h astrája olyat csinált hogy a középső konzolon csak egy f betű jelent meg a hőmérő helyén  és nem reagált semmi elektromos kapcsolóra, a motor viszont járt de se index se semmi!

FNZ Creative Commons License 2011.04.06 0 0 98

hali!

2-3 éves astra h 1.7 cdti 110 lovas motorok is isuzu motorok vagy ezek opel motorok

és a 101 lovas milyen motoros?

kovilaci52 Creative Commons License 2011.04.03 0 0 97

Halihó ! 

Nekem is van egy H Astrám és minden átmenet nélkül letilt - szervizüzembe áll 1300 fordulatra és 2 napig csak így halandó működni. Ezután minden átmenet nélkül megjavul és kb 3-4 napig jó. Akkor kezdődik előről ! A szervizben kiolvasott hibakód  Gázpedál hibát mutat, de a gázpedálnak semmi baja ( cseredarabbal is ezt csinálta ) A szerelő széttárta a karját, monván nincs hiba !  NEKI !!!    Kérem segítsen valaki, hogy hol lehet egy hozzáértő szakembert találni !!!!    HELP   !!!!!     kovilaci

fuljoe Creative Commons License 2011.03.28 0 0 96

http://www.expressz.hu/szamitastechnika/gps/egyeb/hirdetes-25501185/

Üdv Urak. Belinkeltem egy multimediás fejegységet hátha valaki beleszeret! 

leo.nyeg Creative Commons License 2011.03.03 0 0 95

Az enyém 2005-ös(1,7 cdti-isuzu, 74kw), két és fél éve hajtom, eddig semmi baja sem volt. A fogyasztás? Hát ez változó, 6-7 liter között, igaz én inkább rövid távon használom és általában öt személlyel, ja igen, és nem mindíg 90-nel :D , de pályán biztosan lejjebb lehet vinni a megengedett tempóval.

Előzmény: szasza03 (93)
rudibá Creative Commons License 2011.02.24 0 0 94

Felejtsd el: az enyémben 120 ezernél kifeküdt a 6 gangos váltó. Ne tudd meg, mennyibe került.

szasza03 Creative Commons License 2011.02.14 0 0 93

Sziasztok!

Szeretném a véleményeteket kérdezni. Most egy Renault Clióm van, de szeretném lecserélni egy Opel Astra h cdti kombira.

Mi a véleményetek erről az autóról, akinek van tapasztalata.

Mennyire megbízható, mennyit eszik?

laktop Creative Commons License 2011.02.06 0 0 92

Sziasztok!

Van egy Opel Astra H Caravan autóm, aminek ma délután egyszerűen leesett a bal oldali elektromos, fűthető tükréből a tükör lap. Persze eltört. A helyén ott maradt az a szivacsos, szerintem kétoldalú ragasztott lap, amire rá volt ragasztva a tükörlap.

Az interneten láttam, hogy lehet magában is venni tükörlapot, de nem tudom, hogy bármelyik feltehető-e és ha igen, akkor mivel tudom felragasztani, ami bírja a fagyott, a meleget és át is adja a fűtőszál hőjét.

üfürüfü Creative Commons License 2011.02.03 0 0 91

Eggyet tanuljatok meg kedves opel barátok!!! Minnél ujabb opelt fogtok venni annál szarabb gagyibb kinai minöséget fogtok a pénzetekért kapni. Vegyetek hondát abbol is csak régit,és soha nem lessz gond a szaros opelotokkal!!!

pato82 Creative Commons License 2011.01.15 0 1 90

Sziasztok.2004 opel astra H 1,7 cdti-m van.101 lovas.Segitségeteket szeretném kérni.

Kb. 1 éve olyan gondom van ,h megyek az utoval és egyszer csak letilt.kigyullad a szervizlámpa.Volt már szervizbe meg több szerelönél is de senki nem tud semmit.Mindig ugyan az jön ki gázpedál jeladot ir ki hibának de nem az a hiba mert már volt benne cserélve gázpedál.A jeladok és a vezetékek jok.Egyet gondol megy amig megy aztán a semmiböl megint letilt.Szerviz üzmmodba teszi az autot,nem érzékeli a gázpedált és 1500 fordulatnál nem enged többet.

Nagyon kéne a segitség!!!Elöre is köszönöm.

Stevie01 Creative Commons License 2011.01.12 0 0 89

Sziasztok

Olyan kérdésem lenne nem e tud valaki szerezni nekem 1 törött H astrát donornak kéne, olyan aminek hátulja törött vagy kintröl behozott, papir nélküli! valaki tudd neked segiteni, vagy van ismeröse aki segithetne?? Elöre is köszönöm Üdv Zsolt

Törölt nick Creative Commons License 2011.01.10 0 0 88

Szia!

En csak az első kérédsedre tudok válszólni, sjanálom:

Nos, kivehető a hátsó ülés padod. Ehez az első ülés felé kell húznod erőssen azt a kis kart amit megtaláltál, és az ülést meg felfelé. Nagyon erőssen kell húznod és ki fog akadni.

Ha mind két oldalon ez sikerűlt akkor emelve előrre ki tudod húzni. ( NEM egyszerű az egész művelet ! )

De VIsszarakni még nehezebb, hiszen betolod a helyére és lefelé nyomod hogy visszaakadjon. - Én ezzel többet szórakoztam mind a kivételnél.

Sok sikert hozzá!

üdv.: NH

Előzmény: pocka78 (87)
pocka78 Creative Commons License 2011.01.04 0 0 87

Két kérdésem lenne ASTRA H -val kapcsolatban (2007-es ferdehátú Enjoy kivitel):

1. Hátsó ülőlapokokat hogyan lehet kivenni v. felhajtani, hogy síkba dönthető legyen a hátsó háttámla.

A két kis "nyelvet" megtaláltam, ami az ülőlap elejét oldja, de kivenni így sem sikerült.

2. A rádió körüli U alakú keretet szeretném valahogy levenni. Ennek mi a technikája ? A felső részén sikerül a két patentet

oldanom, de a keret szárai nem mozdultak ki a helyéről. Nagyon nem mertem eröltetni, nehogy eltörjön.

Előre is köszi a válaszokat.

Pocka

sulep Creative Commons License 2011.01.02 0 0 86

Ez a diesel kérdés engem is érdekelne. Ti is az 1.7 100 lovasban gondolkodtok?

Előzmény: Vozovi vasútmodell (84)
Zolysys Creative Commons License 2010.10.21 0 0 85
régebbi Opeleknél NEM jött ki a kábel . szerintem ennél sem. Pl CAR300 stb...
Előzmény: neo007 (81)
Vozovi vasútmodell Creative Commons License 2010.10.01 0 0 84

Sziasztok,

Nem vagyok valami nagy autó bubus, ezért érdekelne a véleményetek.

Mennyire megbízhatónak találjátok a H Astra diesel motorját (1.7-esben gondolkodunk)?

Hallottam már olyanokat, hogy az opel diesel motorja nem valami jó.

Most állunk autóvásárlás előtt, és mivel mi sokat megyünk az autóval (minimum havi 3000 km), ezért fontos lenne tudni hogy mennyire strapabíró?

Köszi előre is.

Sunshine0 Creative Commons License 2010.09.12 0 0 83
Kedves Opelos Fórumozók!
Opel Astra H GTC tulaj vagyok. Az autóba Pajzs rendszert szereltettem, nem tudom van e összefüggés a szerelést követően ajtónyitás/csukás után jelentkező furcsa(morgás szerű) elektronikai hangokkal kapcsolatban. Diagnosztikán voltam de nem mutatott ki semmit. Most pár napja csukott ajtókkal égve marad a műszerfalon az ajtónyitást visszajelző led, majd másnapra "megjavul" aztán újra világít. Mi lehet a baj, mit tehetek? Remélem tud vki segíteni! Köszönöm! Anita.
tommy003 Creative Commons License 2010.09.05 0 0 82
Ha kihúzod, jön vele a kábel is, ugyan olyan mint a régi fejegységek, dupla iso csatlakozó van benne, meg külön az antenna.
Az iso csatlakozóra kell bekötnöd, de hogy hova nem tudom, ahhoz kapcsolási rajz kellene.

Ha kiveszed, a kábeleket is lekötheted, nem felejti el az autódat.
Ahhoz le kellene tanítani tech 2 -vel.

Szóval nyugodtan ki be rakosgathatod, mindig működni fog mindig.

Pl, olyat is halottam, hogy valaki kivette, berakott vmi hagyományos fejegységet.
A gyárit elrakta, és ha majd eladja az autót, akkor majd visszarakja a gyári.
És ez esetben sem kell újraporgramozni, mert csak azt az autót ismeri a fejegység.
Előzmény: neo007 (81)
neo007 Creative Commons License 2010.09.03 0 0 81

köszi a választ.

a le fel tanitás , meg mik vannak , agyon van komplikálva , hogy halandó ember ne tudja csrélni ,stb... milyen jó volt a régi rádiós rendszer , a régi ki , az uj be oszt had szoljon...

még anyit , hogy akkor ha én kiveszem az enyémet , vagyis kihuzom akkor ott jön vezetékestül , vagy már akkor széthúzódik a csatlakozása , gondolok itt az olyanra mint régen a kivehetős (bevihetős) rádióslejátszók.

vagy másképpen leirva... tehát ha én kiveszem , bekötöm a némitó kábelt akkor a nem megy el semmi bene , vagyis nem kell kodot ujraütni , vagy tanidgatni ...?

Előzmény: tommy003 (80)
tommy003 Creative Commons License 2010.09.03 0 0 80
Ha jól tudom van némitás rajta, méghozzá telefonhoz, ha valaki szereltet be kihangosítót. Emiatt van Line in bemenet is, bár csak mono.

Azt nem tudom milyen lézerblokkolóra gondolsz amit összekötnél vele...
Kiveni a fejegységet pofon egyszerű, a 4 sarkán a 4 lyukba bedugsz 4 hosszúhegyű csavarhúzót, egy kampos cuccot bedugsz a cd nyilásba fent beakasztod, és ki tudod húzni fejegységet. A bekapcsoló / hangerő gombot ne húzd mert lejön.

Fel és letanítás:

Tech 2 műszerrel történik.

Ezek a fejegységek már nem kérnek kódot. A kocsidnak van egy 4 jegyű carpass security kódja. Ez kell a fel és letanításhoz.

Műszer rádug a megfelelő menüpontban fejegység eltávolítás, kód beir, és kész, mehet másik kocsiba.

Az ujat berakod, műszer rádug, megfelelő menüpontban fejegység feltanítás, kéri az alvázszámot és a kódot.

utána még az audio indexet és a kódindexet is kell módosítani.
Ha ez is megvan használhatod az uj fejegységet.
Előzmény: neo007 (79)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!